Psihologija avatara i nadimka

1. oho,ja sam bas imao trip da si mnogo stariji..to je i najteze,pogoditi nekom godine;)

2. 18 godina, nisi mnogo promašio. :))

3. Kad vidim 'voliki narod,koji se pomamio na ovo,ocu i ja da se prijavim na analizu...^^

4. Mogu ja Maderfaker, za nekih pola sata?

5. Ae,bas sam tebe i hteo da gatam,nekako mi se cini da imas taj "osecaj za filing"... :D

6. evo jos nesto za tebe..
    Ides u neku gimnaziju,ili neku kolko tolko bolju skolu(vidi se po nacinu pisanje)..
    volis krimice,sto knjige,sto filmove..volis da resavaz zagonetke..Kada ti nesto okupira paznju,mozes tome da posvetis ogromnu kolicinu vremena..
    Moguce je da imas odredjene hobije,kojima takodje posvecujes puno paznje..
    imas ambicije i planove za svoj zivot koje cesto menjes,ali se trudis da planove za blizu buducnost sto pre zavrsis..
    Za sport nisam siguran,moguce je da si dugo godina nesto trenirao,pa onda naglo prekinuo..
    od zike slusas svasta,i domace i strano..ne mozes da kazes da volis neku specificnu muziku.

7. Madafakeru, ti si usamljen u ovom svetu. Imaš 16 godina i imaš malu sestru. Gledaš crtaće sa njom, naravno. Keva i ćale ti po ceo dan šljakaju, moraš da je čuvaš i zato si dobio ove čudne osobine za tvoje godine. Nisi lider, voliš da pratiš i ćutiš, to ne znači da nemaš svoje mišljenje, samo si flegma. Dalje, nisi nasilan iako misliš da jesi, to je samo neki mehanizam kojim se braniš. Slušaš neka strana govna, malo starog roka. Nisi preteran ljubitelj filmova, onako. Nisi od onih koji moraju da furaju firmiranu robu. Nikad nisi vario vutru, pivo ne obožavaš koliko pričaš da ga voliš. Pametan si, nije da nisi, govoriš engleski. Ovao što si napisao na engleskom za tebe govori da si malo selfiš, al ko nije? Kažeš da si bačje iako nisi, ima vremena. Tolko od mene, slabo te virtualno poznajem, tako da sam tolko lupao. Ima li istine?

8. Ajde mene, breee :'(

9. Zna Murinjo

Peki- Onomad kad sam te pitao odakle ti onoliki klipovi koje kačiš na jutjub, reko si da se nađu, neke imaš odavno, neke ti neko da, neke snimaš a neke si imao sa kaseta. Kasete su davno izašle iz upotrebe, to su svi pobacali, osim tebe, jer si sentimentalan. Odavno sam sajbskribovo tvoj kanal, kad me iznervirala neka pesma, krenuo sam da psujem sve redom, al kurac. Ti si tamo stavio da moraš prvo da odobriš koment. To znači da voliš da isplaniraš sve unapred, ne voliš mnogo iznenađenja. Ti si kontradiktoran, to govori ovaj avatar i ne znam ko je tip kog si stavio, al boli te uvo. Ti voliš domaću filmčugu, domaću muziku, patriota čovek. Voliš i ove serije, al jebe ti se šta ko misli, ti si ponosan zbog toga, a ako ostali hoće da budu pametni i kul zato što gledaju ostale kulture i kopiraju ih, ko ih jebe. Stavio si tekst koji je totalno misteriozan, voliš da tajnu ostaviš za sebe, teško se otvaraš likovima koje ne poznaješ dobro, oprezan si. Nisi šaban, umeš da se družiš, voliš dobru pivu, voliš seks i rado ga se sećaš. Imaš negde, mislim oko 25 godina. Nisi živeo oduvek dobar život, ali umeš da štediš za ono što ti treba. Uporan si. To što voliš narodnjake nije isto kao i kod ostalih, ne daje isti zaključak. To da voliš nnarodnjake samo znači da voliš dobar provod. Nostalgičan si, voleo bi da se vratiš u 9 godina i da vučeš devojčice za kosu, da igraš Segu i da ništa ne radiš. Lenčuga si. Od svih sportova, voliš košarku ali je retko igraš. Retko koji patriota nije nacionalista, ti spadaš u te. Otvoren si prema svima, nemaš predrasude. Oblačiš se kežual, nemaš preterane zahteve. Mislim da si završio elektrotehničku ili tako nešto, jednom si na četu pričao 3 sata o nekim kompjuterima i ništa nisam razumeo, to može samo elektrotehničar neki.
    Tolko od mene u ovom javljanju. :)

pre 3 sata

:)

10. Hihi, sviđa mi se. :)) Nisam završio tu srednju, ali studiram nešto povezano sa tim. I imam 20 godina. Sve ostalo je manje-više tačno. Super je. :))

11. Ova,ne ova,no ona Bica i Đeljana.

12. Riči, mogu ja ako hoćeš? A može i Vesnam, ona se razume dobro...

13. Imaš 16 godina i imaš malu sestru.

Imam 21,i starijeg brata...xD

Nisi lider, voliš da pratiš i ćutiš, to ne znači da nemaš svoje mišljenje, samo si flegma.Dalje, nisi nasilan iako misliš da jesi, to je samo neki mehanizam kojim se braniš.

