@eнергија
дијагноза по аватару - сматра да су жене мачо, и да жене имају више енергије него мушкарци, да су у сваком погледу јаче од мушкараца, класична феминисткиња :).
@messalina
Дијагноза по нику и аватару - Позната је по снажном утицају на своју јачу половину, по склоности ка промискуитету, оличење декаденције, разврата и неморала.
Ja sam sada shvatila da mi i avatar lici na Roisin! Nista nije slucajno! :) Stavila sam ga jer je zenstven nekako, upadljiv, ali i nenametljiv, i jer ceo zivot plesem.
Sto se nika tice, duga je to prica... Jedino cu reci da marcipan ne volim!
tvoj avatar mi se najvise svidja od svih, jebes mi mater ako mi kolena ne zaklecaju kad "otvorim" ovu sliku, ovakva zena bi mogla da me ima. Mozda samo trazim dominantnu zenu ali da bi je savladao i nadmetao se sa njom.
edit 1: i sva je u pokretu, nekako odlucna, kao da ce svaki cas da krene (na mene)
edit 2: i ima taj SF imidz, ali je samo malo mrsava za moj ukus
Totalno joj bilo svejedno i odvalila je prvo što joj palo na pamet, moguće da voli Van Goga, ali tu nema dalje psihologije, ne znam ko ga ne voli. :D
Traži analizu, sumnjičava, nesigurna, želi potvrdu neke društvene grupe, potreban joj je osećaj pripadnosti, sigurno se oseća samo u sajber svetu, potajno rifrešuje novu defku svakih 2 minuta. Eto analize, kad tražiš. XD
Sada bez zajebancije, a ovo sto cu da kazem odnosi se samo na sliku devojke sa avatara.
Deluje SF i dominantno, po svemu a narocito po govoru tela. E to je izazov za mene, za nedelju do dve ostala bi i bez garderobe, sminke i svih boja kojim su je premazali, a onda bi bila mirna i neodlucna kao jagnje.
Goga bi ponekad da ima tajni identitet...muka joj od ljudi...često je smaraju i umaraju glupostima...i onda bi da bude neko drugi...ono samo najuži deo familije zna ko je a ostali mogu se jebu...:)
Virtual pa takvu ti tražiš..virtuelno..rekao sam ti, da liči na tebe...:))
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Gde mi je bre dijagnoza?
А мени?
Pa glupo je bre da sami pricate o sebi. Evo ja cu vas etiketirati, ali ne mogu sad, alkoholno sam indisponiran.
Ih bre, dzeri, sto si neki....
Izgovori, izgovori... Ni etiketiranje danas ne mož' da dobiješ. Pu majku mu.
Zar nije bio skoro na sajtu neki -log, psiho il' neki dr..?
@eнергија
дијагноза по аватару - сматра да су жене мачо, и да жене имају више енергије него мушкарци, да су у сваком погледу јаче од мушкараца, класична феминисткиња :).
Hahahahahaaaaaaa...ne bas, ne delim ljude na muskarce i zene...
ali zanimljivo tumacenje
@messalina
Дијагноза по нику и аватару - Позната је по снажном утицају на своју јачу половину, по склоности ка промискуитету, оличење декаденције, разврата и неморала.
:)))
Taktika 4-4-2, zbuniti neprijatelja - uspešno izvedena :D
Ja sam sada shvatila da mi i avatar lici na Roisin! Nista nije slucajno! :) Stavila sam ga jer je zenstven nekako, upadljiv, ali i nenametljiv, i jer ceo zivot plesem.
Sto se nika tice, duga je to prica... Jedino cu reci da marcipan ne volim!
@неки сајбер ник
tvoj avatar mi se najvise svidja od svih, jebes mi mater ako mi kolena ne zaklecaju kad "otvorim" ovu sliku, ovakva zena bi mogla da me ima. Mozda samo trazim dominantnu zenu ali da bi je savladao i nadmetao se sa njom.
edit 1: i sva je u pokretu, nekako odlucna, kao da ce svaki cas da krene (na mene)
edit 2: i ima taj SF imidz, ali je samo malo mrsava za moj ukus
edit 3: nadjoh zenu svog zivota
energija to si ti...takvu bi da te ljudi vide..Lafa sa veliko L...
neki sajber nik je trenutno u nekim promenama..oće da ostavi nekog..ili neće..dvoumi se..
virtual ti reče da nikog ne tražiš?...:))
javio pogledaj je brate, samo sto nije krenula
znači ona tebe našla?
'Ajde me proanalizirajte,jer danas više nego ikad sumLJam u svoj racio.
Totalno joj bilo svejedno i odvalila je prvo što joj palo na pamet, moguće da voli Van Goga, ali tu nema dalje psihologije, ne znam ko ga ne voli. :D
Traži analizu, sumnjičava, nesigurna, želi potvrdu neke društvene grupe, potreban joj je osećaj pripadnosti, sigurno se oseća samo u sajber svetu, potajno rifrešuje novu defku svakih 2 minuta. Eto analize, kad tražiš. XD
@javio
Sada bez zajebancije, a ovo sto cu da kazem odnosi se samo na sliku devojke sa avatara.
Deluje SF i dominantno, po svemu a narocito po govoru tela. E to je izazov za mene, za nedelju do dve ostala bi i bez garderobe, sminke i svih boja kojim su je premazali, a onda bi bila mirna i neodlucna kao jagnje.
Goga bi ponekad da ima tajni identitet...muka joj od ljudi...često je smaraju i umaraju glupostima...i onda bi da bude neko drugi...ono samo najuži deo familije zna ko je a ostali mogu se jebu...:)
Virtual pa takvu ti tražiš..virtuelno..rekao sam ti, da liči na tebe...:))
Van Goga - verovatno joj je Goga stvarni nadimak, a 'Van' je dodala radi igre reči, šale, čega god.