Psihologija avatara i nadimka

1. Čovek oko 25-30. Verovatno filmofil, preferira američke akcione i trilere. Ozbiljan što se tiče posla, moguće i porodice, voli svoje bližnje. Voli odela, proslave i svadbe, bilo koje mesto na kojem može da se pokaže. Pomalo narcisoidan. Voli da jede, ali se to ne primećuje na njemu jer to ili vešto sakriva, ili je vrlo posvećen svom izgledu. Moguće je i da se bavi rekreativno nekim sportom. Mislim da se bavi nečim vezano za medije ili odnose sa javnošću. Toeto..

Хаха, омашио си за 10-15 година. Бави се свирањем курцу и ради на градилишту преко распуста(дневница 20 евра). Воли да једе, на њему се не примећује пошто целу фамилију тешко видиш кад се окрену на кант. Игра кошарку, тренира цео живот. Ниси лош, остало је углавном у реду. Поз :)

2. Strastveni navijač, navija za Milan.

Pa ono... volim ih ali sam prestao da ih gledam od kad su otisli na Arenasport.
    PU!
    Al' ima sutra u 2 na B92 prenos protiv Intera.

Obožava kladionicu. Moguće je da je sklon porocima svih vrsta pogotovo kladionici, duvanu i alkoholu. Neki nolajfer sve u svemu. Sklon ka umetnosti. U školi je bio slabog uspeha, ali nikad nije padao na popravni.

Da

voli kompjuterske igrice, Sklon ka likovnoj umetnosti.

Onako

voli FB i ta sranja. Prati sve moguće sportove. Sluša rep i gotivi navijačke pesme.

Jok

3. Sylare, ajd' sad mene.

4. biće sutra kralju umoran sam ;)

5. Силаре и мене :)

6. tebe neću ti si na stubu srama!!!!!11

7. Ok, samo polako. Ipak sam ja složena pojava. :-)

8. tebe neću ti si na stubu srama!!!!!11

ДИСКРИМИНАЦИЈА ТУЖИЋУ ТЕ КАЈЗЕНУ :)

9. čekaj red jebiga.... biće sutra

10. "биће" :) нема проблема чекам :)

11. Oćete svi okvirno? Svi ste vi narcisi, nagnuti nad ogledalo običnog foruma, koji treba da vam pruži sliku o vama samima, a da bude zanimljiva, a ne surova i realna, kakvu biste čuli od ljudi koje poznajete. Eto.

12. Valdemar prdnem ti pod jorgan!

13. A ja udišem, i znaš šta zaključujem? Kad pojedeš dve glavice belog luka i popiješ litar radže, onda ponovo prdni. Možda ću i osetiti!

14. A ček jel ovo metafora tipa " kada prođem nešto, da ti onda kakim " ili sam pogrešno shvatio, možda nije metafora nego alegorija?

15. imam alergiju na aroniju

16. A ček jel ovo metafora tipa " kada prođem nešto, da ti onda kakim " ili sam pogrešno shvatio, možda nije metafora nego alegorija?

Da sam mislio tako, moglo bi tako da se shvati, ali brate ništa nisam mislio, pa ne treba ništa ni da se shvati, eto...

17. Valdemar
    Oćete svi okvirno? Svi ste vi narcisi, nagnuti nad ogledalo običnog foruma, koji treba da vam pruži sliku o vama samima, a da bude zanimljiva, a ne surova i realna, kakvu biste čuli od ljudi koje poznajete. Eto

tužiću te za nanet duševni bol.

18. Valdemar

Oćete svi okvirno? Svi ste vi narcisi, nagnuti nad ogledalo običnog foruma, koji treba da vam pruži sliku o vama samima, a da bude zanimljiva, a ne surova i realna, kakvu biste čuli od ljudi koje poznajete. Eto.

Ja izdrk'o materem'

19. Pa šta oćete koji k, ja sam gledao svoje motive kad sam tražio da me analiziraju. A ako nisam u pravu, to samo govori o meni. Uostalom, moje analize, koje se nalaze na prethodnih nekoliko strana, mnogo su detaljnije od većine... Ali dosta o tome.

20. Meni nije jasno zasto neko zeli da ga analiziraju na osnovu nadimka, to je isuvise povrsno, ko ona podela na pesimiste i optimiste samo na osnovu toga da li je casa polupuna ili poluprazna. Jel to hranite sujetu ili sta?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.