Psihologija avatara i nadimka

1. Одлично Реме! Бар је боље од прошле:

Л0Л
    Ти си дете пао под западњачки утицај неморала, лошег укуса и интернет културе. Ово 0 између два Л представља само покушај разликовања од масе других људи који користе ову квазискраћеницу. Хипстер у покушају, али неуспео покушај. Јебига, шта да ти кажем, надимак ти одаје унутрашњу несигурност и обилује жељом за врелим пичићима.

лолололололо

2. Како ти хоћеш. :) Можемо и на Калишу што се мене тиче. :)

Volis u prirodi ? Znala sam :D

3. Полако људи. :) Мало касније, мрзи ме да куцам више. Сачекајте. :)
    Соулофмусоул
    волим свуда. :)

4. vesnam

Filozof,klasični primjer tzv.kladioničara(tako ja zovem te tipove).Voli sportove sve,skoro uvijek sa drugovima priča o sportu.Voli fensi đevojke.Nik je uzeo iz filma,možda.Pomalo egoista.Sluša Red Hot chili peppers,na tome svaka čast.I možda je malo hipi. Ipak mislim da je u dubini duše sasvim ok momak. :D

pre 5 sati

lolololo, bem te vidovtiog

5. E, lako vam je da se zajebavate kad se pola vas zna! Ja došla da pomrsim konce, ako me iko bude i regostrovao uopšte... :)

:stala u red i čeka:

EDIT: Ako mi se učini realno kačim na profil. Sad mi došlo!

6. Reme, aj' mene. :)

7. Пеки касније, мрзи ме сад. Весна, Јацка и ти идете предвече. Мрзи ме сада. :)

8. Иначе не анализирам оне које знам уживо, погледајте све моје анализе. :)

9. Ајде ја ћу да пробам Манијака.
    22, 3 године. Кул, опуштен лик, боли да се зајебава, воли добро друштво, хедониста, воли да попије, понекад и да повари али ређе.
    Ужива у добром филму, цени народну музику иако му је то далеки избор музике, мислим да се истиче у друштву, да није у позадини, шали се често и то му добро иде. И он слави појаву интернета као нешто што се може итекако добро искористити, уколико знате како. Није нолајфер. Добро је образован и информисан. Мрзи фолирање и мислим да има помало цинички поглед на свет иако то не показује сувише експлицитно. Ето, укратко.

10. Нек ми неко да дијагнозу, да није Реме, он већ јесте :)

11. Ал' да не преписујете. :)

12. Okej, da probam sa najzajebanijim od svih.

@Gospod Bog

Ti si prikriveni matori provokator, upadas sa nadimkom s namerom da isprovociras zadrte vernike kojima bi savetovao da se "kobejnuju". Specijalno za ovu priliku analiziranja ti si promenio svoj avatar u neku heraldiku, picke materine i tako to, za koju znaju samo upuceni fanovi Liverpula, pa covek o tebi moze samo da zakljuci da gotivis fudbal, pogotovo engleski. Umereno otmenog drzanja, cinican sa merom. Usao u tridesete, ili se bar doimas kao da jesi. Filozofija ti je tema kojom volis umereno da se bavis, ali ne preterujes sa njom, jer ti si vise praktican i pragmatican tip, previse je tu spekulisanja i teoretisanja za tebe. Kladionicar, al to nije neka novost, svi su danas. Ne padas na provokacije, tesko ti puca film, al kad pukne... pa svi znamo sta se desilo Sodomi i Gomori :).

13. Ko ce sad da laze za mene?

14. Ја нечу, не могу да будем објективан, кад те познајем. :) Иначе, обради ти неке од ових људова, док се ја не врнем. :)

15. Okej!

@Sljivic
    Covek je veliki patriota-zajebant: toliko su ga smorile Paviceve serije, da se obrnuo za 180 stepeni i poceo da ih gotivi, pa ih sad posmatra kao sjajnu trash zabavu. Voli da citira omiljene junake iz Boljeg zivota i pamti neke od epohalnijih scena, kao i nebuloza koje izgovaraju Bata Zivojinovic, Eva Ras i onaj mali nadrkani kome ne mogu da se setim imena, a koji je centralni na njegovom avataru. Oce da ga Reme analizira, al Reme nema vremena. Iz ciste zajebancije njegov nadimak je napisan cirilicom, dok definicije pise latinicom. Cenim da je u drustvu kad ide na bazen. Gotivi sportove i devojke. Moze biti da je singl. Pederi stop.

