Bog ne postoji, stoga ne moze ni da nema religiju! Ako krenemo od pretpostavke da je i on sam izmisljen kao i cela religija koja se zasniva na tom bogu kako onda moze neko i da pretpostavi da bog ima religiju ili je nema... Zapitajte se malo o cemu se ovde diskutuje!
Ateizam je govno, religija je govno! Sve vere ovoga sveta imaju samo jedno za cilj! Jea bejbe!
Bog ne postoji, stoga ne moze ni da nema religiju! Ako krenemo od pretpostavke da je i on sam izmisljen kao i cela religija koja se zasniva na tom bogu kako onda moze neko i da pretpostavi da bog ima religiju ili je nema... Zapitajte se malo o cemu se ovde diskutuje!
Ateizam je govno, religija je govno! Sve vere ovoga sveta imaju samo jedno za cilj! Jea bejbe!
Бог је Реч , ти говориш , значи Бог постоји.Закључак .... зашто људи воле овакве теме?
Euri, sine oče, euri?
Bogovi ne koriste tu masonsku valutu oni su ostali na markama
Devize znači... Pametni neki bogovi... A ček' zar ne rekosmo da ima samo jedan bog?
Оче , зар и Ви?
Lapsus bog ne koristi eure
Ако је Бог Реч , а реч је "еуро" да ли то значи да је Бог новчаница?Онда слављењем новца ми славимо Бога ,на неки крајње чудан и индиректан начин?
Ја сам чуо да Отац Срба уме да уради 10 китосклекова.
http://www.lettertogod.net
Meni je odgovorio.
A možeš mislit' kol'ko može taj bog da napravi... pufffff
Бог се не рачуна. Он је омнипотентан. :)
Kaže Bog, igraš li ti, dečko, Civilizaciju II ili III? Ja reko, igram, što me pitaš kad znaš i sam. Pa, kaže on, šta me onda pitaš kad sve znaš i sam?
E pa onda je u rangu Moje babe :)
Zamisli da bog kaže da može 100 ovih kurčevih sklekova i dođe mu isus i reče HEH PA TO MOŽE I MOJA BABA... Kako bi se ovaj skenjao... :)
Sta ti pricas to niko ne zna...
Ne razumiješ ti to, sine, slabo ideš u crkvu :p
Да ли су дела исто што и Реч?
Lažu dušmani mogu 20
A bog moze kolko oćete stigao je jednom do cifre 199879 pa se smorio i odustao
Vidiš da je dosadno čovjeku i to da radi... A posle kao on sve nešto tu... Bježi bre...
Meni je odgovorio.
E a zasto se bog uvek obraća na engleskom ako je tako moćan mogao bi da postane poliglota
Može. To funkcioniše u verziji 1.0.12.31. Plati pa se klati, hahaha!
Бог је Реч , ти говориш , значи Бог постоји.Закључак .... зашто људи воле овакве теме?