Psihologija avatara i nadimka

1. takvu..ali ti u to nisi sigurna..zato podsvesno imaš potrebu to da naglasiš--ja sam bre Laf--
    :))

2. Energy ja te od samog pocetka vidim takvu

Intelektualnu Laficu, da ne kazem Lavicu, razlika samo jedno slovo

3. Vise mi se svidja ovo nego prethodno tumacenje.

4. E jbg, ja dok sam se setio, a ovi te vec odradili.

5. Mozes i ti slobodno, nije sapun da se potrosi..mislim, avatar i nick...

6. A ne volim posle drugih jbg, sta cu kad sam gadljiv.

7. ajd bre slobodno..naši smo...:)

8. Jericho pa nismo zarazeni brate. VS je bre zdrav seljak, a uz to ima vrlo visoke standarde po svakom pitanju.

Edit: vidi sliku http://vukajlija.com/forum/teme/14290?strana=25#post_737133

9. Ja sam se ložio na ribu koja je bila psiholog u osnovnoj, pa onda i u srednjoj. Spopadao sam i neke koleginice na fakultetu...

Ali dosta o meni, nego ima li kakvih manijaka među vama da to pohapsim?

10. @јавио,
    породичан човек, љубитељ паса. Не заборавља да пренесе поруке другима, отуда надимак.

11. Neki sajber nik = podrobnom analizom utvrdjujem da se autor zove Marijana. Prvo slovo prezimena, rekao bih P...ali bih rekao da joj to nije devojacko prezime.

Aaaaah, ne mogu vise, ovo strasno iscrpljuje!

12. Jericho - mora da je neki gejmer koji se mnogo naložio na istoimenu igricu.

13. Mmm jok, mada si donekle ubola. Jesam u neku ruku gejmer, ali nick nije po igrici. Niti je po seriji, a svakako ne po americkom rvanju ;)

Ne mogu d'uzvratim analizom, prethodna me iscrpela, 2 sata sam spavao, evo do malopre, i jos se nisam oporavio! Molim da me neko odmeni!

14. Jedino sto mi kod ovog Jericha pada na pamet je organizovanost, postenje i potencijalni narkoman (mojne da se ljutis, to je zbog avatara)

15. Ja bih objasnio ali nema potrebe.

16. jodza kifla avatar je 15 godina dete koga pocheli spermatozoidi da pucaju...
    Nick- socijala nemam para ni za burek..:)

17. Jogurt_kifla: nema ukusa jer se ZNA da je uz jogurt najbolja komplet lepinja ili burek, ako nema prve opcije...;p

Sklopio dva najbolja pica na svetu u avataru i niku- jogurt i pivo, postujem.:)))

18. Praaaaaaaaaahahahahha, dobio covek dve analize za dz.:D

19. Mirjana the great avatar=fotka=nick

20. MOj avatar kaže da sam socipata!