Psihologija avatara i nadimka

1. Једне топле летње вечери сам добио свој виртуелни надимак који и данас редовно користим.
    Овај надимак нисам добио спонтано, већ садржи низ повезаних и само мени разумљивих догађаја.
    До другог дела свог надимка "хромозом" дошао сам на посебан начин. Било је лето, и размишљао сам о силиконима и сличним стварима. Размишљао сам о уградњи силикона на хромозому, у том минијатурном делу и његовом изгледу након кулминације, некако подсећа ме на нешто из детињства, нешто округло, обло, као што сам рекао само мени разумљиво, бла бла, џа-бу ...
    Мом' надимку силикон на хромозому сам додао атрибут фанатични, потом сам због неуређености избацио силикон, али га и даље сматрам делом овог псеудонима !
    фанатични силикон на хромозому ВИДАУТ "силикон на" = "фанатични хромозом"

аватар, хмм, мислим да је један од најјачих који сам икад имао :]

2. Faco, rado bih ti ga blajznula, oca mi. Javi se ako nekad dodjes u BG. :*

Nemoj pred narodom.

3. neko tu gore pitao šta znači moj nik..apsolutno ništa, osim onoga što se videlo u proteklih 8, 9 meseci..volim da se javljam, da kenjam, da serem...uglavnom gluposti ali me ljudi ponekad i ozbiljno shvate...

e da i ovo..ne može teorija da padne u vodu zbog jednog ili dva izuzetka...:)

4. Izuzetak potvrđuje pravilo :))

5. evo nezaboravka voli da je se ljudi sećaju..i to kao vedru i duhovitu...:)

6. javio, a ja se uvek pitala da li se tvoj nik čita Havio po španski, ili Javio po srpski, sad si mi rešio dilemu :D

7. :)) Hvala, Javio :) Samo mi je reč bila simpatična, malo dvosmislena... :) Mada, ne verujem ja u slučajnost toliko... :))

8. Његов ник се чита Хавио.

9. jedan susret je slučajnost, dva su već sudbina...:)

10. jedan susret je slučajnost, dva su već sudbina...:)

Истопише ми се муда од силне патетике. :)

11. a što me ozbiljno shvataš?...:))

12. Ne vredi, Džimi je nepopravljivi neromantik :))

13. ma folira se..glumi mačo tipa..a dok sam ga ono službeno pratio video sam da kupuje ženi ruže za osmi mart, drže se za ruke, vodi je na večere, cmaču se u taksiju...

14. Ako si ti to proverio, ja ti verujem... :)

15. provereno, zapisano u tefter, javljeno Glavnom..Glavni reko "e koga mi pratimo, ja mislio stvarno neki reakcionar, neprijatelj države, on se cmače u taksiju..taj da ruši režim"..ko danas se sećam...

16. a dok sam ga ono službeno pratio video sam da kupuje ženi ruže za osmi mart, drže se za ruke, vodi je na večere, cmaču se u taksiju...

Мрзим осми март, то је тако за милфаче и тетке, не волим девојке које се ложе на осми март - нека покажу мало самопоштовања. Такође, мрзим таксисте и таксије. Вечере у ресторану су тако геј, јер је то ин и урбано. Не можеш да подригнеш као човек.

17. Eto, vidiš kako čovek može da se prevari... Ja baš mislila on neki revolucionar...

18. drugom ti te priče..ja sve imam upisano...ako treba mogu da skeniram pa okačim...

19. e a šta se sve vidi iz njegovog avatara to ne smem ni da napišem...na uslovnoj sam...

20. Bolje nemoj, sve što kažeš može se upotrebiti protiv tebe...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.