Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Aj reme prouči i mene da vidmo oćeš pogoditi šta :)
Хаха, која пилићарска психологија :)
А овде као погађамо нешто на основу аватара ил шта?
Ma kao na osnovu avatara, a ustvari svi bace po šaku pasulja.
Psiholog laik: Mislim da je Dusan1001 umetnik-slikar i da sluša dobru muziku kao klasičan rok, milica je teretana likuša a laki kad je već ovde je opušten lik (partiota). Toliko
Lažeš, Mes, ja gledam u bob!
Е овако, после ћу да наставим, Месс, тебе нек неко други анализира, мислим познајем те, паре смо заједно бројали, не би било то то. Ове које или слабије познајем, или не познајем ћу обрадити, интересантније је обрађивати непознате, зар не. :) Једино је Пранк Мастер изузетак, тад нисам имао појма да ћу оволико убости. :)
Ово "патриота" је јер ми је погледао профил 100% :))
na osnovu defki koje sam ranije gledao :)
Хаха, која пилићарска психологија :)
Ja mislim npr. da se mylyca zove Milica. I da ima kenjaru k'o i Anđa na avataru.
........
Aurora je bila krstarica za vreme Oktobarske revolucije, veze žive nema sa zvezdama.
Srednjoškolski bend mi se zvao tako, 072 je stari pozivni za Zenicu, a i godište; samo aurora bilo zauzeto i to prvi na listi hejtera (po staroj Vukajliji) pa sam morala dodati brojeve a samo ime-nešto u trenutku registracije me neko cimao za tu grupicu, napisala i tako i ostalo.
Mesalina voli mes, frku, a?
Energija je vazda spremna na akciju i nerviraju je inertne osobe.
Latiniše...Mislim da je suvišno reći da voli čovek Latine.
Душан се латентно трипује на Шехерзаду, али боже мој, сви ми имамо мане. :Д
Овде си погодио доста сем да сам ''доста стидљив'', али свакако ''нисам нападан''. И нисам баш скапирао симболику овога ''воли да се пребаци у туђу кожу и да живи живот неког другог, фиктивног лика. ''. Но, нема везе.
Не баш. Обожавам спорт, у стању сам да блејим на баскету и фудбалу цео дан.
Знао сам да ће никнејм на те наведе на погрешан закључак. :)
Baš tako. Mada me i priuku povremeno, a to je onda zajebato.;)
Има грешака, али има доста више оног што је тачно. :) Нема везе, и даље сам више погодио него омашио. :)
Evo, Messalina, probaću ja. :) :baca šaku tetovca:
Videh te jednom u životu, tako da ja mislim da mogu da te opljunem. Elem, energična, uvek se trudiš da budeš u prvom planu, ljudi te pamte po ekstravagantnim postupcima koji su obeležili neki period tvog / njihovog života. Generalno si druželjubiva, iako se predstavljaš kao negativna i agresivna osoba. Trudiš se da nemaš dlake na jeziku, nisi preterano tolerantna osoba, nemaš preterano dugačak fitilj, i nemaš problema sa time da nekom saspeš par lepih reči u facu. Kada radiš nešto, radiš to sto posto, nisi nedovršena, niti si neodgovorna.
Imaš bogat socijalni život, retko se zameraš ikome.
Popularna si i u muškom i u ženskom delu populacije.
Izvinjavam se ako dolazim preko reda, ali voleo bih da znam kakvu viziju imate o meni?
Vezan si za porodicu. Povučen, marljiv, vaspitan. Trudiš se uvek najviše oko drugih, najmanje oko sebe. Pravi Samarićanin. To mi sad pade na pamet, ništa više.
Браво ауроро, све је тачно од речи до речи, осим да је ово Анђа на аватару, али сваком је могло да се деси да погреши, није уопште била лака и површна анализа.
Op op, ala si opalio Prank :)
Delimično tačno.
Delimično tačno.
Ne želim da znam odakle ti ovo - netačno! :)
Tačno
Apsolutno netačno.
Imaš bogat socijalni život, retko se zameraš ikome.
Popularna si i u muškom i u ženskom delu populacije.
Sa ovim se generalno slažem, samo što u istinitost poslednje rečenice nemam nikakav uvid :)
Al' ovo za agresivnost i negativnost mi moraš reći oklen ti?
Ne verujem. . .Prank, tačo tako. Jedino što sam malo lenj. . .Hvala ti čoveče :)