Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ja sam samo amater, ti si na ovom polju profesionalac. Mislim da bih ja trebala da pomislim to,a ne ti. :)
kakav ja i profesionalac, da me nisi mozda sa Reme-om pomjesala? :)
Moracu ga banovati do 2532 godine, mijesaju nas ljudi...
O,izvini,dešava se,a i ja slabo pamtim. :) Reme je u pitanju.:) Da bi te analizirali,treba da shvatimo šta ti je na avataru. :D
Saću ti izvučem stavku po stavku! Em sam dokona, em si me nasmejao, hvala ti ko bratu!!! :)))
Mlađa, tu si negde. Škola, ko prstom u oko, al' sa sentencom nema veze ama baš!
Ne šminkaš se mnogo,
kosa ti nije crvena!
kažeš da on tebe treba da smuva, ne ti njega bre!
Voliš da nosiš suknje, one normalne, ne preduge-ne prekratke.
E, to bi ti potpisala i ona što menja momke :)) Ne bi bolje napisala ni sama!
ali...
Nisam u kupatilu po 3 sata, al sam svako malo, i stalno me isteruju. A šta radim tamo, bemliga i sama!
Totalno obratno! Zaboravim šta ja uradim za druge... to se podrazumeva i meni i njima, pa posle kad bih da im prigovorim, nemam čime, a opet pamtim svaku sitnicu ako meni neko izađe u susret.
Kosa mi je do pola leđa... Jbg...
Ovo za decu... niđe veze... Drugi deo ako se ostvari, ti si kriv jer si mi naslutio! :P
U Londonu vazda kiša, jebeš takav grad, dizvineš!
Volim cipele, ne preterujem, Seks i grad - Dejan Cukić, smešak, smešak i sutra venčanje - uglavnom smor, al' nije da ne gledam.
E msm da si prvi sa detaljnim odgovorom! :))
I što me, bre, napravi na tako patetičnu, leba ti?! :))
Voliš previše da razmišljaš o kojekakvim glupostima pa ljudima često deluješ odsutno i nezainteresovano a taj utisak dodatno pojačava tvoj flegmatičan stav. Više si reaktivna osoba nego proaktivna i fali ti inicijativa i neki veliki životni ciljevi prema kojima bi išla. Imaš dobro srce iako drugima ne deluješ tako a u detinjstvu si često optuživana za nevaspitanje. Bila si talentovano dete ali ne baš tako sjajan đak, tetovac kaže i da su te naterali da se baviš nekim sportom. Voliš starije filmove i muziku. Nisi zadovoljna svojom kilažom ali se ne štrecaš preterano oko toga.
AU! Grujo, sine dragi, ti me plašiš!
Dve stavke ne valjaju: ova za nevaspitanje (svi me vazda tapšali po glavi) i ova za đaka (blistala do skoro)! Ostalo... Pfff...
Piiii,bre,samo da vam dovučem kauč pa da razvezemo svi o detinjstvu :)))
vesnam odgledaj klip pa ce ti biti jasnije sta je na avataru http://youtu.be/RWhBc9Tt-qI
:)
Dve stavke ne valjaju: ova za nevaspitanje (svi me vazda tapšali po glavi) i ova za đaka (blistala do skoro)! Ostalo... Pfff...
Dobar suljpa, znači. Videćemo sutra kako će u loncu da se pokaže :)
Crno zrno mi je doduše palo na kant u polju za detinjstvo, nije ni čudo da sam omašio.
Ajde mene analizirajte... :D
Hoću i ja analizu lolo
Grujo, ja se opet oduševila... Idem da nosim deo na profil! :)
Momci... ja numem, iako bih rado odvojila par minuta... :/
Aj da vidimo Loksija :)
Mlađi si lik u ranim dvadesetim godinama, držiš do sebe i imaš dobro mišljenje o svom izgledu... i generalno o sebi zbog čega te ljudi sa strane ponekad smatraju za uobraženog lika. Takođe voliš da si u trendu, motaš se po popularnim mestima i slušaš neku moderniju muziku, neka elektronika jebemliga. Imaš i neke muzike na koju nisi naročito ponosan i slušaš je kad misliš da te niko drugi ne čuje, ili bar niko preterano bitan. Generalno važiš za glasnijeg i napadnijeg lika i ne libiš se da kažeš ono što misliš što mnogima i ne legne osobito dobro jer između ostalog imaš i neki svoj blesav osećaj za pravdu i prava građana. Više voliš filmove sa fantastičnom radnjom od realnih, a od tv programa history i discovery. Imaš tetovažu ili bi voleo da je imaš.
Ајде да видимо мене.
Nisam bas siguran da se na osnovu nicka može skontati psiha Vukajlijaša. Moj nick ima sasvim bezazleno značenje, pa mi je prešlo u naviku da ga koristim, a avatar, bem li ga, možda nešto iz podsvesti, izabrao sam prvu sliku koja mi dopala pod ruku.
Hajde mene ako može :)
Ајде да видимо мене.
Ajd da vidimo mene... :)
Temperamentno stvorenje. Energičan, sam ne zna šta će sa sobom ponekad. Brzo plane, ali se brzo i smiri. Ishitren i brzoplet, mnoge stvari uradi na prepad, i onda šta je tu je, ako može da se popravi odlično, ako ne može - ko ga jebe! Kategoričan je kod uvreda, ne prašta i stavlja tačku. Ima silu ljudi oko sebe, često stub ekipe, neko standardno društvo, ali je opet otvoren za nove zanimljive likove. Voli da pika neki fudbal, možda pre basket i tako se isprazni. Muzika... Neki tvrđi zvuk ako je rok u pitanju, ili možda neka elektronska. Bitno da je brzo, glasno i da mrda! Okreće se za svakom suknjom, ne libi se ni da startuje onu koja mu se svidi i prednost daje skladnoj građi, konkretno dupe i sise, nego faci. Ne drži ga mesto, ali voli da spava i tako puni baterije. Nadasve gotivi sportove, posebno ekipne, zavali se pred TV i uživa dok ne popizdi na sudiju ili nekog od igrača kojem nije dan pa počne da jebe-grebe i tu se mir završava. Voli da popije, često pretera, al' ga boli uvo, opet će i kraj!
Jaco,oću i ja psihoanalizu,al' samo ti da me profajliraš! :)))
Moze meni? :D
Gogo...
Staložena do zla Boga. Emotivna, nežna, osetljiva i krhka, al' ššššš, da niko ne čuje... Čvrsto stoji na zemlji obema nogama, zadovoljava se stvarima koje drugi ljudi smatraju za sitnice, ali dozvoli sebi 'samo njene' momente lebdenja u oblacima, uživanjima u istim, ali bez da ih meša sa realnošću ma koliki romantičar i sanjar bila.. Privržena ljudima uopšte, ali za one koje voli ruku u vatru i bosa po trnju!!! Uvek spremna na ustupke ne tražeći ništa zauzvrat sem možda nekog osmeha. Pedantna, uredna, ali ne i bolesni perfekcionista. Voli mir i spolja i iznutra, ne izbegava gužve i bučnije provode, ali najlepše trenutke provodi u toplom domu, kome je sama ona stub (al' pustila muža da misli da je on). Kumulira energiju svojom umetnošću i šarenim mazivima, uz tihu romantiše muziku. Nasuprot tome, ima momente kad je kao na struju, sve može da uradi sad i odma', sve stiže i ništa joj nije teško. Voli tradiciju, ali ne i rutinu. Prava dama, drži do sebe i uvek je uzdignute glave bez trunke sujete i arogancije.
M? :)
Ko će mene obraditi?