Psihologija avatara i nadimka

1. Aj da vidimo Loksija :)

Mlađi si lik u ranim dvadesetim godinama, držiš do sebe i imaš dobro mišljenje o svom izgledu... i generalno o sebi zbog čega te ljudi sa strane ponekad smatraju za uobraženog lika. Takođe voliš da si u trendu, motaš se po popularnim mestima i slušaš neku moderniju muziku, neka elektronika jebemliga. Imaš i neke muzike na koju nisi naročito ponosan i slušaš je kad misliš da te niko drugi ne čuje, ili bar niko preterano bitan. Generalno važiš za glasnijeg i napadnijeg lika i ne libiš se da kažeš ono što misliš što mnogima i ne legne osobito dobro jer između ostalog imaš i neki svoj blesav osećaj za pravdu i prava građana. Više voliš filmove sa fantastičnom radnjom od realnih, a od tv programa history i discovery. Imaš tetovažu ili bi voleo da je imaš.

17 godina. Što se tiče zike slušam sve, bukvalno ali strano, domaće skoro pa nikako.
    Ne motam se nikuda zadnjih par meseci, a pre jesam. Muziku nisi pogodio nikako znači :)
    Ovo ostalo tu je donekle pogođeno :) Imam minđušu i pirs pravim za nekoliko dana, a biće i tetovaža jednoroga malog na leđima za par godina. Nisi loš lolo

2. tetovaža jednoroga malog na leđima

That's so gay...

Zajebavam se, kul je. ;))

Ajde mene. Gimme your best shot.

3. Kostiću, ja bih tebe gato ujutru, ako dopuštaš, naravno? :)

4. I like it in the morning. :)

5. Ovako, ti se zoveš Stefan Kostić! Ti egoista i malo arogantan, malce. Tvoj tekst ispod avatara govori da voliš da budeš pametan u društvu, ali i kul. Ti voliš da budeš đubre pred svima i da se tako predstavljaš svima, ali to je samo neki odbrambeni mehanizam, za prave ortake kojih je malo, ti si pravi! Ti si nežan, al ne gej nežan, nego onako, pravo nežan. Dobar si govornik, pričaš engleski, voliš da se zajebavaš. Predstavljaš se kao sisa, što nisi. Predstavljaš se kao anđeo, ali to nisi, al nisi ni đubar. Sofisticiran si. Studiraš neki tamo faks, al boli te kurac za to, mislim da imaš keša iako ne radiš niđe i nisi na budžetu, al bole te kurci i za to. :) Video sam tamo da imaš i blog, to govori da pravo voliš da govoriš o svojim emicijama, ali mnoge zadržavaš za sebe, čudan si, ekstravagantan. O da, ti fotošopuješ, to znači da si strpljiv i da umeš da čekaš ono što si naumio, ali i da si radnik. Uporan si, čak i malo nametljiv. Tamo ti je nik bio i Kajzenov Egzekutor, to govori da si nekad i sadista. Slika Barnija je malo gej, to govori da voliš da se lickaš, da budeš lepi i to, al ništa strašno. Moguće da imaš i neki pirs ili minđušu. Imaš negde 19-21 godinu, nisi nackli al nisi ni mnogo star, tu negde. Ne znaš ni sam šta ćeš da budeš u životu, imaš planove ali oni stalno jenjavaju, al nije ti žao zbog toga. Nisi mnogo fizičku jak i to ti nije važno, misliš da je važno da čovek bude jak u glavi, a da ne bude tamo neki primitivac koji će da lema sve redom, čim mu nešto kažu što mu ne odgovara. Nije važno koje filmove gledaš, niti koju muzuku slušaš. Slušaš sve, od repa, roka, pa do narodnjaka, ne stidiš se zbog toga. Voliš da se lepo oblačiš i skupo, ima se-može se.
    Sam uboo štogod? :)

6. Murinjo, samo cu reci bravo. Jedno veliko BRAVO. Svaka ti cast. :)

7. Ja sam tebe već jednom analizirala,ali evo sad neka pokuša Murinjo ako oće,stvarno je profesionalac. :) Čestitam,kolega,nijesam znala da si ovako dobar.

