Psihologija avatara i nadimka

1. Ја се не храним. Ја ЈЕБЕМ!

2. Meni nije jasno zasto neko zeli da ga analiziraju na osnovu nadimka

Ne nego volimo kada ljudi greše, i samim tim kako te neka osoba analizira govori puno o istoj.

3. Да, анализа другог на основу његове анализе твог ника и аватара. Кул. ХД

4. Herein Lee, nema tu puno šta da se kaže...

Nadimak mi nije baš jasan :P

prema tome, šta da ti kažem :D

Po slici mislim da, ako ti je to neki predak ili tako nešto (koja odvala), si ponosan na svoje pretke, u suštini vrlo si ponosan na svoju zemlju i veliki si patriota. Takođe voliš stare stvari, antikvitete i stare umetničke stilove. Vrlo si pobožan, baviše se nečime vezanim za papire, moguće fotografijom ili fotokopiranjem.

5. Borko, tebe znam tako da neću biti baš objektivan što se tiče samo avatara i nicka :D

moraće neko drugi :P valdemar ili reme xD

6. Silare, ono za pretka jeste odvala. Na slici je Andrija Mohorovičić.
    Na zemlju jesam ponosan, ali ne toliko da na plaži nosim peškir u bojama srpske zastave.
    Stare stvari da, stare umetničke stilove da, ali i ove novije.
    Nisam baš pobožan, ali me interesuje religija i dosta razmišljam o tome (reci kako si došao do zaključka da sam pobožan, ako nije tajna)
    Bavim se nečim vezanim za papire - mnogo čitam
    Uglavnom, nisi bio mnogo daleko.

7. Oće mene neko?

Mlada si još za te stvari .

8. Иду два психолога улицом и један каже другом: "Добар дан!"
    Овај му узврати са: "Добар дан!"......

И после два сата размишљају шта је овај хтео да каже кад му је рекао добар дан!

Не знам зашто сам вам ово испричао, али не може да шкоди.

9. zato što pušiš travu.

10. Ја се једном пријавијо за анализу, али сујмам да ме неко обрадијо. Била нека навалица. Ево јопе се пријављујем. Дубијем вријеме.

11. Čkama lama,imaš oko 25 godina.Moguće da si nekad radio u kladionicu,sad studiraš ili si već završio.Uglavnom imaš visoko obrazovanje.Pomalo sluša System of a down.Dobro se razumije u kompjutere.Prati sport.Volio bi da su Crna Gora i Srbija i dalje zajedno.Kulturan je,ne psuje često.Puši,ali želi da ostavi cigare.Možda nosi naočare za vid.Ima mlađu sestru.Smiješni su mu neki vicevi koji i nijesu baš smiješni.Znači lako ga je zasmijati.Bla bla bla. :D

12. Čkama lama,imaš oko 25 godina.Moguće da si nekad radio u kladionicu,sad studiraš ili si već završio.Uglavnom imaš visoko obrazovanje.

21 година, још увијек студенат. Кладионици се нисам примакао ни овако, можда 3 пута одиграо тикет у животу. :)

Pomalo sluša System of a down.Dobro se razumije u kompjutere.Prati sport.Volio bi da su Crna Gora i Srbija i dalje zajedno.Kulturan je,ne psuje često.Puši,ali želi da ostavi cigare.Možda nosi naočare za vid.Ima mlađu sestru.Smiješni su mu neki vicevi koji i nijesu baš smiješni.Znači lako ga je zasmijati.

Псујем често. Наочаре не носим. Остало је погођено. :)

13. Pa dobro,nijesam mnogo promašila.:)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.