Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
xaxaxaaaxxa
Now now now, ko je opsednut mangom? Ja nisam, gotivim, ali nisam opsednut. Jebemliga sta mu dodje polimorfna perverznost...
Masala! Ovo je sjajno!
Ma koji sukob, ja-dete odavno pobedilo, sad cekam penziju.
Ovo je maestralan deo.
Zapravo webcomic, ali odlicna primedba.
O, svakako da trazim odgovarajuci modus individuacije.
I?
Nadimak je zbog psa....Dylan (BOB) dog ----Ker mi se zove dilan i valjda kad sam pravio nalog automatski dilan pas???
MIsteriozan- Okultni satanista pijač devičanske krvi?Ne...delimično tačno
Mzka-ok
Srodnu dušu---3X ženjen sa svastikom živim
Al dobar si .... Aj nek neko stavi zahtev pa kad budem mogo ima da se iskenjam i da bude 2 girls 1 big cup
E, a hoce neko meni baci jednu analizu? :)
Pufno, tvoje spajanje dve kulturološke reference zaista je zanimljivo. Govorim o Isijavanju i Mapet šou. Tamo gde bi inače trebalo da se nalazi iscerena faca Džeka Nikolsona, javlja se Kuki monster. I on, naravno, hoće kolače. Da li to ukazuje na ambivalentan odnos prema konzumiranju hrane? I ko si ti od ovoga dvoga, monstrum koji hoće kolače, ili očajna žena saterana u ćošak? Reklo bi se, preko nadimka, da si i jedno i drugo. Sa dozom samoomalovažavanja, jer monstrum kaže: you bitch! U svakom slučaju, tvoj unutrašnji konflikt, kakav god da je, veoma je oštar, a ti pokušavaš da ga razrešiš konvencionalnim sredstvima, na šta ukazuje izbor kombinacije dva ikonična lika popularne kulture.
jedino ja nisam interesantna za proučavanje. al' realno :D
bem vam lebac 5 puta trazim analizu niko da se usudi. pu!
U sunce ti. A ja stavila ovaj avatar jer ne znadoh sta drugo da turim. :D
Evo,opišite mene.:)
A zašto baš taj? Ponekad ono što smo uradili nasumično i naizgled slučajno više govori o nama nego ono što radimo sa namerom... To jest, čuj, ponekad... Uvek! Sad, da li sam ja u pravu, to je druga stvar.
Валдемаре, ти јеси темоубица :)
Da, da... Treba da me vidiš kad sam pijan...
Pa ja non stop menjam avatare, nikako da nadjem neki odgovarajuci. A sad, da volem hranu- volem. Otprilike reagujem kao kuki monster kad sam gladna. :)
Ne bih rekla da sam zenica sa nozem, previse je prestravljena da bi bila ja. A i svi znaju da ja napadam samo kasikom.
Gde je Reme da mi kaze nesto o meni? xD
Људи мјењају аватаре ради других људи или сушто ради себе. Или зависи, и од чега?
Dupla lavica sa seksi slikama. Ako se seksi slike stave u kontekst tvog horoskopskog znaka, dolazi se do nekakvog okvirnog zaključka da si osoba koja voli da dominira u krevetu. Mada, previše su fine slike za neku ozbilju želju za dominacijom...
valdemare, aj izvuci iz ovog mog nešto, što ništa ne pokazuje. aj da te vidim :D
To Valdemare! :)
Pazi, kako ništa ne pokazuje... Petoro ljudi, od kojih su četvorica muškarci, jedna žena. Oni svi imaju laptopove, a ona časopis. To pre svega govori o osećaju njene izdvojenosti, okružena muškarcima, a ne predstavlja predmet njihovog zanimanja. Da je zadubljena u časopis, reklo bi se da ni oni ne zanimaju nju, ali avaj, njen pogled nije usmeren na istu tačku na koji je usmereno njeno lice. Ona nešto krije, potajno želi. Ima neku, mada ne mračnu, tajnu. Ne mračnu, jer u pitanju je američki sitkom, što pokazuje standardni američki enterijer i struktura grupe. A što se tiče nadimka, koji može da predstavlja i ime, na osnovu njega se ne može baš mnogo zaključiti :)