Psihologija avatara i nadimka

1. Mare!
    E 'vako: Na osnovu tvog nika, avatara i svega ostalog, zaključujem da si i ti među mlađim članovima ovog sajta. Sa svojim nikom se trudiš da izgledaš kao šmeker na Vukajliji, realno, "mare" je šmeksi nadimak, ali dodavajući i "maestro" mogu da zaključim da si nesiguran (to je posljedica mladosti) i da želiš da se dokažeš, želiš da te svi vide upravo takvim kakav misliš da jesi, tj, nekim majstorom, čime već.
    Negativna stvar tvog profila je što imaš avatar koji godinama koristi jedan stariji član (Abraxus, meščini) i poruku na profilu koja stoji moderatoru (doduše, bivšem) već sto godina na profilu. Drugim riječima, još tražiš svoj identitet. No, bar si odabrao dobre ljude na koje ćeš se ugledati. Preporučujem ti da to promijeniš, da ne bi ljudi sticali pogrešan utisak (bar je ovo moj), jer, ok si autor, bolje da te pamte po nečemu što si sam stavio, smislio, to je uvijek bolje od kopiranja nekog drugog.
    Takođe, rekla bih da ne prezaš ni od čega da stigneš do željenog cilja, ali, da nisi zlonamjeran, trudiš se da na dobar/pozitivan način izvučeš sve u svoju korist, što je takođe dobra osobina.
    Sve u svemu, mlad si, razvijaš se, otkrivaš svoj identitet, imaš prostora za eksperimentisanje, pa udri. :)

Како погоди, јеботе! САмо, немам везе са Абарксусом, само ми се свиђа та слика. И да, ту поруку сам од Френкија "позајмио".

2. E, baš fino! :) Vi ostali, baciću se na vas, čim završim s učenjem, sviđa mi se ovo. :)

3. Ајд' убаци и мене на листу чекања. Кад стигнеш, не журимо нигде. :)

4. Baš ti hvala, Vidrice. Čekamo mi. :)

5. Mala vidra kad je videla koliko joj se ljudi prijavilo za analizu
    http://www.dodaj.rs/f/3k/fp/1BUNZTnC/oces-da-ti-sad.jpg

6. Alo vidro, kace analiza?!

7. Dobar poster. :) Evo, upravo pišem.

8. Aj i mene proŠtudiraj ako hoćeš.

9. liblet je kobjasnila psihologiju mog avatara i nadimka.
    aj sa' ti, mala vidro, da vi'mo da l' si talenat :D

10. Pošto je Jebač banovan, krećemo od Mesečke:

Na osnovu tvog profila i slike, najprije od svega se kazuje jedno: ti si veoma, veoma romantična, iako možda nekad pokušavaš da se prikažeš kao suprotno od toga, jer su ljudi u današnje vrijeme prepuni predrasuda prema tome. Slika je umjetnička, romantična, što govori da si ti izrazito osjećajan tip, možda ti je hobi neki vid umjetnosti ili bi voljela da bude, al' ti uslovi i vrijeme ne dozvoljavaju..
    Hm, nadimak potiče od riječi "mjesec" koja opet asocira na neku blagu narav, koja nema u sebi nekih negativnih osjećanja, drugim riječima, nemaš nekih potisnutih frustracija koje bi iskaljivala ovdje. Jednostavno si tu zato što ti se sviđa i zato što se osjećaš dobro, a ne da bi nekima pokazivala kako si bolja od njih, što većina radi. Mjesec je takođe sinonim za romantiku, mjesečina i te fore, što još više potvrđuje tu tvoju osobinu.
    Stavljajući nečije ime na profil pokazuješ da se ne stidiš da pokažeš svoja prava osjećanja, nije te briga šta će ljudi reći, dok god se ti osjećaš dobro i spokojno i ne povrijeđuješ nikoga.
    Sve u svemu, na osnovu tvog profila bih rekla da si dobrica. ;D

Vi ostali, morate doći na red, ček! :)

