Psihologija avatara i nadimka

1. Pal Mal.

sad pušim.prva cigareta kim.u sedmom osnovne,ali tp je bilo sprdnje radi.

Počinje kao povučena, ali vremenom se oslobađa i u drugoj godini nalazi prvog dečla(on je bio četvrta)

noup,prva,godinu dana stariji.

Vreme je odrasta, ali joj se ne sviđa odrastanje.

ranije bila ozbiljnija nego sad,ali to mi i odgovara :)

Do sada je naučila da treba da voli život, da se manje nervira i više smeje.

definitivamente

syn se baš potrudio,smejuckah se sve vreme,svidža mi se pričica.hvatah samo neke detaljčiće,ostalo mi bilo i žao da kasapim,podseća me na isečak bertolučijevog filma.možda stavim i na profil,mada podugačko je.gracias hombre.

2. ja iskreno mislim da je nemoguće rastumačiti moj karakter na osnovu avatara, i ovog i prethodnog (ako ga se neko seća) pa eto, voleo bih da vidim popušaje, olololo

3. I mene živo interesuje. :)

4. Ти си Александре биће које вапи за нежношћу, са својих двадесет и кусур година си проживео све и свашта, претежно на улици, сада си одрастао и желиш да се смириш, овај аватар такође показује да волиш животиње, да волиш све игре и да ти треба друштво, треба ти партнерка са којом ћеш да рамењујеш телесне течности. Толико за сада.

5. Moj prvi post ovde, volim psihološke teme. Ako neko ima volje, nek izlera moj nik/avatar ;)

6. reme, dobro, pazi: ubo si godine (bez onog kusura :))
    za ulicu... malo sam vremena proveo na ulici, baš malo, jer je kraj miran, ali ne mogu reći da je ne poznajem. što se nežnosti tiče... to je delimično i tačno, često sam surov, ali volim romantiku i nežne trenutke. društvo mi nikako ne treba, zato sam se i sklonio ovde, jer me ljudi van ponekad previše opterećuju. životinje volim, dabome, tu si u pravu. partnerka... složena stvar, ali se ne bih složio sa tobom. videćemo za desetak dana :)
    a ovo je prethodni avatar, ne verujem da si i njega uzeo u obzir:
    http://www.depo.ba/media/pictures/2011/06/02/e656294bcf9603daeb1d144ee46aadaf.jpg
    sve u svemu, hvala na pokušaju, nije toliko loše :)

7. Kolfild

Crno beli avatar uglavnom asocira na osobu koja je usamljena. A "Kolfild" kao brend kojim se to sve opravdava kao "kul"

8. Rosoneri je slikar bez inspiracije. Zna koje boje bi upotrebio, no ne zna šta bi s njima.
    Ajd, mene, ako smeta. Prethodno tumačenje mi se nije svidelo. ;)

9. Reme, moglo je to malo posvećenije.
    Kolfilde, slažem se.

Ajde, kratko nagađanje o vama dvojici.

I jedan i drugi volite elemenat iznenađenja. Pustite da vas drugi potcene da biste imali prednost kad iznenadite. Reme je prilično realan, štoskaž "sobe noge na zemlji", dok je kolfild za koju nijansku radikalniji u individualizmu i trudi se da bude nepredvidiv.

10. Ајде мене јанализирајте! :D

11. energija

Šta znam.. Savremena žena pod velikim pritiskom koja sve to lepo upakuje u disciplinovanog vojnika. Energije ima, ali isto tako joj treba neko jer ne želi da je rasipa u prazno...

12. :) Јесте узео сам нови аватар у обзир, а иначе и знам да ти је ово претходни. :) После ћу анализу и старог да ти дам, али довољно је рећи да тај аватар представља твоју младост и улицу, био си млађани хулиган зар не? :Д

13. Mene, ko ubode, dobija pivo od mene. Gay stop. Reme stop. Opletite!

14. Френки, профилна слика са оним натписом има двоструко значење. Са једне стране, говори конкуренцији да одјебе и представља те као зајебаног лика, док је са друге стране то позив пичкама обрађеним и необрађеним на партију истраживања њихових телесних дубина, јер те аватар представља као лика са великим самопоуздањем, а опет и као нежног, и елегантног човека. И да, личиш на Владу Георгијева. То све кад се измеша са модераторском позицијом, а познато је да је моћ најбољи афродизијак, јебаћеш нешто.

15. Остале АНАЛизирам касније. И дајте неке женке, јебога бог.

16. Sviđa mi se analiza. A i treba mi neko. Javlja li se ko na konjkurs? ;)))

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.