takvu..ali ti u to nisi sigurna..zato podsvesno imaš potrebu to da naglasiš--ja sam bre Laf-- :))
Energy ja te od samog pocetka vidim takvu
Intelektualnu Laficu, da ne kazem Lavicu, razlika samo jedno slovo
Vise mi se svidja ovo nego prethodno tumacenje.
E jbg, ja dok sam se setio, a ovi te vec odradili.
Mozes i ti slobodno, nije sapun da se potrosi..mislim, avatar i nick...
A ne volim posle drugih jbg, sta cu kad sam gadljiv.
ajd bre slobodno..naši smo...:)
Jericho pa nismo zarazeni brate. VS je bre zdrav seljak, a uz to ima vrlo visoke standarde po svakom pitanju.
Edit: vidi sliku http://vukajlija.com/forum/teme/14290?strana=25#post_737133
Ja sam se ložio na ribu koja je bila psiholog u osnovnoj, pa onda i u srednjoj. Spopadao sam i neke koleginice na fakultetu...
Ali dosta o meni, nego ima li kakvih manijaka među vama da to pohapsim?
@јавио, породичан човек, љубитељ паса. Не заборавља да пренесе поруке другима, отуда надимак.
Neki sajber nik = podrobnom analizom utvrdjujem da se autor zove Marijana. Prvo slovo prezimena, rekao bih P...ali bih rekao da joj to nije devojacko prezime.
Aaaaah, ne mogu vise, ovo strasno iscrpljuje!
Jericho - mora da je neki gejmer koji se mnogo naložio na istoimenu igricu.
Mmm jok, mada si donekle ubola. Jesam u neku ruku gejmer, ali nick nije po igrici. Niti je po seriji, a svakako ne po americkom rvanju ;)
Ne mogu d'uzvratim analizom, prethodna me iscrpela, 2 sata sam spavao, evo do malopre, i jos se nisam oporavio! Molim da me neko odmeni!
Jedino sto mi kod ovog Jericha pada na pamet je organizovanost, postenje i potencijalni narkoman (mojne da se ljutis, to je zbog avatara)
Ja bih objasnio ali nema potrebe.
jodza kifla avatar je 15 godina dete koga pocheli spermatozoidi da pucaju... Nick- socijala nemam para ni za burek..:)
Jogurt_kifla: nema ukusa jer se ZNA da je uz jogurt najbolja komplet lepinja ili burek, ako nema prve opcije...;p
Sklopio dva najbolja pica na svetu u avataru i niku- jogurt i pivo, postujem.:)))
Praaaaaaaaaahahahahha, dobio covek dve analize za dz.:D
Mirjana the great avatar=fotka=nick
MOj avatar kaže da sam socipata!
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
takvu..ali ti u to nisi sigurna..zato podsvesno imaš potrebu to da naglasiš--ja sam bre Laf--
:))
Energy ja te od samog pocetka vidim takvu
Intelektualnu Laficu, da ne kazem Lavicu, razlika samo jedno slovo
Vise mi se svidja ovo nego prethodno tumacenje.
E jbg, ja dok sam se setio, a ovi te vec odradili.
Mozes i ti slobodno, nije sapun da se potrosi..mislim, avatar i nick...
A ne volim posle drugih jbg, sta cu kad sam gadljiv.
ajd bre slobodno..naši smo...:)
Jericho pa nismo zarazeni brate. VS je bre zdrav seljak, a uz to ima vrlo visoke standarde po svakom pitanju.
Edit: vidi sliku http://vukajlija.com/forum/teme/14290?strana=25#post_737133
Ja sam se ložio na ribu koja je bila psiholog u osnovnoj, pa onda i u srednjoj. Spopadao sam i neke koleginice na fakultetu...
Ali dosta o meni, nego ima li kakvih manijaka među vama da to pohapsim?
@јавио,
породичан човек, љубитељ паса. Не заборавља да пренесе поруке другима, отуда надимак.
Neki sajber nik = podrobnom analizom utvrdjujem da se autor zove Marijana. Prvo slovo prezimena, rekao bih P...ali bih rekao da joj to nije devojacko prezime.
Aaaaah, ne mogu vise, ovo strasno iscrpljuje!
Jericho - mora da je neki gejmer koji se mnogo naložio na istoimenu igricu.
Mmm jok, mada si donekle ubola. Jesam u neku ruku gejmer, ali nick nije po igrici. Niti je po seriji, a svakako ne po americkom rvanju ;)
Ne mogu d'uzvratim analizom, prethodna me iscrpela, 2 sata sam spavao, evo do malopre, i jos se nisam oporavio! Molim da me neko odmeni!
Jedino sto mi kod ovog Jericha pada na pamet je organizovanost, postenje i potencijalni narkoman (mojne da se ljutis, to je zbog avatara)
Ja bih objasnio ali nema potrebe.
jodza kifla avatar je 15 godina dete koga pocheli spermatozoidi da pucaju...
Nick- socijala nemam para ni za burek..:)
Jogurt_kifla: nema ukusa jer se ZNA da je uz jogurt najbolja komplet lepinja ili burek, ako nema prve opcije...;p
Sklopio dva najbolja pica na svetu u avataru i niku- jogurt i pivo, postujem.:)))
Praaaaaaaaaahahahahha, dobio covek dve analize za dz.:D
Mirjana the great avatar=fotka=nick
MOj avatar kaže da sam socipata!