16. Апофис
    Ајде ја ћу да пробам Манијака.
    22, 3 године. Кул, опуштен лик, боли да се зајебава, воли добро друштво, хедониста, воли да попије, понекад и да повари али ређе.
    Ужива у добром филму, цени народну музику иако му је то далеки избор музике, мислим да се истиче у друштву, да није у позадини, шали се често и то му добро иде. И он слави појаву интернета као нешто што се може итекако добро искористити, уколико знате како. Није нолајфер. Добро је образован и информисан. Мрзи фолирање и мислим да има помало цинички поглед на свет иако то не показује сувише експлицитно. Ето, укратко.

vau...dobar si...samo što sam malo stariji...jedno 5 godina više..ali ubo si suštinu:)
    svaka čast!

17. Ti si prikriveni matori provokator

Nisam mator :)

upadas sa nadimkom s namerom da isprovociras zadrte vernike kojima bi savetovao da se "kobejnuju"

Njih je lako pokopati, a nadimak samo pojačava utisak :D

Specijalno za ovu priliku analiziranja ti si promenio svoj avatar u neku heraldiku, picke materine i tako to, za koju znaju samo upuceni fanovi Liverpula, pa covek o tebi moze samo da zakljuci da gotivis fudbal, pogotovo engleski.

Pa, nije baš specijalno za ovu priliku, stoji on već par dana. Tačno tako, obožavam engleski fusbal :D

Usao u tridesete, ili se bar doimas kao da jesi

Jok , tinejđer. :)

Filozofija ti je tema kojom volis umereno da se bavis, ali ne preterujes sa njom, jer ti si vise praktican i pragmatican tip, previse je tu spekulisanja i teoretisanja za tebe

Filozofiju obožavam, vodim rasprave sa samim sobom, a za potvrdu uvek nalazim primere iz svakodnevnog života, tačno i ovo. :)

Kladionicar, al to nije neka novost, svi su danas

Jok.

Ne padas na provokacije, tesko ti puca film, al kad pukne... pa svi znamo sta se desilo Sodomi i Gomori :).

Alal vera :D

EDIT : Inače sam nadimak smislio iz neke interne zajebancije sa društvom, ali koristi se i u tu svrhu, nisi omašio :)

18. Ja ću Pekija. :) Ne znam da li zato što je moderator ili tek tako,izaziva veliko poštovanje prema njemu u meni.:) Ima oko 25-30 godina.Možda su i godine u pitanju.Kladim se da ga svi poštuju.Završio je neki fakultet.Možda menadžment,etf ili tako nešto slično.Radi u nekoj službi možda.Voli da je sve uredno.Voli da naređuje.Sluša rok en rol.Vjeruje u sudbinu.Sam njegov nik ukazuje na njegovu kreativnost.Duhovit je.I izgleda da je malo krupniji tip(muti mi nešto kugla,ne znam).:D

Омашила си све сем да слушам рок. :))

Еве ја ћу. На страну то што знам да си годину дана старији од мене и шта студираш, ево ти утисак на основу аватара и надимка. Волиш рок, бацаш га на Партибрејкерсе. Волиш и панк звук. Доста цениш рационалност и одмереност, не волиш да паднеш у ватру, мада ти се то деси с времена на време. Туђе мишљење зна доста да те погоди, али не свачије, отприлике утицај туђег мишљења на тебе пропорционално расте са блискошћу са том особом. Волиш спорт, вероватно си висок око 1.85-1,90. Цениш разум и волиш природне науке. Вредан си, радан и одговоран. Своје обавезе испуњаваш на време, ниси неко ко ће дозволити да му се обавезе нагомилају и онда излудети од посла. Што се тиче спортова, вероватно кошарку и знаш доста добро да играш, док мислим да си смотан за фудбал, мада волиш да изблејиш у добром друштву макар крикет играли. Од алкохола најрађе бираш пиво, а од жестине домаћу љуту. Хм, волиш да читаш. Трудиш се да оставиш утисак да си старији него што заиста јеси. Нервира те кад неко потегне године као аргумент. Не волиш предвидиве филмове, као ни лаку забаву тог типа, више волиш да мораш мало да се замислиш. Имаш циљ у животу и следиш га.

Има ту доста тога тачног, само што сам мало нижи, боље играм фудбал него баскет (иако тренутно баскет волим више). Ово остало је углавном мање-више тачно, углавном је боља анализа од ове коју је урадила Веснам. :))

19. @Манијак

vau...dobar si...samo što sam malo stariji...jedno 5 godina više..ali ubo si suštinu:)
    svaka čast!

Хвала, знао сам да ћу доста да испогађам, али реално ме године највише мучиле. :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.