Psihologija avatara i nadimka

1. Убаците и мене у тефтер. Ко погоди добија желе зеку, али правог, не оно ново говно, "желе зец".

2. Jaco,priznaj da si ti privatni detektiv koga je unajmila moja mama! :))))

Šta da ti kažem..breeee..uf.
    I ja jedared da ostanem bez teksta. :))

al' ššššš, da niko ne čuje...

ovo je tako tačno,bolesno tačno.
    Fala mila moja.

3. Ajde i mene porfavore,zubi vam se pozlatili.

4. Hoću i ja jednu avatar analizu :)

5. E jebite se, šta ste svi navalili?! Sad ja neću!

6. Evo Kecman94

Voliš Partizan.
    Voliš Staropramen & Tuborg.
    Voliš da stavljaš zareze.
    Ranije nisi mogao da spavaš od basketa, a sad ne možeš da spavaš od tišine.

Iz Niša si.
    Voliš da igraš PES, Virtua Tennis i ostalo sa drugari po ceo dan, upalite sebii klimu, rastvorite nestea 10 litre i uživate, neki se put i nervirate al' nije strašno.
    Voliš pre nego što se uspavaš da staviš sluške u uši i da slušaš neku laganu komercijala paljevinsku muziku, što je sad popularna, jelte.
    Voliš da voziš, al' te smaraju časovi vožnje.
    Voliš more.
    Voliš Srbiju zato što ima najbolju hranu i najlepšu žensku populaciju. Voliš je i zato što je najveća sportska nacija na svetu.

7. Nema na čemu, Gogili... Bilo mi je zadovoljstvo, a i bio je mačKIN kašalj kad si open book! :))

Momci, ja nemam više snage, opraštajte...
    A i Mlatu ste mi zatrpali, neće videti, džabe sam se upljuvala... :)

8. Јацка, пола-пола. Нешто си погодила, а нешто си тотално омашила. :)

Temperamentno stvorenje. Energičan, sam ne zna šta će sa sobom ponekad. Brzo plane, ali se brzo i smiri. Ishitren i brzoplet, mnoge stvari uradi na prepad

Ово си већином омашила. Углавном сам миран, деси ми се да пукнем понекад жестоко, али се брзо смирим, што ти кажеш. Исхитрен и брзоплет нисам, већином добро промислим пре него што нешто урадим.

Ima silu ljudi oko sebe, često stub ekipe, neko standardno društvo, ali je opet otvoren za nove zanimljive likove.

Немам неко велико друштво, само пар људи сматрам правим пријатељима. Не осећам се нешто као вођа, али углавном сам ја неки глас разума у друштву. Делимично орворен за нове ликове, углавном треба пуно времена и дела да бих неког баш зготивио.

Muzika... Neki tvrđi zvuk ako je rok u pitanju, ili možda neka elektronska. Bitno da je brzo, glasno i da mrda!

Делимично тачно, мада више зависи од расположења.

Okreće se za svakom suknjom, ne libi se ni da startuje onu koja mu se svidi i prednost daje skladnoj građi, konkretno dupe i sise, nego faci.

Промашај, осим за дупе и сисе. лоло

voli da spava i tako puni baterije.

Ово је тачно, баш малопре се одвалих од спавања.

За спорт си све у праву, ту си баш погодила.

9. a jel može mene jacka, baš me zanima šta će kaže...

10. Idi begaj, ja mislila ti neki otresit šmeker, kad ono... Pih... :)))

Dobro, kako sam se nadala nije loše ispalo obzirom da pišem sa velike distance, skoro napamet, jer nemamo nekog kontakta pa da usput provalim. :)

11. А значи одајем утисак шмекера, а? Не знам, можда ја имам погрешно мишљење о себи. :))

С обзиром да радиш без помагала (кугла, карте, пасуљ...), није лоше. :))

12. kosmo, 'leba ti, neki drugi put. Neću zaboraviti, ali sad ne mogu. Već mi se i spava. A možda uleti i ovaj Šalabajzer, al' da ne mislim sad unapred... Videćemo!

Čuj odaješ, ja mogla glavu na panj da si neki drčan frajer! Probaj ti, ne košta te ništa, pa javi kako je prošlo! :)

13. jacka, ako ti uleti šalabajzer, meni i ne moraš uopšte, da ne smetam...vi mladi i treba da se volite...a i on ti je dobra prilika - ima kafanu...

14. Ahahahhahaahahhaah idi ženo bestraga!!! :)
    Mada fala što brineš za moj finansijski status u budućem životu... :P

15. šljiviću, jel imaš ti kafanu? ajde mrš i ne smetaj...

16. Što s' takva? :(

17. pa vidiš da će šalabajzer možda da uleti jacki? što se mešaš? sedi tu miran pored mene da gledamo šta će bude...

18. A, nisam pratio, izvinjavam se. :)

:seda pored kosmopolite i stavlja 3D naočare:

19. to, to...oćeš kokice?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.