Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Одлично Реме! Бар је боље од прошле:
Ти си дете пао под западњачки утицај неморала, лошег укуса и интернет културе. Ово 0 између два Л представља само покушај разликовања од масе других људи који користе ову квазискраћеницу. Хипстер у покушају, али неуспео покушај. Јебига, шта да ти кажем, надимак ти одаје унутрашњу несигурност и обилује жељом за врелим пичићима.
лолололололо
Mene,Reme.:)
Volis u prirodi ? Znala sam :D
Полако људи. :) Мало касније, мрзи ме да куцам више. Сачекајте. :)
Соулофмусоул
волим свуда. :)
Filozof,klasični primjer tzv.kladioničara(tako ja zovem te tipove).Voli sportove sve,skoro uvijek sa drugovima priča o sportu.Voli fensi đevojke.Nik je uzeo iz filma,možda.Pomalo egoista.Sluša Red Hot chili peppers,na tome svaka čast.I možda je malo hipi. Ipak mislim da je u dubini duše sasvim ok momak. :D
pre 5 sati
lolololo, bem te vidovtiog
E, lako vam je da se zajebavate kad se pola vas zna! Ja došla da pomrsim konce, ako me iko bude i regostrovao uopšte... :)
:stala u red i čeka:
EDIT: Ako mi se učini realno kačim na profil. Sad mi došlo!
Reme, aj' mene. :)
Пеки касније, мрзи ме сад. Весна, Јацка и ти идете предвече. Мрзи ме сада. :)
Иначе не анализирам оне које знам уживо, погледајте све моје анализе. :)
Ајде ја ћу да пробам Манијака.
22, 3 године. Кул, опуштен лик, боли да се зајебава, воли добро друштво, хедониста, воли да попије, понекад и да повари али ређе.
Ужива у добром филму, цени народну музику иако му је то далеки избор музике, мислим да се истиче у друштву, да није у позадини, шали се често и то му добро иде. И он слави појаву интернета као нешто што се може итекако добро искористити, уколико знате како. Није нолајфер. Добро је образован и информисан. Мрзи фолирање и мислим да има помало цинички поглед на свет иако то не показује сувише експлицитно. Ето, укратко.
Нек ми неко да дијагнозу, да није Реме, он већ јесте :)
Ал' да не преписујете. :)
Okej, da probam sa najzajebanijim od svih.
@Gospod Bog
Ti si prikriveni matori provokator, upadas sa nadimkom s namerom da isprovociras zadrte vernike kojima bi savetovao da se "kobejnuju". Specijalno za ovu priliku analiziranja ti si promenio svoj avatar u neku heraldiku, picke materine i tako to, za koju znaju samo upuceni fanovi Liverpula, pa covek o tebi moze samo da zakljuci da gotivis fudbal, pogotovo engleski. Umereno otmenog drzanja, cinican sa merom. Usao u tridesete, ili se bar doimas kao da jesi. Filozofija ti je tema kojom volis umereno da se bavis, ali ne preterujes sa njom, jer ti si vise praktican i pragmatican tip, previse je tu spekulisanja i teoretisanja za tebe. Kladionicar, al to nije neka novost, svi su danas. Ne padas na provokacije, tesko ti puca film, al kad pukne... pa svi znamo sta se desilo Sodomi i Gomori :).
Ko ce sad da laze za mene?
Ја нечу, не могу да будем објективан, кад те познајем. :) Иначе, обради ти неке од ових људова, док се ја не врнем. :)
Okej!
@Sljivic
Covek je veliki patriota-zajebant: toliko su ga smorile Paviceve serije, da se obrnuo za 180 stepeni i poceo da ih gotivi, pa ih sad posmatra kao sjajnu trash zabavu. Voli da citira omiljene junake iz Boljeg zivota i pamti neke od epohalnijih scena, kao i nebuloza koje izgovaraju Bata Zivojinovic, Eva Ras i onaj mali nadrkani kome ne mogu da se setim imena, a koji je centralni na njegovom avataru. Oce da ga Reme analizira, al Reme nema vremena. Iz ciste zajebancije njegov nadimak je napisan cirilicom, dok definicije pise latinicom. Cenim da je u drustvu kad ide na bazen. Gotivi sportove i devojke. Moze biti da je singl. Pederi stop.
Ајде ја ћу да пробам Манијака.
22, 3 године. Кул, опуштен лик, боли да се зајебава, воли добро друштво, хедониста, воли да попије, понекад и да повари али ређе.
Ужива у добром филму, цени народну музику иако му је то далеки избор музике, мислим да се истиче у друштву, да није у позадини, шали се често и то му добро иде. И он слави појаву интернета као нешто што се може итекако добро искористити, уколико знате како. Није нолајфер. Добро је образован и информисан. Мрзи фолирање и мислим да има помало цинички поглед на свет иако то не показује сувише експлицитно. Ето, укратко.
vau...dobar si...samo što sam malo stariji...jedno 5 godina više..ali ubo si suštinu:)
svaka čast!
Nisam mator :)
Njih je lako pokopati, a nadimak samo pojačava utisak :D
Pa, nije baš specijalno za ovu priliku, stoji on već par dana. Tačno tako, obožavam engleski fusbal :D
Jok , tinejđer. :)
Filozofiju obožavam, vodim rasprave sa samim sobom, a za potvrdu uvek nalazim primere iz svakodnevnog života, tačno i ovo. :)
Jok.
Alal vera :D
EDIT : Inače sam nadimak smislio iz neke interne zajebancije sa društvom, ali koristi se i u tu svrhu, nisi omašio :)
Омашила си све сем да слушам рок. :))
Има ту доста тога тачног, само што сам мало нижи, боље играм фудбал него баскет (иако тренутно баскет волим више). Ово остало је углавном мање-више тачно, углавном је боља анализа од ове коју је урадила Веснам. :))
@Манијак
svaka čast!
Хвала, знао сам да ћу доста да испогађам, али реално ме године највише мучиле. :)