U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
i hoće...
Gde tebe nađoše da šalju na uslovnu, mrava ne bi zgazio :))
reci bre nezaboravka...:)) isprovocirao sam nekog malog..i on počeo malko da vređa i Džimi ga banovao...meni posle bilo glupo pa molio Džimija da ga odbanuje...i ovaj ga odvbanovao a mene stavio na uslovnu...dva meseca...ima se ćuti..ništa provokacije, ništa kenjanje u komentarima...
Eto, vidiš da se ne isplati biti dobar :)
dakle sta kao zakljucujete na ovoj temi?
ma isplati se...već sam smorio sa komentarima sve...zato sam više ovde na forumu...
Ma, šalim se, isplati se... A i nije loše što si tu :)
Ja mislim, Ledeni, da si ti sve suprotno od svog avatara i nika, eto :)
zabranite ovoj da postuje veze nema...
Imam pravo na mišljenje :)
Ledeni el može šta ja mislim?..vako..
moje male ptice, maleni drugari,
u novome stanu poznanici stari,
pesma vam je melem, srce vam je med,
ali moje srce ali moje grudi,
ledenom su zlobom okivali ljudi,
pa se mesto srca uhvatio led...
el sam blizu?
ima ga i moja baba pa vazda glasa kako ne treba...sad ti vidi isplati li se pustati ljude da sami misle....
ne reče Ledeni el sam blizu..to je psihološka analiza tvog nika...
javio nisi protumačio moj avatar
Javio mozda ima neke veze mada nisam nesto drustven pa me obicno ne iznenadjuje gomila losih postupaka koje uocim, na avataru je bice kojem sam se uvjek divio, divlja jepota ovo-ono :)...
ja mislim da je za moju ladnocu vise Rambo kriv, kao mali sam ga mnogo gledao a on ubija li ubija...doduse uvjek bed gajse al sta cemo sad, moj mladi um shvatio kako je zivot prolazan i tako to i sad me nepravdje ne uzbudjuju, Rambo me naucio da ce se to uvjek desavati...
Strajo diviš se ser Rovanu Etkinsonu...:)
znači Rambo Ledeni?..ja mislio ljudi...
vidis ukapirao si Rambo nije covjek Rambo je SILA
http://yanyanxu.com/wp-content/uploads/2008/02/rambo.jpg
Valjda je i taj Rambo neki čovek...
nije..on je SILA...
Neka vam bude, odustajem :)
vidis Javio bez mnogo buke prihvata moje teorije a tamo neka plavusa bi da mi soli pamet, i da je samo zensko mnogo bi bilo a ne jos i plavusa....
Dakle Javio vidio sam negdje kako si izabrao nik i rekao bih da si bio pijan, a taj pas ne znam sta trazi tu osim da te ljudi ne shvataju ozbiljno nekako mi djeluje ko da si ga nasao preturajuci po kompjuteru i trazeci najstariju sliku koju tamo imas....
FMN nece da je zaborave i oce da pokisne-prosto...