Мислим да је вечито незадовољна пажњом коју добија, зато симулира усисавање. А наочаре преко доброг дела лица симболизују несигурност. (нисам баш најтрезнији трнутно, простите на промашајима)
mylyce, skoro smo se složili u analizi, treba da nabacujemo jedno drugom pos'o, tipa kad je mušterija nezadovoljna i traži seknd opinjon, onda nabacimo jedno drugom
A ma, mušterija kod psihologa i treba da bude nezadovoljna. Dok te ne otera u kurac, nisi ništa uradio :) Pre ulaska u ordinaciju treba ih razdražiti, podmetneš im tesne kućne papuče, metiš sobnu koprivu pored stolice da ih draška, napraviš od svetla suptilni stroboskop, podmetneš asimetrično i razbacano časopise... za opsesivno kompulzivne dušu dalo :) Nego, kad počinjemo s poslom? :)))
Hugo, čelo ili inteligencija kako ti kažeš, mi je uvek u prvom planu, htela ne htela :p
Kad si sjeban voliš da slušaš zajebate repere kako u tekstovima jebu mamu svima redom, drogiraju se i boli ih kita, onda ugasiš plejer, spakuješ se i odeš na fakultet.
Uu, papuče broj manje, pa ti već i radno iskustvo imaš... Može kaže, počinjemo početkom godine, moram da skontam tu neku paprat i kamiondžijske kalendare 1979 i jazz albume.
Dube do jaja si me nasmejao ovim postom... laku noć svima
Trenutni avatar je što imam sličnu sliku samo mnogo jadniju, neorginalniju i besmisleniju nego što je ova, a i devojčica podseća na mene :) edit: po liku
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs054.ash2/36046_1646302038826_1275156916_1759837_2128835_n.jpg
Ok ovako :) ono je bio odgovor na vehbijin post al' moze da bude i na milicin. Dobri ste psiholozi.
Мислим да је вечито незадовољна пажњом коју добија, зато симулира усисавање. А наочаре преко доброг дела лица симболизују несигурност. (нисам баш најтрезнији трнутно, простите на промашајима)
И ставила је чело у први план јер је чула да има везе са интелигенцијом.
Hahahahhah aj psiholozi ću vam glumim pacijenta sta zakljucujete iz mog avatara
Gotiviš mrtvog MCja iz prti BG-a
E pa sad dube jeste al teo sam malo dublju analizu:)
Ja skontah da je na vehbijin :)
A ma, mušterija kod psihologa i treba da bude nezadovoljna. Dok te ne otera u kurac, nisi ništa uradio :) Pre ulaska u ordinaciju treba ih razdražiti, podmetneš im tesne kućne papuče, metiš sobnu koprivu pored stolice da ih draška, napraviš od svetla suptilni stroboskop, podmetneš asimetrično i razbacano časopise... za opsesivno kompulzivne dušu dalo :) Nego, kad počinjemo s poslom? :)))
Hugo, čelo ili inteligencija kako ti kažeš, mi je uvek u prvom planu, htela ne htela :p
Dušane ne smijem dublju, to čuvam za prvi dejt.
Ahahhaahah
Брате, већ ми се јавља жеља да проверим да ли су књиге на столу довољно под правим углом.
Ali onda to neće biti analiza preko avatara
Kad si sjeban voliš da slušaš zajebate repere kako u tekstovima jebu mamu svima redom, drogiraju se i boli ih kita, onda ugasiš plejer, spakuješ se i odeš na fakultet.
Mož da prođe al ti ne bi dao diplomu psihologa:)
Boli me zub, ne mogu da mislim kako treba.
Бгате, хронично си ушинут. То је оно што свима промиче, промаја те јебе1
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
Uu, papuče broj manje, pa ti već i radno iskustvo imaš... Može kaže, počinjemo početkom godine, moram da skontam tu neku paprat i kamiondžijske kalendare 1979 i jazz albume.
Dube do jaja si me nasmejao ovim postom... laku noć svima
Vehabijo, nije lepo smejati se tuđoj nesreći. http://www.youtube.com/watch?v=zJgFd5fj8Mk
E vid' još sam ovde...
Ne zub, ono sa zajebatim reperima, izvrnuo sam se, definiši to.
Ae