Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Neću ti uzeti za zlo ovo 'tamo neka plavuša', znam da ne misliš tako :)
e baš to Ledeni...nisam baš bio pijan ali prva glupost koja mi pala na pamet...a i za kera si pogodio...otprilike da sam tražio neku sliku brez veze...i uopšte ne volim da me ljudi ozbiljno shvataju...
FMN jesam li bar pogodio sta?:)
joj sto volim kad mi kazu da sam pametan.....
i mene cesto ozbiljno shvataju pogotovo kad nekoga tek upoznam mada moguce da se previse zajebavam na njihov racun, ne stedim ni sebe al eto jbg kazu ljudi opusti se i ja udarim :)
Kišu zapravo ne volim, a ko hoće da me zaboravi, zaboraviće me, tako da....:) Mnogo ste mi vi neozbiljni :)
onda se predajem dosta sto sam za Javija pogodio...:)
Ocu i ja dijagnozu! :)
E našla si kad da tražiš, nema sad niko kvalifikovan..
и ја. кака' ми је аватар, јел вам се свиџа? :)
pa moz i ti, onako u prolazu :))
leksi, ne mogu da mu odolim :))
Ne znam ja tako dobro da palamudim kao ovi eksperti gore. : )
Doc' ce oni, jedva cekaju 'vakog pacijenta. :)
c, jok, nista to ne znaci, jedino se covek lakse zapamti ako ima neobican avatar ili nick
ZNOOOOOOOOOOOJ!
Ти човече имаш проблем.
Pojačano znojenje?
To se rešava botoxom. Jeste li čuli za te injekcije? Zaustave ti znojenje na oko pola godine, ubrizgavanjem botoxa u pazuh.
A postoji i neka operacija, koja se radi kod nas u Kamenici, gde ti pročeprkaju neke žlezde, ne znam tačno, a ujedno i prestaneš da se crveniš u licu. Ali ta operacija se radi ako baš procene da imaš problema sa hormonima i žlezdama.
Vi hocete da covek izgubi svoj identitet?
MenE nije jasno, je l' ja ovde iznosim psihologiju svog avatara i nadimka, ili čekam da me neko od vas stručnjaka (kašljuc, kašljuc, grhkm) proceni?
Nikome to nije jasno.
Mada mi je čudno malo da ja procenjujem sebe... Nit' je smešno, nit' je bilo kome od vas zabavno, nit' se može tračari ili zajebava na tu temu... Eto, objasnih sebi.
'Ajde onda, deder, udarite... Mislim po psihologiji.