Правда и објективност на Вукајлији: Друштвени паразит или само стереотип?

1. сморили сте више са правдом...
    ја сам овог тренутка изгубио вољу за борбу за квалитет овог сајте и с тим у вези предлажем да се господа са стуба срама одбанују, врате се најомиљеније и да се дозволе све ''нечасне'' работе, а све у циљу популаризације сајта и да се број дефиниција увећава као факторијел бројева па ће се из квантитета родити квалитет...

2. Значи ЛесТаТ, сад нећеш моје име на стубу срама

Ja uopšte ne želim tvoje ime na stubu srama

Већ оћеш да Кикино не буде тамо?

Па што одмах ниси рекао него нас водаш овде к'о младе мајмуне?

Оће каки, неће каки

Радиш у фазону:

ако је мод крив за нешто, онда онај што је крив није крив јер је мод крив па не може крив мод да каже за кривог члана да је крив.

3. Хтели сте да јебете, а сад вас модератори јебу... зајебано.

4. A lepo sam zaključao temu, jer sam video koliko je sati.

Marijana, stavljaj ključ. Demokratija i sloboda govora su za one koji imaju nešto pametno da kažu i sugerišu, a ne za razmažene koji su navikli da kukaju i da se tužakaju gde god stignu

5. Marijana, ne vadi me iz konteksta jer me mrzi da se ponavljam. Neću ni tvoje ni njegovo ime na stubu, mislim da sam bio veoma jasan.

6. Korle, tvoji jedini argumenti su lock, ban i "ja kao moderator sam najpametniji". Toliko o ozbiljnoj diskusiji s tobom.

7. Лестат, не вадим речи из контекста, прочитај сам свој први пост.

8. da reknem koju mislim da bi bilo najbolje da im vratite tu temu u aktivne i mirna bosna ili jos bolje da se umesto broja ponovo stavi poslednja aktivnost na podforumima

9. Мени се свиђа други предлог.

10. E, pošto Kika boy zaslužuje stub srama zbog naloga koji nije njegov, ako ste čitali, objasnio je o čemu se radi na ovoj temi, onda bi bilo pravedno da i članica moderatorskog tima dobije počasno mesto na stubu srama zbog pisanja plagijata. To je moderatorski primer ostalim članovima je l' da?

To je hipotetički predlog Marijana, razumeš? Ne ono što bukvalno hoću. Poenta je bila da ponižavate autore tako olako i da vas boli uvo samo zato što imate "moć", a ni vi sami niste baš čisti, niko od nas nije. Šta tu nije jasno?

edit: ja sam zaista rekao sve što sam imao na ovu temu, jebala me i pravda i razum i dan kad sam rešio da se registrujem na Vukajliju. Lokujte, banujte, zabole me više.

11. Ljudi, jebali vas moderatori i njihov posao! Rade kako misle da treba, subjektivni su, nemaju prema svima isti tretman, cene više sebe nago tebe. Rade šta hoće i puca im kurac! Šta je tu čudno?! Šta vam je sa autoritetima? Ko da nikad niste imali šefa ili nadredjenog neka vrste. Kako god udjem na forum, nema ništa sem pravde za ovog-onog, moderatorska tiranija, mi jadni bedni ižavljavaju se na nama! Koga boli kurac!

12. Marijana, stavljaj ključ. Demokratija i sloboda govora su za one koji imaju nešto pametno da kažu i sugerišu, a ne za razmažene koji su navikli da kukaju i da se tužakaju gde god stignu

Јбт, како мрзим кад неко баца овако кењаве форе. У фазону, модератори су увек у праву, а ови што се буне су клинци, малооумници и секташи.

13. А и ово што Френки каже... може им се и то је то.

14. Vidite da tema sama dodje do kraja, nema potrebe da se zakljucava usred polemike. To je vrlo primitivan pristup.

15. Ko poslednji - pobednik 3858738579834789320934875280298457348932457

16. Vidite da tema sama dodje do kraja, nema potrebe da se zakljucava usred polemike. To je vrlo primitivan pristup.

ima onaj vic kada zeka pobegne od mede u šumu, popije pola gajbe piva i kaže "Šta ko je rekao, JA SAM REKAO" ....

17. ima onaj vic kada zeka pobegne od mede u šumu, popije pola gajbe piva i kaže "Šta ko je rekao, JA SAM REKAO" ....

jel ovo znači da su modovi mede??? :D

18. Otključajte temu jebanje, i neka se tamo jebe u bulju ko hoće jer je to očigledno vrhunac njihovog lajferskog i nolajferskog jebanja. Svoje mišljenje o toj temi sam odavno izrazio na istoj.
    S druge strane šta bilo koga boli kurac ko šta piše tamo. Jednostavno nemojte da ulazite na temu i to je to, a "jebači" neka žive u svom malom jebačkom svetu.
    Imena treba da ostanu na stubu srama jer su oboje zaslužili. ENDE

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.