Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
ај удри, да видим шта скривају мој ник и аватар? Нећу се љутим.
Tulumov avatar- zajebaću ženske na sajtu, pomisliće da sam dobar jebač.
A moj avatar?
reme- ložim se na Renea iz Alo alo, ali prodajem priču da volim Mućke da bih bio kul i postao moderator.
Ајде Катија, да видим шта знаш.
aha znači, samo fajt clab, no rulz :)
Katijin trenutni avatar je potvrda da je snebivljiva, iako to verovatno nije želela da emituje niti oda
EDIT:
k'o što rekoh, najo eksegeza, ne znam ništa drugo o tebi (osim definicija), ne mogu ništa da povežem. Mr.Moon isto tako, terreno vuoto
Katijo, šta je s mozgom? Kako bih nekog prevario da sam jebač ako molim za pušengiju?
Budiboksnama!
Вехбија, друже, мене занима, а сад, ко ће се наљути... јебига, може увек да каже да није истина. А зрела особа ће бити захвална ако јеста истина, шта год истина била ;) (како не волем овај смајли)
Paracinac- Latentni gej. Stavio pederksu sliku da bi prodavao kontrapsihologiju, a zapravo se loži na Mrmunove duge trepuške.
Jezivo...
то бре само хард кор
ГМ - Аватаром оће да нам покаже да има пушачка уста, дакле он је латентни геј.
Hugo- pati od klaustofobije. Bez osećaja za estetiku.
Ljudi, ja pišem moj doživljaj i poimanje. Tulume, jebem li ga :)
Hahaha katija jbte, ispriča celu genezu :)
Brao vehbija, kako sazrevam, okrećem se intelektualnom, a manje tome da ispadnem neka super pička, iako tome nikad nisam nešto preterano ni težila, više me okolina podstakla :))
Al stvarno, radije bih da me muškarci gledaju ko ortaka, a ovde bih radije da dobijam minuse, nego kurate pluseve, što bi Carimir rekao :)
Ja ne bih da analiziram, što reče Vehbija, neko bi se uvredio, pogotovo kad bi skontao koliko ti znaš o njemu, a on o tebi ništa.
Хаха, реме, само ако ти је пљоснат :ДДДДД
Nož u leđa, sestro :))))
Удри бре, ионако смо багра.
Malo nas je, al' smo bagra! Tuci! :)
Ma jes, prošli put kad sam udarila iskreno, ispala tenkre :) I ili su zaćutali, ili su se ponašali histerično pozitivno ili su me podbadali nekim ciničnim komentarima posle toga. A i čemu tenzija na sajtu, ja to samo kad treba da se izbalansira, sad ste dobri :p
Mrmunov avatar- dokaz njegove kriminalističke prirode. Slika ukradena iz mog računara- album "slike sa plaže". ;)
Мајке ми си се здебљала мало онда.