Psihologija avatara i nadimka

1. Ко ће мени да гледа у длан??? Зна ли ко зашто баш овај ник? Зна ли ко зашто аватар?

2. Koliko potencijala u par postova !!! Sta ako je profilna izistinska? :)

3. Hajte mene jebo vas sve!

4. Јебига Пеки д џеме, твој аватар је зајебан за анализу. :) Јер показује мало тога сем поштовања према Партибрејкерсима. :) Иначе, трудио сам се да будем неутралан, то јест да те изанализирам онако како бих да нисам имао неког контакта са тобом на сајту, то јест што више да се базирам на аватар, ал' јебига, не може баш много. :)

5. peki menadžeriše! :D

6. Харвеу Дент
    Ти си брате један велики циник и то не кријеш. Мрзиш поредак државе у којој живиш, ко и сви ми. Бавиш се спортом, вероватно баскетом, пратиш спорт и сматраш себе спортски талентованом особом, чак доста изнад просека. филмофил си велики. Желиш себе представити као особу са више лица,особу коју нико не може зајебати, али реално ниси такав, што се тиче година, ценим 23, 24, студираш. . Духовит си, кладиш се, спортска кладионица, само.
    Едит. Волиш научну фантастику у глобалу, било у игрицама или у филмовима. Можда си и млађи, не могу никако године да проценим.

7. Апофис
    Харвеу Дент
    Ти си брате један велики циник и то не кријеш. Мрзиш поредак државе у којој живиш, ко и сви ми. Бавиш се спортом, вероватно баскетом, пратиш спорт и сматраш себе спортски талентованом особом, чак доста изнад просека. филмофил си велики. Желиш себе представити као особу са више лица,особу коју нико не може зајебати, али реално ниси такав, што се тиче година, ценим 22, 4, студираш. . Духовит си, кладиш се.

Извини, одакле се познајемо???
    само године си промашио.. 19.. :)
    ЕДИТ: Е да, фудбал сам тренирао 11 година, а улични баскеташ цео живот...

8. Ето исправих се за године у едиту.
    Ух, хвала, па и мени бре ово иде од руке човече. :)

9. СФ не волим.... Игрице слабо, некад воркрафт..

10. Haj neka mi neko gleda u dlan...

11. : 3 girls one cup : odradite i mene

12. Ајде мене још неко. Весни била покварена кугла, све промашила. :))

13. Ajmo redom...

SeljacinaAlfaSeljaci: doimas se sam sebi kao neko ko se bori protiv teske hipsterije danasnjice, gotivis da se pravis da si teska seljacina. Hteo si da se nazoves Seljacina, Alfa Seljacina, al nije bilo mesta za ono "na". Gotivis kanter, al najvise volis da se ustekas kao picka i da rokas iz snajpera. To znaci da si makijavelisticki tip, ne maris mnogo za fer plej, bitna je pobeda, kako god da je doslo do nje. Sun Cu nasih dana. Omiljeno cvece: plavo.

Vladimir Putin: bivsi KGB-ovac i predsednik Rusije. Sjajan diplomata i retko dobar fajter. Iz nekog razloga misli da se ove analize psiholoskog profila avatara i nadimka rade preko dlana. Lik koji je zajeban kao kratko cebe. Srbenda ili bar umereni patriota, od onih koji gotive svoju zemlju ali im se kenja od Novakove face koja samo sto ne iskoci iz klonje.
    Omiljeni period: 30-te.

DilanDog:

Tip cita stripove i fura se na misterioznost. Od muzike slusa samo dobre stvari i jos nije upoznao srodnu dusu. Njegov bog je jaci od tvog- Rade Lackovic je njegova religija. Voli da troluje, ali samo kojekude. Omiljeni video: 2 girls, one cup.

14. Mlata:
    Lenja buba. Da je po njemu, pogaca bi se sa 'lebom jela, al nema inicijative da to promeni. U sebi nemoc krije, da promeni stil, manire. Njegovi prethodni nadimci svedoce da je ktitor, da je nemastoviti ktitor ili pak ktitor sa samo jednom dominantnom crtom: zamlatnom. Omiljena boja: crnja. Fura se da je crncuga sa cvidzama i pusi neke droge u heroinu. Preferira predoziranje, nema boljeg samoubistva.

SAD ODRADITE MENE DA VAM SE NE BIH JAHAO SA MAJKAMA!!!

15. A da li ima ikakve veze što je moj avatar naopako? Da li to nešto znači, i to što se zovem Valdemar?

16. Aj reci cu ti kad ti mene izanaliziras!!!

17. SeljacinaAlfaSeljaci: doimas se sam sebi kao neko ko se bori protiv teske hipsterije danasnjice, gotivis da se pravis da si teska seljacina. Hteo si da se nazoves Seljacina, Alfa Seljacina, al nije bilo mesta za ono "na".

Delimicno si u pravu, ovo ostalo nema blage veze

Gotivis kanter, al najvise volis da se ustekas kao picka i da rokas iz snajpera. To znaci da si makijavelisticki tip, ne maris mnogo za fer plej, bitna je pobeda, kako god da je doslo do nje. Sun Cu nasih dana. Omiljeno cvece: plavo.

18. Ktitore, tvoja detinjasta polimorfna perverznost koja se ogleda u opsednutosti manga stripom dolazi u tvojoj ličnosti u do sukoba sa zahtevima da se identifikuješ sa ulogom koju ti socijalna okolina nameće. Na taj način dolazi do konflikta između tebe-deteta i tebe-odraslog čoveka. Izbor nadimka govori o poistovećivanju sa društvenom ulogom, ali na ironičan način, kao da pokušavaš da naglasiš svoju distancu. Avatar tu dodaje još jednu potvrdu: u pitanju je crtani film, znači nešto detinjasto, ali lik na avataru deluje prilično autoritativno nastrojen. Sve ovo govori o tvojoj potrazi za odgovarajućim modusom individuacije (naravno, u Jungovom smislu indivduacije).

19. THE KTITOR
    На основу аватара може се закључити да воли стрипове. Пали се на Јапанце, воли мангу, хентаи и остале тековине њихове цивилизације. Жали што није рођен у време самураја. Из садашњег и прошлих надимака види се да је ктитор и да воли да људи то примете. Великим словима у нику жели да задобије страхопоштовање осталих чланова, поготово новијих, и жели да истакне своју супериорност над осталима. Воли да доминира и наређује, често користи ЦАПС ЛОЦК у постовима и знаке узвика не би ли изгледао зајебаније.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.