Psihologija avatara i nadimka

1. Preuzeću ja rizik na sebe o Đimiju :)

2. Izanalizirajte moj šit.

3. Кулер, који проводи 5 сати дневно гледајући порниће, чак ћеш и са женом осмислити позу 70.
    Ник ти је некако не знам, то Цхан ме асоцира на Доту, па ето, верујеш у свакакве будалаштине и у магије, плашиш се врачара.
    Волиш пичку више него леба.

4. Ishipsteristaste li se više? (Spelujte ovo hipsteri!)

5. Волиш пичку више него леба.

Pa ko i svaki strejt muškarac.
    Aj tebe neko da pita šta ćeš za doručak? Je li bi pičku ili leba? :)

6. Aналајз ми, иф ју кен!

7. Нека неко анализира мене ? Да вас видим ?

8. analizirajte se međusobno

9. analizirajte se međusobno

Шерлок не анализира , Шерлок бива анализиран.

типа овако

Misliš da si perceptivan i intelEgentan ko Šerlok, a u stvari vam je jedino zajedničko to što pokušavaš da pustiš brkove:)))
    mora malo i da zajebavam, valja se..
    Mislim da si stvarno opčinjen Šerlokom ali ne detektivskiim radom nego životnom filozofijom opažanja sitnica i formiranja mišljenja o ljudima i činjeničnim stanjima na osnovu toga. Tebi više govori o nekome način na koji žvaće žvaku nego ono što ta osoba priča, odnosno, radiš na tome da ti jednog dana bude dovoljno nečije grimasiranje i gestikulacija da znaš sve o njemu.
    Obožavaš filmove i imaš istančan ukus. Generalno imaš u životu jasne stavove koji nisu predrasude nego stavovi oformljeni argumentima, tako da ih nikada ne menjaš jer bi to za tebe značilo promenu karaktera. U tome se varaš, ali imaš vremena da to shvatiš.
    ok si lik, drugar i neko sa kim se može normalno razgovarati. Nisi živac.
    - Liblet

10. raščivijao si ga :)

Лолок , други коментар сам оставио кацам се регистровао.

11. Predlažem 1 malu igru, neka svako ko želi analizu prizna javno nešto iz svog života, biće lakše i interesantnije analizirati...

12. Moj nadimak nastao je onoga dana kada me je moja uciteljica u osnovnoj skoli non stop nazivala Teodora, a nekad i Isidora, misleci da mi Dora nije pravo ime. E, pa PRC! Kad je prisla i pitala zasto se ne odazivam rekoh joj samo: ,,Pa, ja sam Dora, bre...." :) i tako je to ostalo...a sada sto se tice ajvartara, tu sam pogubljena, to prepustam eliti da prosudjuje ...i...ZIVELI, vazda! xD

13. хипстерај ел де пе

14. Надимак - летим около и пуцам глупости у рафалима.
    Аватар - Шулц - легенда из нашег села - не постоји особа која може попити више пива од њега.

15. нисам љубитељ врабаца!

16. Pohovani da li te nerviraju ljudi koji otimaju i kradu ili ti to radiš?

17. па, помало, поготовo ако краду због дроге ил' тако нечега. ја не

18. Analno me lizirajte lolo

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.