U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
http://vukajlija.com/forum/teme/8840?strana=1#post_721358
И, шта сад?
Која вам је следећа жеља?
Која вам је следећа жеља?
ЈА би лубенице. :) Ако може бесемена.
Их, па прошло им време... :) Нисмо у техничкој могћности да вам ту жељу испунимо.
Плагијати са списка (осим 2 ) обрисани.
Гамби, и твоја жеља испуњена.
A tebi cemo Lestat da jebemo sve po spisku sto dizes prasinu, cim odu kamere :):):)
Ja više cenim nar od lubenice moze to
taman mu je vreme
И правда ће бити задовољена?
Naravno da neće. Ja uopšte ne želim tvoje ime na stubu srama, ali ne želim ni Kikino ako nije zaslužio. Za jedan nalog za koji nije dokazano da mu je dupli i za lajkovanje?A on mi je drug, kao što je tebi Korleone drug izgleda, pa ga je iznerviralo to što sam te "napao", tj. tako je on to protumačio.
http://vukajlija.com/forum/teme/8840?strana=1#post_721361 Jaka ti fora, ovo si trebala pre mene da uradiš, znaš koja bi faca ispala. :)
Бићеш јебан, Лестат. Припреми вазелин. :)
@dusan1001
Изволите:
http://site.mynet.com/nese.basak/mynet_resimlerim/nar.jpg
Ma obrisao sam moj post jer mi puca kurac da l' će biti obrisano.
Iskreno, meni je malo jadno što je uopšte bilo potrebno ovako nešto da se obriše plagijat.
Ali ono, kul je što je bar pobrisano. Fer.
A kako da protumačim. Prvo si je pljuvao a sad ližeš . Jebiga, ako nešto hoćeš , izguraj do kraja pa makar propao.
A ne, ja ne mogu biti jeban, ja mogu samo da jebem! Nemo' da zovem sad kolege jebače. :D
Lemaja,trebalo je da obrišeš prvo svoj plagijat, pa da nešto napišeš Marijani.
Što koj moj pišete o njoj?
Ovde se pokrenula tema za Kiku.
Smorili ste tom jebačinom ceo sajt. Sa aktivne teme ste prešli na čet, i na svaku temu na forumu. Ja jebem, ja prcam. Divimo vam se svi zbog toga, ali ako ste opomenuti zbog spema, trebalo je da se primirite, a ne da otvarate nove teme, kurčeve pravde i glumite neku silu nebesku.
Eto ti Džimi:P Lepo si mi reko, ako mi smetaju te jebačke teme, da ih ne čitam.
Vidiš da moram, kad su se raširili ko epidemija po sajtu.
Maro tebi niko nije kriv što ti nemaš čime da jebeš.
@Korleone Pljuvao pa ližem? Ne mogu da se ubeđujem, pobedio si.
Ma svi cete da poumirete od side kad jebete non stop
marijana hvala
Ni tebi Gamby:(
Lepo sam ti rekla da imam veći kurac od tebe i opet se javljaš.
Слатко!
:P
Što se tiče tog spemovanja jebanjem, ništa od toga ne bi bilo da su ostavili temu "Jebanje" u aktivnim temama. Kontam ja da je vama to skroz glupa retardirana fora i šta sve ne, ali nama eto nije, napravili smo neku našu internu zajebanciju i smatramo da jedna glupa u milion glupih tema neće nikome da naškodi. I jeste, nas je desetak što pišemo tamo, ali mnogo vas je više koji čitate. Ja bih sad mogao da nabrajam koje sve teme mene smaraju, ali nisam nikome branio da se izrazi, jer me niko ne tera da ih čitam.