Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Analizirajte mene, hajde odmah.
Ja?
Zabrenjeno pušenje - zato što ih obožavam...
A nick... To sam smislio jedared i ostalo...
Hoću i ja da se igram, ajde mene!
Нека одради неко мој психолошки профил ако сме!
Ajde mene!
ajde da vas vidim
Prva sam trazila, bez'te :D
decxaci, ajde mene
Debeli pacov-njegov avatar snažno opisuje njegov izraženi karakter i spoljašnjost.Možete sami zaključiti kakav je po tome.Međutim,mislim da je ispod te spoljašnjosti mnogo pošten,osjetljiv i miran čoek što dokazuje njegov nik.Znači njedov nik i avatar govore o njemu suprotne stvari. Debeli pacov-to me je odma podsjetilo na jednog mog druga koji je miran,tih,povučen,što može značiti isto za ovoga VUkajlijaša.
Filozof,klasični primjer tzv.kladioničara(tako ja zovem te tipove).Voli sportove sve,skoro uvijek sa drugovima priča o sportu.Voli fensi đevojke.Nik je uzeo iz filma,možda.Pomalo egoista.Sluša Red Hot chili peppers,na tome svaka čast.I možda je malo hipi. Ipak mislim da je u dubini duše sasvim ok momak. :D
Soul of my soul,ekstravagantna,uredna,duhovita.Društvo je voli.Voli romantične filmove.Na prvi pogled izgleda buntovno i ludo,ali je veoma ranjiva,to mi se čini na osnovu avatara i nika.Ima oko 18 godina.Voli muziku.Mislim da bismo se lijepo družile.:)
Mlata,klasični internetski džanki.Inače drogu nije probao u stvarnom životu.Sluša Snup Doga i te gangsta repere.Ide u teretanu,ima pločice.:) Čak i nasilan tip.Često je pijan.Društvo ga voli,jer pravi dobru atmosferu(naravno,pa pijan je).Duhovit i vjerovatno malo težak tip kad se naljuti.Ipak mislim da je ok(dok je pijan :) ).
Može meni?
Evo oću.:)
Ja ja ja !
I meni, i meni... :)
Aleksandra,ne voli da joj nepoznati ljudi mnogo ulaze u privatnost(svaka čast).Prvo što mi je palo na pamet kad pročitah nik,to je da si osoba koja se mnogo bori za svoje ciljeve i svoju porodicu.Rijetko plače.Plače daleko od svih.Ima oko 20 godina.U ljubavi je,blago rečeno,vatrena.:) kada voli nekog,voli ga do kraja i očekuje da joj uzvrati pažnjom i poštovanjem.Sasvim ok osoba za druženje.
Pjer,voli psihološke filmove.Isto tzv.internetski džanki.Voli da pokazuje društvu koliko je on pametan i duhovit(i jeste pametan i duhovit).Ima tačno 23 godine.:) Avatar odlično govori o njegovoj neozbiljnosti,nezainteresovanosti za moderne stvari i babske priče.Svoj čovjek,vodi svoje poslove,ponekad voli nekoga da zeza.Zeza ljude za koje misli da su šabani.Nerviraju ga gradski momci(oni popularni).U ljubavi je pažljiv i poslušan(što ne treba da čudi):). U njegovim vezama,glavni je njegov partner.
A mene? ^_^