Psihologija avatara i nadimka

1. Vesnam
    Tvoj nick ističe da imaš potrebu da se promovišeš kao StefanKostić, samo daleko manju i bezopasniju! A tvoj avatar ističe da ti je društvo ziljavo jer su to najziljavije koje sam ikada video!

2. A tvoj avatar ističe da ti je društvo ziljavo jer su to najziljavije koje sam ikada video!

Ja nemam reči da opišem okrutnost rečenice.

3. Crno, može biti svašta. Možda si nolajfer koji hoće da deluje misteriozno, možda si lajfer koji hoće da deluje kao nolajfer koji hoće da deluje misteriozno, možda si blekmetalac, a možda si pop. Previše sam pospan da bih zaključio.

Nije, samo volim crnu boju. :)

4. Xela,po avataru bih rekao da volis Dzankijeve dojave,a po nadimku da si malo cudan sto se tice seksualne opredeljenosti,tj da si zenski Petko,jer sto bi inace zenski nick nosio a musko si...

5. Tvoj nick ističe da imaš potrebu da se promovišeš kao StefanKostić

Kako je nastao moj nik(sastav)

Jednog lijepog(sunčanog,naravno) dana otišla sam do obližnje prodavnice da kupim sjemenke .Sjemenke su koštale 50 centi.Kad sam stigla kući i sjela za kompjuter(youtube) otvorila sam sjemenke.Kad ono-čili sjemenke(koje su mnogo loše za moja usta i desni).Pomislih u sebi HIT!(odnosno SHIT!).Morala sam opet u prodavnicu,ovaj put za cigare komšiji(jer kao jedina ja imam biciklo) i za sjemenke koje su samo posoljene.Sve je to koštalo oko 1,5 eura(ne znam sad tačno koliko).U povratku iz prodavnice sjetim se da bratu od tetke treba da sastavim sastav(on je 2 godine stariji od mene(misli se na brata,a ne na sastav)).Smorena vrućinom i komši(j)om počnem na netu da tražim nekolike rečenice za uvod.I tako ti ja ukucam naziv teme(bla bla bla) i izađe mi nešto sa Vukajlije.Ja mu to prepišem i ulogujem se na sajt.Pošto sam mislila da to neće biti ozbiljno,nijesam htjela da smišljam originalniji nik i tako je ostalo slavno VESNAM. Tenk ju.

6. A tvoj avatar ističe da ti je društvo ziljavo jer su to najziljavije koje sam ikada video!

Bolje nego da su Eir maks.:)

7. Pošto sam mislila da to neće biti ozbiljno,nijesam htjela da smišlam originalniji nik i tako je ostalo slavno VESNAM.

Hteo sam da dodam i takvu teoriju, al' ova sa Kostić sindromom zvuči zanimljivije lolo.

@BeboP ova defka mi nekako najviše leži uz tebe:
    http://vukajlija.com/jadnicak/349498
    A evo i slike:
    http://2.bp.blogspot.com/_AkIFs1O9e4Y/S30xPCVOidI/AAAAAAAAAIY/bBYp3AQ-2K0/s320/300px-TheMightyBooshHowardMoon.jpg

8. @BeboP ova defka mi nekako najviše leži uz tebe:

Pogrešna procena jednog deteta. Ako želiš da vidiš kako stvarno jadničak izgleda daj mi tvoj broj telefona možda nešto i sredimo .

9. Inače, sad guglam, ima grad Xela u Gvatemali, neki bljakmetal bend XelA, katedrala XelA u nekom gradu, jesam svestran jebote!
    Čak i neki Xela burgeri!

10. Što su ti ziljave starke?:) ove šarene,a?

11. Mene zanima analiza ovog mog avatara, jer mi je nekako prirasta' za srce.

12. Hujo tvoj avatar me podseća na smrtni greh "Gluttony"

13. HUJO KOPITO
    SMRAD ZTO STO DISMRS
    HUJO JE NEKI BOSANSKI FUDBALER RECIMO
    CELOKUPAN AVATAR NE DAJ BOZE NIKOME

14. Шта вам говори мој аватар, веома ме занима?

15. vickasta, sto je mozda transparentno i u ril lajfu.
    radis u crvenom krstu i gotivis zmijuge da bacas na rostilj.

16. Što su ti ziljave starke?:) ove šarene,a?

Te.
    http://vukajlija.com/zlatni-converse/214353
    Na ovo mu dođe. :p

17. Švecka kobaja sa danskom zastavom. A Norvežani pandanišu žestoko.

18. CELOKUPAN AVATAR NE DAJ BOZE NIKOME

Ovaj deomi nije jasan.

19. Srna,

Vođena potrebom da bude bolja i drugačija, posle osnovne upisuje Gimnaziju(shvatajući potom da ljudi u gimnaziji nisu ni bolji ni drugačiji, no ipak joj je delovalo bolje od drugih mogućnosti). Takođe, nesuđeni hipster, mala francuskinja. Rasla pod uticajem engleskog panka i grandža, uz još neke pripadnike evropske alternative. Pušač. Propušila u trećem srednje. Verovatno Pal Mal. U periodu srednje škole je nesigurna i teži da bude različita, menjajući iz trena u tren utisak koji odaje od zen devojke sa mirišljavim štapićima koja sluša ploče do divlje radikalne anarhistkinje iz autobiografije Sida višsa. Počinje kao povučena, ali vremenom se oslobađa i u drugoj godini nalazi prvog dečla(on je bio četvrta). Posle gimnazije(društveno-jezički smer) upisuje fakultet povezan sa istorijom. Stav prema životu joj je generalno optimističan, ali protkan onom hipsterskom notom pesimizma, emosti i pasivnog hejta prema celoj društvenoj stvarnosti. Vreme je odrasta, ali joj se ne sviđa odrastanje. Jer, iako već goinama uz prikriveni hejt nosi i dozu hipsterske nadmenosti i surevnjivosti, dosadno joj je da bude ozbiljna. Splet okolnosti na fakultetu i kasnije čini da se dečija razmaženost u onom iritantnom smislu izgubi, ostavljajući mesta staloženosti, novom pojmu koji otkriva negde oko dvadeset i druge. Do sada je naučila da treba da voli život, da se manje nervira i više smeje. Evoluirala je od klinke na mnogo nivoa, tako da je tadašnji problemi danas ni ne dotiču. I uspela je još u nečem što predstavlja večnu borbu velikih umova, i u čemu joj i u budućnosti želimo mnogo uspeha – Nikada nije stvarno odrasla.

P.S. Srno, obavezno mi reci koliko sam pogodio. Nisam se koristio ničim, čak ti ni postove nisam listao.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.