Psihologija avatara i nadimka

1. Remac,ajde ti njih dvojicu,a ja ću tebe ujutro.

2. Šta ću djonovana opisivati kad sam ga upoznao uživo :)
    Ovo što je Agilni metio na avatar i ne znam šta je. Neki neuroni, pičke materine...? :)

3. Aj da probamo džonovana

U pitanju je lik često egzotičnih prohteva, otvoren za nove stvari, ne libi se da ponekad i rogobatno spaja mlado sa starim, strano s domaćim i pivo s vinjakom. Omiljena su mu jela musli s prasetinom i cejlonski čaj zakuvan u šljivovici. U ormaru ima dosta stvari koje nikad više nije obukao, a u šupi, špajzu i po skrovitim mestima u sobi vuku mu se tone kojekakvog krša. U slobodno vreme izležava se u hladovini i prodaje telad.

4. Neki neuroni, pičke materine...? :)

He he, moždane ćelijice :)

5. Zna Murinjo-Misli da je Žože pametan.Ha,e moj ti!.:D sluša domaći rep.Ide u kladionice i kafana će gleda prenose utakmica.Igra kladionicu.Voli film Žikina dinastija.:)Navija za Real,a mio mu je i Čelzi.Svuda se predstavlja kao trol,ali to radi samo da bi dobro sagledao društvo i izabrao one koji ne nasjedaju na njegovo trolovanje.Kasnije je prema njima i više nego ok.Nosi adidas i diadora trenerke.Patriota.Egoista.Ne priča mnogo i bez potrebe.Ne voli autoritet.Imao je đevojku koja je radila u supermarketu ili butiku.Ništa mi više pasulj ne govori.Neki kineski đavo su mi uvalili na pijaci.

6. Hvala Vesnam. :)
    Sve sem ovoga je tačno, najjače što s i Čelsi pogodila.

Ne priča mnogo

:tapše:

7. Dvajes eura ako imaš,ako ne,mogu te sačekati 15 minuta.

8. Ne bi mi valjda naplatila, ja sam mislio da sam bio dovoljno dobar da mi neš naplatit?

9. Ajde dobro,nijesi ništa gori od ostalih.:D

10. Prvi mi je put da ovo radim, biću bolji sigurno sledeći put, teta Vesnam!

11. Je li, a što tebi niko ne uradi psigologiju avatara i nika? Oli da ti Murinjo gata?

12. Jooj, mrzi me sad, je l može ujutro?? :))
    Zajebavam se, evo sad ću, samo da pročitam novine...

13. Bili d kid-Klasični kid.Ima između 15 i 18 godina.Njegov moto je:Zezanje je prava stvar.Ali ipak se ne zeza tako često,mnogo puta je ozbiljan.Nosi najke i adidas patike.Voli maskirnu ili kako se onaj đavo zove,vojničkih boja onu odjeću.Znaš.Gleda Simpsonove,South Park,možda i Sundjer Boba.lako se uklapa u novu okolinu.Pričljiv je,zato ga vole.Kreativan je,zato ga profesori vole ili su ga voljeli,ako je završio srednju.Voli higijenu,ne da voli,svi je volimo,nego je baš opterećen time.Društvo misli da je kul,ali on i želi da se uklopi u društvo,ne odskače mnogo,jer misli da bi mu to stvorilo dodatne,nepotrebne probleme.Malo je više djetinjast nego što bi se očekivalo za njegove godine,ali on misli,kao i ja,da je to dobro.

14. Pitao si,ne ćeram te ja.:)
    EDIT:Agilnog analiziram ujutro,ako Bog da.:) i Džonovana.

15. Интересантно. :Д А тумачење вероватно не би било исто да ми је остао стари ник, бар делимично. :) Све у свему, има много тога тачног. :Д Фала. :)

16. Vesnam, jedinac u porodici ili ima nekog mnogo starijeg burazera. Razmažena, al onako kul je. Naravno, ne bi nijedan fizički posao radila, ona bi volela da sutra radi neki poso gde će da bleji i sedi po ceo dan. Ekstravagantna je, nije kao drugi, nije klošar i oće da pomogne, sa druge strane, voli kad komšiji crkne krava. Ne zna još ni sama šta će da studira, ali to će verovatno biti nešto slično filozofiji ili nekom smeru na kom moraš da imaš originalan mozak. Ceni umetnos, misli da je kul ako u društvu pomene kakvog pisca ili predloži ortacima neku knjigu, ali ne jebu oni to mnogo. Sluša stranu muziku jer misli da je Grand sranje i ako ga ne slušaš ti si original, a to se pokazuje drugačije. Ipak, i jeste drugačija od ostalih i tu muziku stvarno voli. Prava Cenogorka, voli i gusle, naravno. Malo je izmanipulisana od strane roditelja po pitanju patriotizma, ali ni ona to ne zna, tako da joj nije za zamerit. Voli prirodu i životinje, mačke naravno. Dečka nema jer traži onog pravog, onog princa na belom konju koji će da je voli, tako da ih neće imati mnogo pre nego li se uda. Sofisticirana je, šmeker pravi, može s njom uvek da se bleji i oće da pomogne drugu u nevolji, ne voli da im kasnije to nabije na nos, misli da postoji pravda i da će joj se to nekako vratiti. Nosi Starke i ima ih par komada. Inicijali su joj V.M. Tolerantna je i ume da oprosti, ne zaboravlja nikad ništa. Voli da spava, jer tada sanja ono što ne može da joj se ostvari uživo, ima nekih 18 godina, tj. još ih nije napunila. Nije skupa za održavanje, nema mnogo prohteva i ne treba joj najnovija NOKIA (/)/6789

17. Ja sam ti za ovo onda dužna 50 eura. :D Ako se sređivanje kuće smatra za fizički posao,onda si slabo procijenio.:) I za godine si pogriješio. Ostalo relativno tačno.Dosta si pogodio.Fala,nijesi morao ovoliko da pišeš,sam si se ponudio. :) I imam 3 starija brata.:)

18. Ma, ja kad radim, ja radim! A vidim i da sam dobar i Znam! Ne moraš ništa plaćat, svoj talenat ne naplaćujem, to je dar od Gospoda Žoža.
    ;)

19. Pogodila sam da si egoista. :D

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.