Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Pa, šta ću, moram negde da spavam :))
Mogla si mene pitat' :D
Za prenoćište? :)) Da si bliže... :))
Pa da :) Ma platio bih ti ja kartu, ja sam paraš... ih :))
Ooo, imaš love, znači? :)) Kojim prevozom se najbrže stiže, m? :)))
AviJonom (:
A okle, nisam ima' danas drinu da kupim, a ne što drugo :)) Ali sam voljan ponuditi smještaj, svakako :))
Ma, šalim se ja, ko šiša pare, važno je imati krov nad glavom :)) Hvala, Mare, da znam za ubuduće :))
Eto, bar neka korist od mene :))
Nemoj ti sad da misliš da ja tebe gotivim iz koristi... :)) Ja to isključivo jer si Crnogorac :))
Ništa ti ja ne znam :p :)
Samo se ti pravi blesav... :)))
Neka, neka, ne vjerujem ja ništa nikome :P :)
Ni meni? :))
Ni tebi vala :p
Ali svakako važi ono iznad :)
Опа, јел хот смс?
Koje? :) E, vala, sad si me za srce ujeo, da znaš :))
Za smještaj :p Nisam valjda.. šmrc :p
Jok, hot post :D
Ma, Marko me zove da spavam kod njega :))
Nesporazum - Kad zovneš Forget da prespava kod tebe a ona popije kafu i zaspe :DDD
Šalim se :p
ili Nesporazum - Kad zovneš Forget da prespava kod tebe a ona prespava i ne plati :p