Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ne,Nato.Imam još tri dana odmora,pa sam uzela 1 dan-da produžim vikend :)
Oi,Uroše :)
Ijoj!
:))
Pozdrav svima prisutnima! :))
Kak'a amosfera kod vi na poslu? :)
Nešto je tiho...odoh sad na pauzu :)
Što ja volim kad mi ostane od odmora...:))))))))))
Уживкате...
:))
OOoo,cvetićuuuuuuuuuuuuuu :))))))
Uživaj,Nato:))
Gogice, uživkaj u odmoru, lepo kad ti pretekne neki dan... :))
Svi uživamo...
:)))))
Hvala cvetiću-prošle godine mi je ostalo više od dve nedelje,ali sam potrošila kad mi je sin išao na operaciju.Sad mi prosto neobično što ne ostade više dana :))
Inače,koleginica me zdušno zavitlava zbog toga,kaže da ću da natovarim dane,pa sledeće godine ni ne moram na posao :)))))
Zato ja to iskoristim u jednom cugu, da ne brinem... :)
Nadam se da je sa tvojim sinom sve o.k. i da nije bilo ništa ozbiljno!
Jeste,hvala-bio je na operaciji bruha,morali smo i to da obavimo..
Moram da ostavim neki dan za svaki slučaj :))
Kako si mi ti inače,cvetiću? :)))
Ah, ta operacija bruha... :)
Dobar dan, dame :)
Dobar dan,Predrage :)
Ja sam bolje nego što bi, prema svemu što mi se događa, trebalo da budem. :P
Ćao, Peđice! :))
Nemo' da me plašiš,muškatlo :0
Al' Device su tak'e:kao stene kad ih zgrabi neka životna nezgodacija...
Od toliko dobrih ljudi, do mene obavezno dopadne neka rđa da mi napravi problem! :P
No, šta ćemo... Idemo dalje... :))
Само пази, мушкатлице да не зарђаш :))
Ma, gazdarica me zajebala... Nije problem da zarđam, nego se pitam: kakva sam ja to muškatla kad nikako da pustim koren?! ;))
A svi imamo tako neki "ukrasni detalj" u okruženju,muškatlice-što bi rek'o moj ujak:
"Userivač raspoloženja" :)))