Psihologija avatara i nadimka

1. @C60

Bez otvaranja profila tesko da neko moze da shvati da je C60 zensko, budi srecna dok te smatraju covekom a ne nekim androidom.

2. Eh, da Virtual Serb ima toliko kul avatar da sam ga ukrala odmah, ali zbog loše rezolucije koja proganja i moj avatar ga molim da mi da link za sliku, ako ima vremena, zivaca, želje, volje i milosti. xD

3. C60 jesi sigurna da si devojčica...:)

natnat
    ja sam želeo da budem hrabar,
    najhrabrije da nadmašim...ali sam nežan...:)

4. C60 mojne se ljutis, stvarno po nicku avataru ne provaljujem da li je musko ili zensko, a ovaj moj avatar je slika sa albuma Octavarium (Dream Theater), 2005 g.

5. @javio
    Opreznost je majka mudrosti, al da je bila oprezna, ne bi bila majka :)

6. Opustite se, šalim se ja, navikla sam. Mislim da više neće biti zabune.
    I hvala za podatke o slici. :)

7. @Jave, sta kazes za ovaj novi avatar

znas onu, vetar duva ....

8. ahahahaha..znam...mora da ima veze sa ovim sajber nikom...:))

9. when the wind blows
    my four balls are swinging

10. ja na avataru vidim 4, a ti?

11. sacekaj da dune malo jace vetar pa ce se mozda i raspored izmeniti.

12. Virtual to govori da si nestalan, da si pokretljiv i da postoje neke sile koje te teraju napred..i zahvalan si im što te teraju napred a ne nazad...

13. pa rekoh ja ti si ovde najbolji za analizu, mi ostali moz' da duvamo pored tebe, stvarno bre kako provalis te stvari?

14. Mogu li ja dobiti analizu...baš da vidim!?

15. a matori kenjam malo...ja sam ti barončina neviđena...što kaže kosmopolita...

mašta i mozak...:)

16. @ natnat volis da ti se dive intelektualci (a po definicijama tvojim i trebalo bi), a ti da se pravis luda, ipak bi te nekog maco tipa ili princa pa makar i da nije intelektualac

Javio izvini nisam odoleo njenom avataru da ga "proanaliziram"

17. ne, ne, loše si to shvatio..prvo na njoj ugledaju lepo lice i telo..a ona je i duhovita i pametna...ali je to skriveno sa ovim lepim telom i licem..i smetaj joj to, zato je zabrinuta i htela bi to da promeni...ali ne zna kako...i voli da se igra...

18. A, neustrašiv, krši pravila, jer se psihoanaliza obavlja samo na obavlja samo na osnovu avatara i nika, ne i definicija ili komentara.
    Jao, ne, i ja to radim. xD

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.