To je donekle tacno,imam malo nadrkaniji stav,i uspeva kod ljudi da stvori neku sliku o tome da sam pravi kreten..

Slušaš neka strana govna, malo starog roka. Nisi preteran ljubitelj filmova, onako. Nisi od onih koji moraju da furaju firmiranu robu. Nikad nisi vario vutru, pivo ne obožavaš koliko pričaš da ga voliš.

Slusam apsolutno sve,sva muzika mi se svidja,od sinada do najlujde psidze...Za filmove si potrevio,garderobu takodje.. Vutra,kxm,kxm...Malo je falilo da gulim robiju radi toga,msm da je dalje nepotrebno govoriti...Pivo i ne volim bas,nadimam se od njega,budem u petom mesecu trudnoce nakon 3 flase,mada mi tamno Niksicko u poslednje vreme izbija taj trip iz glave...

Pametan si, nije da nisi, govoriš engleski. Ovao što si napisao na engleskom za tebe govori da si malo selfiš, al ko nije? Kažeš da si bačje iako nisi, ima vremena.

Kazu svi da sam veoma inteligentan,a sad koliko je to istina,jebem li ga...Sebicno govedo jesam za sve koji mi nisy dragi,koji ce mi kurac u zivotu...A za to bacje,xmmm,oduvek sam se drzao one - "ko se hvali-njemu kurac mali",tako da ono,kao...Cutim i smrdim,kad ima da se kara onda karam,kad nema onda jbg,cutim i dimsmr...

Inace,od skora sam ovde,ima vremena,samo da pocnem da trolujem,sad mi je posao u sezoni pa nemam toliko vremena da sedim za kompom,jedva cekam novembar! :D

14. Jbg imam takav posao da nemam vremena da proverim text pa sam izbrljao dosta...
    inace,nisam usamljen,bar tako ne mislim,imam kamaru ljudi koji me cene i vole,to su: drugari sa kojima se druzim od pelena,porodica,djevojka,itd...
    Od Sinana htedoh reci,inisu....;)

15. Оће мене неко поново да анализира, пошто сам добио доста кратку анализу?

16. Ček da stavim ovo na vrh, da vidi ovo kad bude gledao...

Ritči- Imaš negde 17-19 godina, nije teško zaključiti da voliš rok. Ti s original, arčiš i ortak si. Nemaš curu ili si smuvao neku tvoju ortakinju iz prvog razreda, neku rokerku sa starkama. Po difoltu si optimista, niko ne može da te slomi, ali kad te slome, najebavaš. Hm, to što si težak lajker mi govori da si šmeker i dobrica i po prirodi, nisi buntovnik i kurac, svet gledaš sa optmistićne strane. Ti ćutiš i radiš, nisi veliki govornik, nisi neko ko organizuje tučnjavu, ti si ćutljiv i nežan. Ideš u neku gimnaziju ili si je završio. Bio si ili sad si đak koji ima prosek negde oko četvorke. Voliš umetnost, voliš igrice, voliš slobodu koju nemaš. Voleo si Sega Mega igrice, ne voliš betmena. Kontradiktoran si totalno, usamljen u ovem svetu. To što si dosta puta menjao nick, govori da voliš da menjaš stil, ne voliš monotoniju, brzo živiš. Ako ti padne na pamet da danas ceo dan sediš u krevetu ne bi li prešo neki rekord, ti ćeš to da uradiš. Ako vidiš nove tike, skupljaćeš keš da bi ga kupio, jednostavno voliš promene. Izgled pri odabiru pičke ti nije mnogo bitan, ti gledaš ono što je unutra, voliš da provedeš vreme sa onim kog voliš i nekako se libiš da to kažeš, ali ljudi oko tebe to znaju, oni su isti ka ti. Okolina te ne razume toliko jer nisi kliše. Sa druge strane, brzo učiš i lako kapiraš. Slušaš roditelje. Mislim da te pičke vole jer im prožaš nešto što one žele, ne znam šta. U svojoj okolini nisi uopšte zatvoren i stidljiv kao što si to u nekom većem društvu. Ranije si pikao online igrice, al smorio si se. Mislim da voliš stare filmove, nemaš predrasude prema njima. Ekstrravagantan si, nastran na svoj način, ne gej način.
    Sam uboo šta?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.