Psihologija avatara i nadimka

1. Хм!! Зачудила би се колико си погодила! хД

2. Ајде и мене, молим те.

3. A daj reci mi, kako ti ovo uspeva? Sto kaze Enemi, ne bi verovala koliko si pogodila! :) Kako si skontala ovo za decu i za pisanje???

4. eddiee,

ti si pravi hipik u najoriginalnijem smislu te reči. živiš život pod parolom-polako, brate, šta ti je..često ti se čini da se realnost odvija kao film koji te samo okružuje i koji gledaš iz njegovog središta, ali koji je za tebe isuviše naporan i brz sa previše onih koji se nerviraju bez mnogo razloga. pomalo zarađuješ praveći disk kompilacije, a pomalo tako što tu i tamo nešto vredno nabaviš, preprodaš i tako. imaš ogromnu biblioteku i sakupljaš antikvitete, ali ne sve već samo lule, prva izdanja knjiga i venere. nisi kolekcionar, jer bi to zahtevalo previše organizacije i ulaganja u materijalno, što je tebi krajnje besmisleno. ti i devojka živite u nekoj vrlo slobodnoj vezi, bez mnogo opterećenosti konvencijama i planovima za budućnost. najveća želja ti je da posetiš tajland i madagaskar i ostaneš da živiš tamo ili na nekoj sličnoj destinaciji. obožavaš da jedeš čips i pušiš nargilu.

5. Mislim da se neke stvari o ličnosti mogu zaključiti i po stavljanju emotikona na krajevima rečenica. Npr. emotikone stavljaju devojke ili ljudi koji se plaše konflikta, tj. pičkice :D

6. Gle ove liblet što me ignoriše i analizira samo ove poznatije autore, šlihtajući im se tim putem!

7. evo na primer ja mislim po avataru da ivaj Taedium on bi volo da je neka opasna faca..al nije..i pomalo se stidi neceg na svom licu, nosa, usana, ociju, bem li ga, zato nosi masku..i nevin je, zato ima potrebu da pokaze ovaj veliki pistolj...imam velik kurac i ne plasim se da ga upotrebim..jos nisam ali se ne plasim...

8. Hej, Lilbet, stavila sam tvoj komentar na svoj profil, zasluzila si, svaka cast, skidam kapu. :)))

9. e baš ti fala taedium, ja ih koristim stalno..

iskreno nemam pojma, valjda ipak ulažete dosta razmišljanja u nadimke i avatare. inače odlično gledam i u tarot, vrlo su slične reakcije bile kao vaše.
    sanjalice, to za pisanje otpirlike važi za svaku drugu devojku koja je na ovom sajtu,a ovo ostalo ne znam šta da ti kažem..jednostavno se zamislim o vama, krenem da kucam i to je to..
    ljudi, pa ja bi trebalo da budem profajler! ladno...;)

10. evo na primer ja mislim po avataru da ivaj Taedium on bi volo da je neka opasna faca..al nije..i pomalo se stidi neceg na svom licu, nosa, usana, ociju, bem li ga, zato nosi masku..i nevin je, zato ima potrebu da pokaze ovaj veliki pistolj...imam velik kurac i ne plasim se da ga upotrebim..jos nisam ali se ne plasim...

Svaka ti dala pičke i anala zbog ovoga. Sve si pogodio :D

11. Evo, nastavlja. Izvini molim te što nisam dovoljno važan za tvoju analizu.

12. Твоје сивило је знак да је знак да у бунту не желиш да стављаш аватар или си много лењ да тражиш слику која те симболише ?

13. angazovacu te i za tarot onda, ovo je fantasticno, ozbiljno. ja iz zezanja htela bas da vidim sta ce neko napisati, a ti me prijatno iznenadila. :)

14. lego, čekaj bre pokušavam da se skoncentrišem na tebe a ti me ometaš

15. LegoKockar
    Evo, nastavlja. Izvini molim te što nisam dovoljno važan za tvoju analizu.

Тебе кулира, а да л ће и мене? :Р
    Хоћу и ја!

16. Izvini molim te što nisam dovoljno važan za analizu a jesam dovoljno veliko smetalo. Izvini.

17. Триша
    Твоје сивило је знак да је знак да у бунту не желиш да стављаш аватар или си много лењ да тражиш слику која те симболише ?

Не бреј, то значи да је затворена особа, ником не верује, има више лица и само он зна које је његово а које је маска. Воли тајанственост. Заљубљен је. И сигуран је у себе. Није лењ, само воли да је посебан. :РРР

18. LegoKockar, evo ja da pokušam, kad te Liblet ignoriše :) Po nadimku zaključujem da voliš igre rečima i definicije ti se verovatno temelje na njima. A to što ti je avatar običan pokazuje da ne voliš da se razmećeš ili da nemaš ideju šta da postaviš kao avatar, jer nemaš afinitete ni prema čemu, što je veći problem. Elem, sudeći po ovom forsiranju analiziranja, verovatno je ovo drugo :)

19. А иди у курац! :)))
    Скоро је све тачно, само нисам хипик. Мислим, мање- више имам сличан поглед на свет као они, али не бих се ту сврстао.

koji je za tebe isuviše naporan i brz sa previše onih koji se nerviraju bez mnogo razloga.

ti i devojka živite u nekoj vrlo slobodnoj vezi, bez mnogo opterećenosti konvencijama i planovima za budućnost. najveća želja ti je da posetiš tajland i madagaskar i ostaneš da živiš tamo ili na nekoj sličnoj destinaciji. obožavaš da jedeš čips i pušiš nargilu.

Ово ниси могла боље да кажеш.

pomalo zarađuješ praveći disk kompilacije, a pomalo tako što tu i tamo nešto vredno nabaviš, preprodaš i tako. imaš ogromnu biblioteku i sakupljaš antikvitete, ali ne sve već samo lule, prva izdanja knjiga i venere.

Ово једино ниси убола. Мада, ко зна шта ме чека, још сам млад. :)

20. И мене кулира исто, ал' ја сам непризнати аутор, ко ме јебе.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.