Prijava

Лестат, а питам се само како то да ти и Кика бој имате исту ИП адресу?

Hahaha...konstantno me neko optužuje da su mi Kika i Šiba dupli nalozi. Pa vidiš, obojica su mi drugovi i često svraćaju kod mene i loguju se s mog kompa. Ako baš ne veruješ evo ti naši profili na fejsu i prekinite da smarate s tom pričom više. -.-

Kika, Šiba, Ja.

pa znam, ali tema je otvorena sa ciljem da se ispuni lestatova zelja za razumnom diskusijom, a sve u cilju da odbrani svog drugara ili verovatnije duplog naloga kika boja.
ovde ima svega, al mi nesto nije bas razumno...

Kada malo bolje razmislim, bolje je da bar neko talasa, inače sve brzo dosadi.
Inače, ja imam 1 plagijat. I iako tako verovatno zvuči, ne hvalim se, samo konstatujem.

jebo mater, slika stvarno vredi 1000 reci...

dok narod gladuje mi ovde pisemo seremo jedemo govna! motiku u sake pa na njivu!

elem, ne tako davno, secam se da su moderatori konstatovali da im ne valja preterano uplitanje i raspravljanje sa clanovima. ulazenje u rasprave i dokazivanje ko je u pravu a ko ne, ne vodi nicemu. u nekoliko navrata se postavljalo pitanje sta je posao moderatora. a postavljalo se i pitanje da li moderatorka sujeta ima granicu.

kada neki mod donese pogresnu odluku, a clan mu ukaze na gresku, zar ne bi bilo logicno da se mod izvini, ispravi gresku, i nastavi dalje sa svojim zivotom. ako kika boy nema dupli, ako je pogresno banovan, ako je greskom stavljen na stub strama i ako su clanovi dali argumente za ovo, sta je problem da se kika boy odbanuje, (ili mu se dodeli odgovarajuci ban za spemovanje foruma, ukoliko je spema zaista bilo, ili je pitanju harmless fun), da se izbrise post sa stuba srama, i da svi lepo nastavimo sa svojim aktivnostima, namesto sto se nasiroko raspravljamo i premeravamo kurceve tj. klitorise?

Izvini lemaja, gde si ti videla da se krajem oktobra ide sa motikom u njivu?

Da se nadovežem, ja znam da budem lud, ali toliko da sam spreman da dižem galamu oko stavljanja svog "duplog naloga" na stub srama, jebote??

Слажем се да би требало модови да се извине. Ето, мени су остали дужни већ пар пута. Не треба ми извињење већ ако може да ми то надокнаде у пиву.

Tulumbac

Izvini lemaja, gde si ti videla da se krajem oktobra ide sa motikom u njivu?

mora zemlja da se prerilja i pripremi za prolece... vaLda.. :P

inace, kad kazem "da se izvini" ne mislim na neko teatralno pokajnicko izvinjenje, vec normalno, ljudsko, drugarsko...

izvini, nisam vido ovaj post sa fejsbukom...
aj kazi kiki da oladi malo, i ti malo oladi, idi istrci dva kruga po naselju, pa kad se odbanuje kika bice ko da niceg nije ni bilo, naravno ako ne pravi nove duple.

Izvini lemaja, gde si ti videla da se krajem oktobra ide sa motikom u njivu?

A ozima žita?

Моје име је Стивен и ја сам правдољубив...

Ma ok, ja i onako moram da idem sad negde. Javiću se posle ako me isprozivaju. :)

Lemajo, nikakav si poljoprivrednik. :)

Хахахах! Овај клип је тако кул, да сам одлепио!

АХАХАХХАХАХАХАХАХХАХ! :Д

џД