Predlog: Promena ranka Čak Noris

1. ajde ovo da se izmeni u bilo šta, ili da se jednostavno ukine taj rank, pa da se samo nastavi "član vukajlijine kuće slavnih"...

2. Може други назив... ред би био...

3. A da se promeni u "Ma ti si nindža, brateeee..."?
    :)

4. Ja predlazem "capo di tutti capi" :)

5. frutti di mare...

6. ili "bio bi red da odes da nesto uradis korisno u svom zivotu"

7. ne znam kojih sve rankova ima,moze li VIP,NEMA DALJE,GORUCI VUKAJLIJAS,ili ako je neko tu duuuuugo zasto ne bi bio naziv VUKAJLIJIN INVENTAR :P

8. Ja sam za "razvlacenje" granica. Da se duplira uslov za dobijanje nekog ranka. S obzirom da sad ima dosta clanova, neko sa 2 dana moze da stigne do 200-300 bodova a do toliko bodova vec ima nekoliko rankova. I Chuck da se izbaci, trenutno nem' ideju, al' javicu ako se setim necega.

9. Što se tiče "razvlačenja" može da ide ono što je nekad bilo

http://vukajlija.com/forum/teme/51#post_700

Ali da negativni rankovi ostanu isti i naravno 0 za n00ba.
    I bez Chuck Norrisa.

Ja predlažem umesto Chuck Norrisa da se stavi "sjebo čaka norisa" :)

10. А ако је женско:"Милка Цанић"?

11. A šta mislite o ranku nenadjebiv? Iliti nenadjebiva...

12. Ne valja ti poso. Niko nije nenadjebiv...
    Bukvalno bilo ko moze da sedne, i ako je dovoljno uporan, da prestigne bilo koga po broju poena u bilo cemu.

13. Ali CHAK JE BLJAK!! :)))
    Meni se najvise svidja Dotterov predlog :))))))

14. Dotter-ov je perfektan.
    A i to što kažeš, svaka šuša može naštancati 478 def i neka na svaku dobije deset plačeva gore plus po pet od svojih "frendova" sa sajta i eto ga...Nadjeba sve ostale...Mrzim autore koji imaju puno, puno, puno, puno def i onda se kurče sa bodovima, a dobili ih "na lijepe oči".

15. To ti je to - popularnost na mišiće.

16. Ja sam vec rekao jednom - Tvoja baba. U cast najbolje definicije.
    Ali ovaj dotterov je van konkurencije. :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.