11. Stajem u red. I garantujem da nećeš pogoditi ništa.

12. Vidro, hajde i mene ako te ne mrzi :)

13. Moj je izbor hoću li il' neću, znaš? :P

Salmonel:
    Rekla bih na osnovu svega da ti je velika želja da te ljudi opisuju kao duhovitu osobu, zbog toga je, jelte, taj nik, koji je, prije svega - originalan i nesvakidašnji. Asocira na nešto pokvareno, ali vjerujem da ti u stvari nisi takav, nego jednostavno ponekad se trudiš da te okolina gleda tako da ne bi pomislili da si ranjiv, iako ti je duhovitost najbitnija.
    Vjerujem da živiš u nekom gradu, nipošto na selu, smatraš svoje društvo najboljim na svijetu, tj. ne društvo, nego najbliže drugove, one sa kojima imaš slična interesovanja.
    Imaš neko uopšteno mišljenje da ljudi nisu ni svjesni gluposti koje prave, i volio bi da im svima ukažeš na to, iako u dosta slučajeva iz pristojnosti to ne uradiš..
    Ovaj sajt ti je zanimljiv, smiješan, ali ne voliš interne fore, uglavnom ti se sviđa taj uopšteni humor kojim Vukajlija obiluje, ne vicevi, nego prave definicije i ostali sadržaj.
    No, uprkos svemu, nisi dozvolio da ti postane način života, kao većini ovdje. :)

14. Na osnovu tvog profila i slike, najprije od svega se kazuje jedno: ti si veoma, veoma romantična, iako možda nekad pokušavaš da se prikažeš kao suprotno od toga, jer su ljudi u današnje vrijeme prepuni predrasuda prema tome. Slika je umjetnička, romantična, što govori da si ti izrazito osjećajan tip, možda ti je hobi neki vid umjetnosti ili bi voljela da bude, al' ti uslovi i vrijeme ne dozvoljavaju..
    Hm, nadimak potiče od riječi "mjesec" koja opet asocira na neku blagu narav, koja nema u sebi nekih negativnih osjećanja, drugim riječima, nemaš nekih potisnutih frustracija koje bi iskaljivala ovdje. Jednostavno si tu zato što ti se sviđa i zato što se osjećaš dobro, a ne da bi nekima pokazivala kako si bolja od njih, što većina radi. Mjesec je takođe sinonim za romantiku, mjesečina i te fore, što još više potvrđuje tu tvoju osobinu.
    Stavljajući nečije ime na profil pokazuješ da se ne stidiš da pokažeš svoja prava osjećanja, nije te briga šta će ljudi reći, dok god se ti osjećaš dobro i spokojno i ne povrijeđuješ nikoga.
    Sve u svemu, na osnovu tvog profila bih rekla da si dobrica. ;D

Ih, Vidrice, kako si me lepo opisala. :) A baš je tako kako kažeš sve. Ide ti ovo tumačenje od ruke. Hvala ti. :*

15. Видро ајде мене када будеш имала времена, врло сам једноставан.

16. Vidim da imamo i nove analitičare, nego kad će da plate ovi što 2x traže analize :)

17. nego kad će da plate ovi što 2x traže analize :)

Неки се гребу и 3 пута.

18. Christine,

ne znam da l' je do mene, al' i ti mi djeluješ veoma romantično, jbg, i nik i avatar su u tom nekom stilu, voliš da se prisjećaš svog djetinjstva, koje je bilo za tebe idealan period, još si možda dijete u duši, iako to ne želiš da priznaš..
    Takođe, rekla bih i za tebe da voliš umjetnost, jbg, zbog porijekla slike, možda studiraš nešto takvo, istoriju umjetnosti ili nešto slično?
    Porukom na svom profilu govoriš drugima kako ne odustaješ lako, boriš se za ono do čega ti je stalo, zbog ljudi koje voliš bi sve uradila, uvijek stala u njihovu odbranu. Ali, s druge strane, kad ti neko stane na žulj, uvijek si spremna da uzvratiš istom mjerom.
    Drugim riječima, ako te ne diraju, ni ti ne diraš nikog, nisi tip koji prvi izaziva.
    Sajt geeksaresexy je veliki plus jer to znači da na suprotnom polu ne tražiš samo fizički izgled, nego i mozak, misliš da je to mnogo privlačnije i da može mnogo jače da privuče od samog fizičkog izgleda.. S obzirom na to da ti se sviđaju pametni likovi, mogla bih da zaključim da si i ti pametna, tj. da ti je znanje veoma bitno, u suprotnom ne bi tražila neke intelektualne likove. No, ako kod nekog zapaziš da je "glupav", tj. da mu je osnovno i opšte obrazovanje na niskom nivou, to će ga odmah učiniti mnogo slabijim u tvojim očima i teško će imati prođu kod tebe. ;D

Huh.

19. BeboP sredi mi mesec dana ktitora pa ću da im odredim i 4x ako treba, pošteno

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.