Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Pati od kompleksa više vrednosti što se može zaključiti iz nika, a njen avatar bi odgovarao časnoj osobi spremnoj za odbranu svojih principa i verovanja. Nemam pojma odakle mi ovo. Sviđa mi se avatar.
Ljudi,sjajni ste profajleri :))
Samo me mama i sestra zovu Goga,a moja generacija Javio je pogodio ko da mi je prvi komšija :))
Iznenadilo me što je C60 dao tako iscrpnu i tačnu analizu,alal mu vera-osim ono za defke i da sam "lupila" nick-to nisam.A imam i nešto od stvarnog života.. :))
@C60
Хемичар у души. А можда и по струци.
Hahahah xD
'The Great' je više zato što sam debela, mada na netu izgleda kao da sam narcis xD
c60 - i nik i avatar ukazuju na hemičara. Najverovatnije studenta kemije, ili tako nešto.
http://vukajlija.com/avatars/0007/5128/46099_1604601599451_1368468531_31620387_6364635_n.jpg?1288186545
A,da-na avataru je moj omiljeni strip junak-Spirit,eto.
Жњи мисли да је генијалац..помало је ружан и ексцентричан...:))
A ja samo da javim Gogi da sam žensko, nikako da zapamtite već. xD
Ma ja iskusni profajler, a ne hemičar. xD
Al' mi i hemija ide. :D
А претпостављам и да уживаш у гледању и/или игрању фудбала? :)
A moj avatar?Sta mislite?
najbolje ceni javio, mi ostali moz' da duvamo
Ups!Isvinjavam se,C60,od sad-pa na veki vekov pamtim! :))))
Вронг! Баш сам скроман по питању интелигенције. Штавише, често сматрам да сам глуп и да и оно мало интелигенције не умем да искористим. Ексцентрик, можда. То боље знају други.
А да сам ружан, мислим да не. Али не мислим ни да сам леп. :Ђ
@majmunoliki
Samo prvenstva, a avatar nema veze s tim.
@MollyBloom
Podseća me na neku "drama kvin" devojku, kao i VanGoga traži potvrdu na netu od nekompetentnih ljudi i željno iščekuje analizu. Samopouzdana samo na prvu loptu.
Meni je ovo jako fensi, moja latentna želja je sa bude psihoanalitičar. Izgleda da više nije tako skrivena. xD
Ја мислим да ЦеШездесет није у довољној мери виртуелни естета јер му аватар има ужасну резолуцују и то оставља суморан утисак. Дакле, нема развијен осећај за детаље. Мислим да се пржи на ласере, свемир, НЛО и остале спејс зајебанције.
Али ник има.
Колико сам ја упућен, Ц60 се назива фулерен, односно фудбален, због облика молекула. :)
@MollyBloom
postkoitalna cigareta
Виртуелни има неке занимљиве ставове што се света тиче. Међусобна повезаност свега, ефекат лептира и те муње.
@javio
Po principu obrnute psihologije, mislim da je nežan kao maslačak :)
@majmunoliki
Jes vala, nisam znala da si upućen, mislila sam da te podseća na loptu. :D
Mislim, avatar je isto fuleren.
@Žnji
Moj avatar ima lošu rezoluciju jer je ona bila sasvim pogodne veličine na prethodnoj Vuki, a uvek smanjujem na najmanje jer mi ionako spor net, još da blejim dok on to učita, pihh... :) Drugi deo je skoro pa tačan. XD
I da, zaboga, JA SAM DEVOJČICA, pa krenite da mi se obraćate u ženskom rodu, da ne moram da se derem džaba. :P