Psihologija avatara i nadimka

1. Hoće li neko mene da dešifruje?

2. Pokušaću ja vas dvojicu ako Vesnu mrzi, ta ti je Crnogorka prava. Samo da uradim nešto.

3. Ај ја да пробам, мада нисам нешто стручан.

Електричар, лик од 22 до 25 година. Зајебант, није лидер, ал' је зато забавно бити с њим у друштву. Треба пазити шта ко прича, јер Електричар не воли кад неко половично зна неке чињенице и износи их као тачне. Ето, не знам више...

4. Ja ću ovoga malog krompira hladnog,samo da se nakanim.

5. Ma vesna me već jednom obradila, sad neko drugi.

edit : dobro si počeo. 22 godine i tako to...

6. Ma vesna me već jednom obradila, sad neko drugi.

Ево ти горе што сам ја успео да извучем о теби

7. Ranije si pikao online igrice, al smorio si se

+213131451
    Uboo si puno.

8. Hladan.Krompir.-Čovjek voli da je informisan.Zna detalje koji su se desili na događajima po svijetu.Zna sve internet novosti koje su izazvale veliku pažnju u svijetu.Dobro ne baš sve,to se samo tako kaže.:)Voli glupe viceve,koji nemaju nikakvu poentu,jednostavno su glupi i njemu su smiješni.Voli one kratke,ali ubitačne rečenice.Voli knjige koje ne opisuju realne situacije,nego su više kao bajke.Voli dokumentarne filmove koji govore o aspektima vezanim za jednu državu,ekonomija,proizvodnja itd.Voli da koristi riječi i da priča onako kako je učio od rođenja.Ne želi da zbog modernizacije društva,on modernizuje svoj rečnik,osim ako baš mora.Nije opterećen mnogo skupim stvarima,voli da ima neku jednostavnu stvar koja će samo da služi svrsi.Misli da je čitava stvar u glavi čovjeka i da čovjek ne može i ne bi trebalo da zavisi od okoline.Vjernik je.Svi ljudi su mu jednaki.Sluša hevi metal,možda malo rok.Ne sviđa mu se put kojim današnji mladi kreću.Ne sviđa mu se fejsbuk pretjerano.

9. Хвала на анализи Веснам. Како то радиш, није ми јасно? :)
    Што се вицева тиче, нисам неки љубитељ, не знам да их причам, а сад зависи, смејем се кад је неки виц баш идиотски.
    Нисам неки верник, нити оспоравам постојање нечега, нити одобравам. Једноставно, нисам заинтересован у том погледу.
    Ово све остало је тачно!

10. To o jednakosti ljudi me je dovelo do zaključka da si vjernik.Hrišćanin.A i glupo od mene. :)

11. Vesna Kobjasnijo. Sad ide Filozof, za par minuta!

12. gori ste od milana tarota...jel da pustim kosu i slusam Whitesnake? bajsmek? wamkek?

VAJTSNEJK!!!!

13. To o jednakosti ljudi me je dovelo do zaključka da si vjernik.Hrišćanin.A i glupo od mene. :)

А како си дошла до осталих иформација? :)

14. Pa sretala sam te i prije po forumu,mada većina ovako po niku i avatru i onome što si napisao ispod avatara.

15. Pa sretala sam te i prije po forumu,mada većina ovako po niku i avatru i onome što si napisao ispod avatara.

Аха. Занимљиво је како нисмо ни свесни колико много информација остављамо о себи. :)

16. Filozofe, ti si četso menjao nick, onda si menjao slova, piso si ćirilicu pa latinicu. Ti umeš da jenjavaš, voliš promene, voliš da tebi bude do jaja i tačka. Voliš sebe, sebičan si kad-kad, ne materijalno, tu nisi cava, emocijalno. Sviđa ti se virtualni svet, iako ti onaj notmalan nije stran, dobro ti je jer si lenjos. Ne voliš da radiš, lakše ti je da sediš za kompom i blejiš. Uveče izađeš i blejiš sa ortacima, nije ti važno mnogo sa kim ćeš da blejiš, jer se sve vrti oko tebe, ti vodiš kolo i ostalima će biti kako bude bilo i tebi. Često pokazuješ frigidnost ostalima, ali to nije tako. Kaad neki cilj zacrtaš, nema dalje. To je ispunjeno i tačka. To mi pada na pamet jer si do juče bio 180. autor. Imaš dobru moć zapažanja, jer si mnogo defki napisao. Imaš kvalitetan smisao za humor. Godina ti je negde 18, 19. Nisi kurac, hoćeš da pomogneš, često iz nekih svojih uverenja koji ti govore da trebaš da budeš OK, a ne zato što je tamo neko to i zaslužio. Nisi glup, nisi retard, ali ne voliš mnogo da čitaš, više voliš da sedneš i odgledaš neki film. Često nisi za društvo, tek onako, al nisi ni depresivan. Voliš da pričaš i da budeš lider, voliš dobar has. Mislim da si iz BG-a. Voliš da ispadneš mudo u društvu, ko ne voli, hehe. Voliš basket, imaš neke do jaja tike. Slušaš svašta, od hausa do roka i nazad, možeš i narodnjake i domaći rep. Nemaš neku vrstu muzike koju voliš i prema ostalima si zatvoren. Nekad napraviš neki skeč namerno, da bi ispao kreten, iako nisi. Voliš nekad i da uđeš u rč, onako, malo, valja se, to mi kaže ovaj sajt koji reklamiraš. :) Dalje, ne znam... Mislim da sam završio... O da, nemaš curu trenutno, to mi govori ova MajaPi ispod avatara, a i to mi govori da jebeš keve kolko ti je dosadno na raspustu, iako nećeš da priznaš to pred svima sad. :)
    Ima l istine ođe?

17. ja vec 2 stranice pitam oce li neko da pogodi nesto o meni, znaci toliko sam neinspirativan...

18. Promijeni avatar i Muronjo će da te analuzira.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.