Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Pa...
šta bre pa?...mojne mi rušiš ugled...vidiš da sam se uživeo...:))
dobro jave lepa je ona, nego ja definisah sta zeli i gde su joj misli
Javio,aj me ocijeni,živo me zanima tvoje šalabajzersko mišljenje :)
Ojs, miran, "Pa" je bilo napisano pre tvoje analize...mnogo ste brzi, išla sam da uzmem bombonu. Sve si pogodio, gde se uplaćuje?
Javio,ordinaciju da otvoriš,pa da te vidi bog! :))
Šalabajzer je vitez u životu..voli da pomaže i sve bi učinio za dragu osobu...ponosan je, više na neke drage ljude, nego na sebe..i voli da se glupira...
Koji si ti baron...
el vidiš natnat..niko mi ništa ne veruje...:))
javio a ja? bas me interesuje :)
Uf,bolje da nisam pit'o...Javio,nemoj nikom reći...i svaka čast,pogodio si ono glavno...imaš plus na sve i jednu defku kad skontam kako se pravi dupli...Ozbiljan sam,ne glupiram se.
Ma sve ti verujemo!
zapata ti si već rekao sam..glupo da prepisujem...:)
Svi ti verujemo...verujem i ja...:) iz kojeg to filma beše?...
ma zanima me sta ti mislis , ja sam bio subjektivan :)
KTTP
ja mislim baš isto što i ti...:)
Jedna duša, a dva tela, spemuje se tema cela...
Propali pesnik. xD
Kuj bre?
Jaqvio, a kakvu me vide inace?