Psihologija avatara i nadimka

1. Веснита, ексцентрична сам на лево :)) нисам мегаломан, ово остало тачно.

2. Њарнере јеси ли ти јединац?

У извесном смислу.

3. Да ли је Немо женско?

Još malo pa kao Griffith.

4. e biga-je, uvijek pomješam polove na ovoj Vuki, izvin' nem0 od toliko pogodaka nisam pogodila da si žensko :)))

5. Деси се свима да погреше ког сам пола. :))
    Е да, не волим да ја будем аВторитет. :Д

6. Još malo pa kao Griffith.

Реално. Сада бих почео причу о његу, али је ово интерна ствар јебат га :Д

7. Energija,

Bila gimnazijalka, djak iznad proseka. Jako kreativna, ali uvek blago povucena. Uvek osecala da ne uzima maksimum od zivota, i zalila sto ne rizikuje vise. Upisuje i zavrsava neki jezik(francuski ili neki slovenski, verovatno srpski). Ostaje relativno povucena sa povremenim izletima u nepoznato. Pusac. Ne mogu da odredim cigare, ne znam zasto(inace, predomislio sam se za frenkija, reci cemo da pusi pall mall crveni, kratki), ali nisu jake. Pall Mall narandzasti mozda, ne znam. Uvek tezila da odoli upadanju u kolotecinu, da ostane nova i zadrzi vedrinu duha. Vecinom je znaju kao jako pozitivnu osobu. Prevazisla je uzdrzavanje od nerviranja, ali ipak voli da bude uvidjavna i da se istrese izmedju cetiri zida u prisustvu jedne ili nijedne osobe. Ne zali se na svoj zivot, ali jos je ostao zal zbog propustenih prilika, jer se u tom delu nije promenila. Ponekad bude ljuta na sebe jer misli da je kukavica. Voli Hasanaginicu i tursku kafu. Takodje voli da iznenadi. Jako je sposobna u aspektima domacinstva i, po potrebi, snalazenja u prirodi. Iako drustvena stvarnost uzima svoj danak, u sebi i za sebe i dalje cuva plamicak uzbudjenja sitnih zabranjenih stvari koji ponekad posluzi kao dobar ventil i na koji je ponosna sto ga je od svih sakrila.

Energija, oceni.

8. Реално, хоћете ви мени речи на основу чега закључујете ове ствари? 42? 115? Мозак? Ејлијен вс Предатор?

ПС - Само да кажем за Њарнера да има одлично размишљање чоек.

9. Syngrafeas, još samo ti da me opljuneš, i mogu da napustim temu.

Thomdril, ne zaključujemo, rečenice nam same naviru kako vidimo avatar, ili osobu.

10. Ма Реме јебе кеву како погађа.

11. хоћете ви мени речи на основу чега закључујете ове ствари

Ma mi se svi znamo sto godina, a ovde trolujemo ovim satro-analizama. Reme i ja smo Energijini dupli.

Edit: Analiziracu sutra jos.

12. Ја гледам у аватаре и закључујем ништа. Ово дефинитивно имплицира да сам глуп. Јадан ја Ч=

13. Све је то кул, ал как'е везе има с тим то да л' сам јединац?

14. Syngra, ima i toga. :)

Ti si jedini ovde koji me ne zna. ( I thomdril, naravno )

Šta ka'š o mom avataru?

15. pa kako ne vidiš ništa bre merline...malo gledaš i kreneš da prepisuješ iz nekog psihoalanlitičkog rječnika...

16. Death comes to us all Prank.

17. Syngrafes, brate, je l' ti mene poznaješ jebeno? Ja sam zaboravila da volim Hasanaginicu. A volim je, stvarno. Sve je tačno, osim što nisam neka domaćica :) i pušim viceroy plavobeli kraći. Završila sam nemački. uuuu, jebo te, a ja mislila men' teško prokljuviti. Svaka čast!

18. ПРанк, ја по твом аватару закључујем да имаш јако сличан аватар ко овај лик http://vukajlija.com/recnik/autori/18534
    од мене доста и превише

19. Bebop, to a well organised mind, death is nothing but a new adventure.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.