Psihologija avatara i nadimka

1. Analizirajte mene, hajde odmah.

2. Zabrenjeno pušenje - zato što ih obožavam...
    A nick... To sam smislio jedared i ostalo...

3. Hoću i ja da se igram, ajde mene!

4. Нека одради неко мој психолошки профил ако сме!

5. ajde da vas vidim

6. Prva sam trazila, bez'te :D

7. Debeli pacov-njegov avatar snažno opisuje njegov izraženi karakter i spoljašnjost.Možete sami zaključiti kakav je po tome.Međutim,mislim da je ispod te spoljašnjosti mnogo pošten,osjetljiv i miran čoek što dokazuje njegov nik.Znači njedov nik i avatar govore o njemu suprotne stvari. Debeli pacov-to me je odma podsjetilo na jednog mog druga koji je miran,tih,povučen,što može značiti isto za ovoga VUkajlijaša.

8. Filozof,klasični primjer tzv.kladioničara(tako ja zovem te tipove).Voli sportove sve,skoro uvijek sa drugovima priča o sportu.Voli fensi đevojke.Nik je uzeo iz filma,možda.Pomalo egoista.Sluša Red Hot chili peppers,na tome svaka čast.I možda je malo hipi. Ipak mislim da je u dubini duše sasvim ok momak. :D

9. Soul of my soul,ekstravagantna,uredna,duhovita.Društvo je voli.Voli romantične filmove.Na prvi pogled izgleda buntovno i ludo,ali je veoma ranjiva,to mi se čini na osnovu avatara i nika.Ima oko 18 godina.Voli muziku.Mislim da bismo se lijepo družile.:)

10. Mlata,klasični internetski džanki.Inače drogu nije probao u stvarnom životu.Sluša Snup Doga i te gangsta repere.Ide u teretanu,ima pločice.:) Čak i nasilan tip.Često je pijan.Društvo ga voli,jer pravi dobru atmosferu(naravno,pa pijan je).Duhovit i vjerovatno malo težak tip kad se naljuti.Ipak mislim da je ok(dok je pijan :) ).

11. Aleksandra,ne voli da joj nepoznati ljudi mnogo ulaze u privatnost(svaka čast).Prvo što mi je palo na pamet kad pročitah nik,to je da si osoba koja se mnogo bori za svoje ciljeve i svoju porodicu.Rijetko plače.Plače daleko od svih.Ima oko 20 godina.U ljubavi je,blago rečeno,vatrena.:) kada voli nekog,voli ga do kraja i očekuje da joj uzvrati pažnjom i poštovanjem.Sasvim ok osoba za druženje.

12. Pjer,voli psihološke filmove.Isto tzv.internetski džanki.Voli da pokazuje društvu koliko je on pametan i duhovit(i jeste pametan i duhovit).Ima tačno 23 godine.:) Avatar odlično govori o njegovoj neozbiljnosti,nezainteresovanosti za moderne stvari i babske priče.Svoj čovjek,vodi svoje poslove,ponekad voli nekoga da zeza.Zeza ljude za koje misli da su šabani.Nerviraju ga gradski momci(oni popularni).U ljubavi je pažljiv i poslušan(što ne treba da čudi):). U njegovim vezama,glavni je njegov partner.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.