Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ја не мислим тако, мислим је коцкар и да је у суштини велико дете. И да обожава да тролује :)
legokockar
ti si privisno normalan i mnogi bi reki, neupadljiv. u svakodnevnom životu ne odskačeš mnogo, ali ono što te suštinski karakteriše je ono što otkrivaš eretko kome, najčešće tek kada si sam u četiri zida-opsesija perverzijama najgoreg tipa. ono što nekome drugom nikada ne bi palo na pamet da psotoji, za tebe je već konvencionala i konzervativa...druge ljude posmatraš kao bića koja ne shvataju šta propuštaju i kolika im dimenzija životnog zadovoljstva izmiče. sanjaš o jednoj njoj koja će ti u nekom bezazlenom trenutku otkriti da je podjenako perverna i sa kojom ćeš odigrati gorkimesec, pa makar i sa nesrećnim krajem. po zanimanu si računovođa ili programer i često ti se čini da te zanimanje održava prividno prosečnim. nemaš drugih ambicija osim da nadgrađuješ svoju seksualnost, pri čemu se osim telesnog baviš i duhovnim izučavanjima tantre. ako konačno shvatiš da nema šanse da u maloj patriotskoj srbiji ikada nađeš perverznu jedinku ženskog pola, oženićeš se dobrom devojkom i kao dexter u seriji, jednostavno zadržati svoje prave porive za sebe.
p.s. ne isključujem mogućnost da si već oženjen.
Aj da vidim ko će mene analizirati :P
Ај мене неко да испихологише.
evo ja cu kockara...
on u stvari voli da kara, da podjebava...al je suvise fin da to kaze...cenim da mu je nik nastao oovako
lego da vas kara...zato stoi kuca lezeci iz kreveta, ima lap top, al mu bilo neprijatno...
ko vas kara...pa mu bilo plitko
lego kockar...
odnosno oce da vam kaze
"ko vam smirgla usi, ja sam svetski mega car a vi ste samo bedni crvi brez 2 grama mozga"
KRU' TI JEBEM! Oklen se znamo, govori?!
Tu si negdje jebiga, pogotovo ovo za definicije. Ma, sve u stvari, nije loše.
Ovo libletino neću ni citirati. Sve je fulala. BTW, našao sam bio jednu ribu čak i perverzniju od mene, čak nas jedno svešteno lice uhvatilo na djelu, al' o tome drugom prilikom.
EDIT : Dobro, jesam perverzan al' programer nisam.
A taman sam mislijo da te ne smaram, kad ono međutim... Ali pošto si spomenula Dextera, rezervišem posle Del Tora (valjda). :)
mene neko
e jebiga, baksuzu jedan pokvario si mi niz!:D
umorila sam se, brate, a i teško je kad nemaš nikakav avatar, to mi je govorilo jedino da nešto kriješ. ok, ako nisi bolesno perverzan onda si ili ubica ili toliko nesiguran u sebe da ne znaš ni kako da se predstaviš a imaš utisak da bi svaka slika koja prikazuje nešto što voliš naišla na podsmeh drugih..ako sam i sda promašila, moraš da mi daš više informacija od nadimka..
A mene preskačete! POBJEDIJO SAM!
Ок Либлет, ево ти мала помоћ. Удри.
kako nei jedan post objavi, jedna ne..
elem nije mi objavio da mi je drago da sam pogodila kome jesam i za enemy-ja mi je drago da sam mu se bar malo ovako neozbiljno odužila za ozbiljne savete koje mi je dao.
ostali morate da sačekate do sutra jer radim prvu i moram da legnem inače neću biti ni za šta..
znači sutra benisio i blake griffin prvi na redu!
pozdrav svima i laku noć!
Бар је погодила да си геј :)
Мене неко, имам и аватар и ник и предиспозиције да ме добро провалите ко сам шта сам.
Evo ja da pokušam :) Ti nisi došao ovde da bi ti neko rekao da si pametan, već zato što ti je dosadno. Nisi došao da "pobeđuješ", ne pišeš puno definicija, praviš malo postera, ali kada napraviš nešto, ispadne dobro. Najviše zbog toga što si shvatio kako treba da se prave definicije komentarišući veliki broj njih i postujući na forumu. Ta gorila(šta li je već?) je indikator toga da radiš neki monoton posao ili studiraš. A taj ružičasti ton i nevin izraz lica, da ne želiš da povrediš nikoga. Želiš da se majmunišeš, da oslobodiš svu tu energiju iz sebe ali ne možeš, jer se plašiš da će te neko osuđivati zbog toga. A nadimak govori kako voliš fudbal, verovatno. (Al' sam se prosrao :D).
EDIT: Ovo je za Rosonerija.
Смешно звучи када долази од једног свештеног лица :)
Све си погодио!
Za Čuleta:
http://www.youtube.com/watch?v=EXm0wV_Bk4Y&feature
Скочмише какве то има везе самном, немој да ме позиваш на националну мржњу...
hihihihihi