U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Aj i mene neko da protumaci
Kingdom - Mason u razvoju, gutaš sve one knjige u kojima misliš da ćeš saznati neku veliku i skrivenu istinu, ne samo o sebi, već i o narodu uopšte. Držiš do традиције бре, iako znaš da su svi oko tebe lenčuge koje bi prodale veru za večeru! Ponekad se pitaš gde uopšte živiš, ali kad malo bolje razmisliš, možda ti se i isplati jednog dana...
Pokušaj da budeš tolerantniji prema slabijima od sebe i otvoren za ove glupe novotarije sa Zapada...
Ту и тамо :) Имао бих једну примедбу. Нисам нетолерантан према слабијима далеко од тога, али можда јесам помало нетолерантан према глупостима које се везују за појам "фејзбучарска омладина". И занима ме откуд ово "масон у развоју"? :)
Ja promenio avatar, šta ćete sad?
Ahah, Hujo.
da objasnim, ja sam logoped:)
ljudi, tumačiću vas, ne brinite, samo ne mogu baš konstantno da visim na kompu, to je. inače nikog ne izbegavam:)
Logo....šta? :))))))
hehe dule, to je bio odgovor za da objasnim. e sad što je njemu nick da objasnim, pa ispada kao da je ovo bilo upućeno svima,..
Оооо, Либлет логопеде! Дај фејса на ПП ако имаш! ;)
evo ja cu da objasnim duletu :)
to je ona vrsta cika doktora gde su me terali da idem kao mala da ispravim svoje francusko r (ja volim da ga zovem francusko, neko ga zove seseljevsko....ko ce znati) :)
jel sad jasnije?
A to li je to!!!!!! :facepalm:
A ja ŠŠŠŠuŠŠŠŠkam na Š.... ima li pomoći za to? :)
Дуле345:
Смерови факултета за специјалну едукацију и рехабилитацију:
1. олигофренолог (рад са особама са менталним потешкоћама у развоју)
2. логопед (за говорне поремећаје)
3. сурдолог (или сурдоаудиолог) - поремећаји слуха
4. тифлолог - слабовидост, слепило
5. специјални педагог - поремећаји понашања
Da objasnim, pa taj logoped, pod 2., ko stvoren za mene... ja sam iz Leskovac, pa imam govorni poremećaj... drkam padeži.... pa ako može da me ispravi :)))))))))
Па ако користиш та ваша два падежа, све ОК.. :))
Nijesam,ali i dalje mogu da te podsjećam na tebe. :)
dule ako imaš 5 do 8 godina, u pravo vreme si se javio:))) a dijalekt ne diramo, to je stvar kulturne baštine. ako si iz leskovac, iz leskovac si, tu te neću ispravljati;)
Pu majku mu... ja stari konj... imam 30 komada, nema mi spasa :)))))
Ma samo se šalim, znamo mi iz Leskovac za logopeda... ihiii šta sve mi znamo i za klonfera, pa za samostalnog gutača plamena ... itd :)))))))
To ti i pričam Kingdom, pusti omladinu, ona je ionako sluđena, neko je to sve lepo smislio. Mason u razvoju, lik koga zanimaju oklutne i druge teme, spiritualista i sl.
Е, сад си га омашио само тако. Какав, бре, окултизам и спиритуализам, то ме никад није занимало... Ја сам човек верник, православац! ;)
Pa zar to nije to?