8. Peki, mogu ja da pokušam, al malo kasnije, moram da doručkujem?

9. pokušavao da izvalim kakav je ko. Kreten...

Kome pričaš,možemo to i zajedno da radimo,još uvijek. :D

10. Ajde, Murinjo, verujem u tvoj sud. :))

11. e murinjo,sad ja tebe da analiziram:)

12. Da ja promjenim avatar zvog ove analize, da nije mozda ovaj pretezak? :)

13. Odavno se nijesam ismijala ka sad kad sam viđela ovaj sajt na tvom profilu.ahhhhhhhh :D

14. Peki- Onomad kad sam te pitao odakle ti onoliki klipovi koje kačiš na jutjub, reko si da se nađu, neke imaš odavno, neke ti neko da, neke snimaš a neke si imao sa kaseta. Kasete su davno izašle iz upotrebe, to su svi pobacali, osim tebe, jer si sentimentalan. Odavno sam sajbskribovo tvoj kanal, kad me iznervirala neka pesma, krenuo sam da psujem sve redom, al kurac. Ti si tamo stavio da moraš prvo da odobriš koment. To znači da voliš da isplaniraš sve unapred, ne voliš mnogo iznenađenja. Ti si kontradiktoran, to govori ovaj avatar i ne znam ko je tip kog si stavio, al boli te uvo. Ti voliš domaću filmčugu, domaću muziku, patriota čovek. Voliš i ove serije, al jebe ti se šta ko misli, ti si ponosan zbog toga, a ako ostali hoće da budu pametni i kul zato što gledaju ostale kulture i kopiraju ih, ko ih jebe. Stavio si tekst koji je totalno misteriozan, voliš da tajnu ostaviš za sebe, teško se otvaraš likovima koje ne poznaješ dobro, oprezan si. Nisi šaban, umeš da se družiš, voliš dobru pivu, voliš seks i rado ga se sećaš. Imaš negde, mislim oko 25 godina. Nisi živeo oduvek dobar život, ali umeš da štediš za ono što ti treba. Uporan si. To što voliš narodnjake nije isto kao i kod ostalih, ne daje isti zaključak. To da voliš nnarodnjake samo znači da voliš dobar provod. Nostalgičan si, voleo bi da se vratiš u 9 godina i da vučeš devojčice za kosu, da igraš Segu i da ništa ne radiš. Lenčuga si. Od svih sportova, voliš košarku ali je retko igraš. Retko koji patriota nije nacionalista, ti spadaš u te. Otvoren si prema svima, nemaš predrasude. Oblačiš se kežual, nemaš preterane zahteve. Mislim da si završio elektrotehničku ili tako nešto, jednom si na četu pričao 3 sata o nekim kompjuterima i ništa nisam razumeo, to može samo elektrotehničar neki.
    Tolko od mene. :)

15. Ti imas negde oko 35,mozda koju godinu vise ili manje..
    Moguce je da si emtivno nezreo,generalno mislim da nekad planese bez razloga ili imas neodmerene reakcije.. Sa druge strane,ti volis da si prvi u drustvu,da imas glavnu rec..Rodjen si kao prirodni vodja i ta uloga ti odgovara..Ipak mislim da imas odredjeni strah prema ljudima i odbojnost..tesko sklapas prijateljstva sa ljudima,ne moze svako da ti bude prijatelj.
    Inteligentan si,ali je moguce da te nije vukla knjiga,pa da nemas faks..
    Takodje mislim da si vredan,i da hoces da radis..Nemas stalan posao..
    mozda zivis negde van srbije,dises vazduh u nemckoj ili tako negde..(ovo verovatno gresim)

16. ovde sam mislio na murinja.sam ubo stogod?:)

17. Imam 17, planem bez razloga, tačno, lenčuga jesam, knjiga me vuče samo kod predmeta koje volim, volim da riding, živim u Kraljevu. Delimično si pogodio, ali manire u potpunosti. :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.