Psihologija avatara i nadimka

1. I patriota :)
    Ja se samo nadam da sam uboo ovo za Nokiju i toleranciju...

2. Jesi vala,pogotovo za nokiju.Inače me mnogo ne interesuju ti ajfonovi i soni eriksoni. :D

3. Agilni-voli prirodne nauke.Zadivljen je moći koju ima čovjekov um.Zadivljen je skoro savršenstvu svijeta.Zna da se uz trud mogu stvoriti sposobnosti koje čovjek može da iskoristi.Dobro je svjestan toga da on kao jedinka ne može učiniti gotovo ništa veliko za druge,ali se zalaže da masovno mijenja svijet.Moguće da predava u školi neku prirodnu nauku ili da ima neki sličan posao.Mislim da umije da podstakne mlađe ljude na razmišljanje.Gleda dokumentarne filmove i voli da zna nove podatke.Ima smisao za humor,zna neke fore o matematičarima.Voli da pomogne i fala mu.:).Lako je prilagodljiv u novim okolnostima.Pravi kameleon.Ali pri tom neće mijenjate svoje stavove,samo će se potruditi da se svidi ljudima i da se uklopi.Ne misli da su ljudi lošu,ne misli da su uopšte pravili greške.Ne misli da je svijet loš.On zna da smo dobili šansu da živimo i da treba da je iskoristimo kako treba.Zna da ako svako da minimum može poboljšati svoj život i život drugih bar malo,ali da to ne iziskuje mnogo sjekiranja i truda.Samo opušteno. :)

4. Uxxa-Nijesu mu nešto avatar i nik inspirativni,ali eto da pokušam.:) Klasična umjetnička duša(Kao Bora Čorba),koji se povremeno,vikendima napija sa društvom.Uz muziku,koju sami prave.Voli trilere,što se tiče i knjiga i filmova.Knjige u kojima se govori o velikim svjetskim pitanjima.Misli da ne vrijedi čitati Dostojevskog.Moguće da podržava komunizam.Možda mu je neko nekad rekao da je površan.Drži se sa relativno elokventnim ljudima.U školskom periodu nije pravio mnogo problema,djeluje mi kao miran,ne-avanturistički nastrojen tip.Možda se i desi ponekad.:) Ponekad ga ljudi ne shvataju onoliko koliko bi on volio.Ponekad mu ni ljudi ne izgledaju dovoljno dobro.Ne prilagođava se brzo i lako novim okolnostima,ali se ipak na kraju snađe.

Uffff, pocetak ti je bio dobar, zakljucno sa knjigama, a ovo ostalo je SVE suprotno, osim da me ljudi nekad ne shvataju, ali ne desava li nam se to svima? :) Cenim pokusaj, sve u svemu.

5. Izvinjavam se unapred, nisam čitala postavke članova, ne znam da li se ipak diskutuje o tome, ali ako neko ima živaca da me na svoj način izpsihoanalizira, rado bih pročitala, a možda i sama dala svoje mišljenje o nekom članu. Ko ne voli da se o njemu piše. :)

Inače, mislim da je ta teza da se može protumačiti bar neka jače ispoljena osoba kod korisnika na osnovu nadimka tačna (mada bi možda bilo preciznije ukoliko se uz avatar i nik isčita i šta je autor ispisao ispod slike, što mi je uvek zabavno). Naravno, to sve ukoliko je nadimak opisne prirode ili možda lik iz stripa. Ako neko napiše recimo ''hjkjgjkj'' nisam sigurna da išta mogu reći, jedino da je jako žurio da nas počasti svojim genijalnim posterom (opet bez stopostotne sigurnosti). :) Ja sam moj na brzinu smislila, to mi je palo na pamet, a često jesam smorena. :)

6. Smorena-na osnovu podataka o njoj,može se analizirati samo jedna strana ličnosti.Voli toplinu,ušuškanost,smeta joj gužva,smeta joj buka,smeta joj kad ima puno nepoznatih ljudi oko nje zbog kojih ne može da normalno komunicira sa poznatima.Voli jednostavnost,ne voli pretjerano šminkanje i dotjerivanje.Smatra da svako treba da bude onakav kako je predodređen i da tako izgleda sasvim dobro.Što se tiče ljubavi,nije staromodna.Umije da priđe i da dá do znanja osobi da joj se sviđa.Kladila bih se da ne psuje,da je dobronamjerna i da se osjeća loše ako joj neko nešto ružno kaže,pa i bez obzira ako je to njoj rekla i sasvim nepoznata osoba.Rano je prestala sa gledanjem crtanih,ali se posle nekog perioda opet njima vratila.Podjetinjila se.:)Rječita je,pravi govornik.Čula je i prije te pohvale.Takođe je i filozof.Mogu upotrebiti tu riječ,a da se Aristotel ne naljuti.:) Interesuju je prirodne nauke.Voli psihologiju. Što se tiče filmova i muzike,ne mogu to da odredim.
    EDIT:Veliku pažnju daje detaljima,samo na određenim poljima u svom životu.
    EDIT:Ne puši.

