Samo bog nema religiju

1. Зато што говоре речи , а Бог је Реч.Ми тим поступком глорификујемо Бога а опет Бог тиме кроз нас ствара заједницу која је опет сврха свега....

И то све кроз Реч , ето зашто.....

2. Zar nije zanimljivo kako ljudi imaju potrebu da bilo šta kažu čak i kad nemaju šta da kažu?

Znaš kako, to je uvijek bilo i biće, ali ovako na forumu je prije zezanje, mislim nebitno je, ali inače je tačno, jer smo takvi

3. Bog je čudan, i hoda po putevima.

4. Da, to je ona nasušna čovekova potreba da kaže, da priča...

5. Наравно , као што рекох , суштина је у речи.......

6. Znači samim činom pričanja, iako nema smisla mi uzdižemo boga i hranimo njegov ego?

7. A može li sve da se iskaže rečima?

8. Zar nije zanimljivo kako ljudi imaju potrebu da bilo šta kažu čak i kad nemaju šta da kažu?

A religiju valjda nemaju ni ateisti ni agnostici ili sam ja ceo zivot proveo u zabludi?

9. Реч треба схватити као трасцедентно-метафизичку мисао...онда је све много разумљивије...али опет то је само реч , а реч је и биће и личност....

10. Znači, svi smo mi samo reči?

11. Зато што говоре речи , а Бог је Реч.Ми тим поступком глорификујемо Бога а опет Бог тиме кроз нас ствара заједницу која је опет сврха свега....

И то све кроз Реч , ето зашто.....

Нема то везе са животом. То о чему ти причаш је пародија на Бога.

12. Džimi, nemoj tako da pričaš, mi smo ozbiljni ovdje, ako ćeš tako da bogohuliš i tebe će bog da pojebe u guzu i to bez vazelina!!!

13. Ja sam lično pričao sa bogom i bog je pravoslavac

14. Бог јебе.

Koga?

Afroditu platio joj i za blow

15. Afroditu platio joj i za blow

Pošto?

16. Нема то везе са животом. То о чему ти причаш је пародија на Бога.

Џими , до тебе очигледно не допире Реч.Шта да ти кажем , ослушкуј боље....

17. Afroditu platio joj i za blow

Pošto?

150 bogoslovskih maraka

18. Bože vidi šta si učinio!

Dobri ste narode. Milina vas gledati. Inspiracija sama navire. :)

19. 150 bogoslovskih maraka

Euri, sine oče, euri?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.