U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Šta nož, vetar bre :p
Vidim, tema u stvari polako postaje "šta sam ja svojim avatarom i nickom želeo da emitujem, a koliko sam u tome uspeo"
Buxtehude vam je odličan primer, svi mi u virtuelnom svetu želimo da predstavimo trunčicu onoga što smo manje, a voleli bismo da budemo više, a to postižemo putem razlikovanja i time identifikacije. Manje-više svačiji nick je potreba da bude u prvoj liniji nešto intrigantno, a potom i sadržajno - nešto što još niste upoznali
Пичке... (и Курци... (за оне које су стварно пичке))
Ma jes, prošli put kad sam udarila iskreno, ispala tenkre :) I ili su zaćutali, ili su se ponašali histerično pozitivno ili su me podbadali nekim ciničnim komentarima posle toga. A i čemu tenzija na sajtu, ja to samo kad treba da se izbalansira, sad ste dobri :p
Dobro, 'ajde onda reci samo za mene. Ja neću da se naljutim, valjda to znaš :)
Ма Милица блефира бре.
Хаха, то свакако. Ал шта је у ствари аутор вама рекао (а није планирао) је тема:)
мулуце, твој нови аватар, има благо хипнотизирајуће дејство. Сам по себи привлачи пажњу ауткаста, а чик нек се загледају мало дуже, има сутра да певуше хитове из тридесетих, иако их никад нису чули. Е да, мож само да причаш да је оно треће око, баш на том месту, баш тако постављено, била безазлена зајебанција. Не иду сви десно кроз ливаду ка Пекабети, јеби га.
ЕДИТ: мислио сам на ћороскоп аватар.
Joj ljudi, meni majka poslala bajadere, ko bi se još raspravljao preplavljen endorfinom :)
Ha, vidi ga Burzum: "ja nisam metalac iz nužde, ja sam iznad subkultura i sistema" - što je najgore, verovatno i jeste. Jez da nije dao saglasnost, ali o njegovom nicku imam mišljenje, šta da radim
pobedio...
Vehbija, a zašto se ja snebivam?
Haha, zanimljivo :)) A na koji si misio avatar? U prvom delu za ovaj novi, a u drugom za onaj sa trećim okom?
A mrmune i hugo, zabole me šurica sad da analiziram, iam predavanje u 7 i 15. Nek bude da blefiram :)
Ne mislim da se snebivaš, nego da si snebivljiva. Verovatno si od onih cvetića što su u osnovnoj i srednjoj kao telesni objekti bili u drugom planu, pa na fakultetu procvetala, ali i tada svoje iščaurenje oprezno slavila.
A kako mi to tvoj avatar otkriva, to ne smem ni sebi da kažem :) Ali je to tačno.
Вехебијо дај своје стручно мишљење о мени, ал озбиљно. Нема љутње.
Pa samo toliko i mogu, da puknem iz vedra neba...verujem da imaš dobru mušku ekipu u kojoj si zadužen za odabir grba i himne, kao i podsećanje na interne fore, ali suptilno, bez preterivanja - prioritetno si tu jer bez tebe žurka i ne počinje. U tvom društvu niko nije alfa, "družina 5 prijatelja" rad, ali to samo zahvaljujući činjenici da si ti sam donekle u senci svog ćaleta kao prosipača fazona broj jedan s'ovu stranu Mlečnog Puta, i ne želiš da budeš on, kao ni da te porede sa njime.
Ovo samo iz međuautorskog rispekta, inače nemam tvrdnji, dok sam za ove prethodne siguran :)
Aj reme, će ti dam ja. Dečko koji se svim snagama trudi da bude duhovit, interesantan - zbog toga i avatar iz kvalitetne humorističke serije, i zapažen. Nije ni boja slučajna. Sve to ubija tvoju jednostavnost i prostotu (ne u negativnom smislu) kojom odišeš, pa stvara obrnut utisak. Reme ti je verovatno nadimak i u stvarnom životu, koji možda tebi zvuči autentično, jer tebe tako zovu, a zapravo uopšte nije. To je kao lično ime na fejsbuku u moru ličnih imena. Razlikuje se po slovima od ostalih, ali to nije ono što će ga izdvojiti, niti što čini njegovu posebnost.
Ovo za nadimak zaključih da je tvoj, jer ti videh ime na fejsbuku (ja sam inspiracija).
Elem, nema mnogo šta da se analizira, ti si jedan sasvim normalan i običan dečko i treba toga i da se držiš, da prihvatiš to, a ne da se trpaš među điđane, mangupe, to je čist promašaj za tebe.
Uu do jaja. :) jesi ti neki psiholog, nešto tako?
Хаха, људи, и из тумачења исто може доста тога да се закључи о тумачима. Све у свему: једни друге кројимо.
E jes, Vehbija ga slikovitije sroči :)
Uuuu milica objasnila
a njen trenutni avatar mi govori da treba da kupi sočiva vid kakve đozluke ima
Није, она ти је међ овим мангупима, где не треба да се трпаш.
uu, ovde si me doček'o na voleeej :)
mylyce, skoro smo se složili u analizi, treba da nabacujemo jedno drugom pos'o, tipa kad je mušterija nezadovoljna i traži seknd opinjon, onda nabacimo jedno drugom