7. vi se jos zamlacujete ovim! neko je gledao 3.epizodu kalifornikacije! :)

8. Zanimljivo je, Zapata. :) Možda jesu gluposti.

9. mozda? definitivno najsamosnishodljivija tema na sajtu :)

10. Пацијент у чекаоници. Молим дијагнозу.

11. Možda jes. Kad sama to otkrijem, ja ću i otići sa teme. :)

12. Smorena-na osnovu podataka o njoj,može se analizirati samo jedna strana ličnosti.Voli toplinu,ušuškanost,smeta joj gužva,smeta joj buka,smeta joj kad ima puno nepoznatih ljudi oko nje zbog kojih ne može da normalno komunicira sa poznatima.Voli jednostavnost,ne voli pretjerano šminkanje i dotjerivanje.Smatra da svako treba da bude onakav kako je predodređen i da tako izgleda sasvim dobro.Što se tiče ljubavi,nije staromodna.Umije da priđe i da dá do znanja osobi da joj se sviđa.Kladila bih se da ne psuje,da je dobronamjerna i da se osjeća loše ako joj neko nešto ružno kaže,pa i bez obzira ako je to njoj rekla i sasvim nepoznata osoba.Rano je prestala sa gledanjem crtanih,ali se posle nekog perioda opet njima vratila.Podjetinjila se.:)Rječita je,pravi govornik.Čula je i prije te pohvale.Takođe je i filozof.Mogu upotrebiti tu riječ,a da se Aristotel ne naljuti.:) Interesuju je prirodne nauke.Voli psihologiju. Što se tiče filmova i muzike,ne mogu to da odredim.
    EDIT:Veliku pažnju daje detaljima,samo na određenim poljima u svom životu.
    EDIT:Ne puši.

E sad sam nezadovoljan svojom analizom! Iako sam pre bio zadovoljan! Tj moja sujeta je bila zadovoljna... ali sada nisam zadovoljan! Ni moja sujeta nije zadovoljna! Moja sujeta i ja oćemo višeee od jednog redaaa!!!

13. Uvau, pa skoro si sve pogodila! Prosto nemam reči! Jedino bih samo ispravila da mi ne smetaju nepoznati ljudi, jer izuzetno lako sklapam nova prijateljstva, ali ipak više volim da sam u krugu ljudi koji su mi dugogodišnji prijatelji. Preterana buka i gužva, kao i nedostatak prostora i vremena koje bih posvetila u tišini me jako razdražuju. Posebno sam se zapanjila kako si pogodila da me tuđa kritika strašno pogađa! :) Zaista neverovatno, ne znam kako si to uspela. I, što kažeš, ljudi su najbolji onakvi kakvi jesu, valjda zato imam mnogo neobičnih ljudi koje mogu zvati počasnom titulom prijatelja. :) I, da... Crtaće sam oduvek volela, pogotovu akcione. Filmovi... Pa... Ne znam ni ja da ti kažem... Sve, sem komedija previše nabijenih onim očiglednim humorom. Prirodnjak sam svakako. :) Jako sam vesela i prilazim onima koji mi se đaju ako mnogo čekaju. ;)

Da ja pokušam. :)
    Mislim da si ti dosta meni slična. Možda se to ne bi toliko moglo zaključiti na osnovu nadimka, ali na osnovu avatara i ovoga što si sama o meni rekla da. Verujem da takvu dozu pronicljivosti imaju pre svega izuzetno emotivno inteligentne osobe, a to su uglavnom, ima izuzetaka, mirnije osobe od poverenja. Rekla bih još, da si patriota, ali ne u nekom fanatičnom smislu, pre bih rekla da zaista ceniš lepote svoje zemlje i eventualno moralne vrednosti i vrline koje su se nekada vrednovale, a sada su, nažalost, poklekle savremenom dobu. Takođe, deluje mi da si veoma kreativna, možda čak i umetnička duša, i da si romantična. Ipak, nekako mi deluje da te ne privlače previše filmovi koji se svrstavaju pod romantične, mislim da čak pre voliš akcione filmove, pa čak i horore! :))) Knjige... Tu već mislim da sve voliš i da uživaš podjednaku u savremenim delima i klasicima. Verovatno si i veoma vesela. :) Eto. Toliko od mene. Vidim da te je i Van Goga okarakterisala, ali nisam 'tela pročitati dok ne probam sama. :)

14. evo nek mene neko analizira:)

15. Pa nije ovo tema Pohvali ti mene pa ću ja tebe, nego psihologija-avatara-i-nadimka?strana=68...

16. Pa vidiš Murinjo,ja umijem samo da hvalim,ali ne da bi mene neko ishvalio.Govorim vrline,a eto ti možeš mane,pošto ti nešto nije u redu ođe...

17. Vesnam, ja bih Velikog Bleka, ako tebe ne mrzi?

18. Smorena, fala, dosta je pogođeno. Filmovi ne.:)

19. Mrzi me, eto prepuštam tebe.

20. ajde murinjo da te vidim:)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.