ЗЕЗАЊЕ

1. Шалиш се... Чек колико си двосмислен бураз... боле те бриге, заебавајте се :))

Одо ја кунтам!

2. :))) Sviđa mi se kako si to sročio :))

3. Laku noć, fejse :)
    Mnoooogo sam dvosmislen, ne samo sad, nego i inače, bolestan um :)))

Definišem sve, pa i tvoj boravak ovamo :)

4. Laku noć :)

Pa, nemam ja ništa protiv, drago mi je što te inspirišem :))

5. U svakom pogledu :))))

Moram da ti poželim sad laku noć, jer mi se spava malo :)
    Pa paaaaaaaa :)

6. :))) Ajd, lepo spavaj :))

7. aehtrrrrrrrrrrhsrtdhrtsrsth
    rsthrtshrdsthrsthrsthsydthsyrt
    hsrthsrthyzjtzjtzjsxzjsxrz
    ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
    vzofukxdz

8. O čemu se radi, kolega? :))

9. muka, kolezinice, muka :)

10. Što, bolan? :) Šta je bilo? :)

11. eeeeeeeeeeeeeeee muke željezne, moja koleginice :))
    Nerviraju me razni ljudi :)

12. Ko te, bre, nervira? :) Da čujem, pa da intervenišem :) Ne sme niko da nervira mog kolegu Mareta :))

13. Ma đe, treba doć' do CG onda, pa bit' ljude, pa muke.... Nema što, da se ne mučiš, jednog dana ću ja to sve da obavim sam :))

14. Ja reko' na sajtu te neko nervira... :) A to za tuču ipak ne mogu, ima da me sravne sa zemljom :))

15. Ma ne bi valjda imali srca :)

16. Ne znam ja za njihovo srce, znam da sam ja kilava :))

17. Ma braniću te ja, ne boj se :))

18. Mare, vidim ja da si ti postao nešto mnogo zaštitnički nastrojen prema meni :)) Prvo mi nudiš smeštaj, sad hoćeš i da me braniš... nemam reči, stvarno :))

19. Neka, neću više... Ne valja mi to ništa :)
    Smještaj plaćaj, sama se brani, to je to :p
    Tako je ljepše :))

20. E, pa nemoj sad tako, nisam ja rekla da mi smeta :)))

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.