Psihologija avatara i nadimka

1. :zvizduce:
    skroz sam kul ispao po ovim opisima.

2. Реме, ја би' се јавила, али мене су већ обрадили. Мада, ако ти досадно...

3. Energija

Nostalgičar težak, pred spavanje analizira od kulina bana gde je pogrešila i kaže sebi " šta je bilo, bilo je " . Marlen Dietrich - Ja sam u srcu džentlmen, imaš energije i želiš da je poštuju i prihvate onakvu kakva jeste.

4. Prank's Death Note
    Mene, ko ubode, dobija pivo od mene. Gay stop. Reme stop. Opletite!

Hajde, Reme, mo'š i ti.

5. Nostalgičar težak, pred spavanje analizira od kulina bana gde je pogrešila i kaže sebi " šta je bilo, bilo je " . Marlen Dietrich - Ja sam u srcu džentlmen, imaš energije i želiš da je poštuju i prihvate onakvu kakva jeste.

u jebo te, što je spuki kad te vak pogode u tri rečenice...

6. Francky Delevra,

Ne uklapaš se ni u jedan prototip. Samodestruktivan si, ali promišljaš. Nepoverljiv i oprezan, ali pravičan. Pušač. Phillip Morris crveni ili sarajevska.
    Možda gimnazija, ali možda i strukovna srednja škola. Fakultet vezan za neku egzaktnu nauku. Ništa umetnički. Ostavljaš utisak samopouzdane osobe, i trudiš se da deluješ stabilno kad se izbedačiš. Pokazivanje osećanja ti nije jača strana, ali bliski ljudi opet uspevaju da te skontaju. Razočaran trenutnom društvenom stvarnošću. U hejtovanju većinom objektivan, sa realnim pogledom na život. Takođe, prikriveno prepotentan, verovatno zbog odrastanja u sredini u kojij se isticao.

P.S. Reci koliko sam pogodio.

7. Lepo, Energijo.
    Aj jos neko mene.

8. Какве анализе, јеботе.

9. Pošto me je onaj usrao, roknite mi analizu.
    I više me zanima analiza avatara, jer nadimak sam ćorn'o sa fejsa.

10. Aj nek spiči neko o meni nešto, da vidim šta imate...

11. Francky Delevra,

Ne uklapaš se ni u jedan prototip. Samodestruktivan si, ali promišljaš. Nepoverljiv i oprezan, ali pravičan. Pušač. Phillip Morris crveni ili sarajevska.
    Možda gimnazija, ali možda i strukovna srednja škola. Fakultet vezan za neku egzaktnu nauku. Ništa umetnički. Ostavljaš utisak samopouzdane osobe, i trudiš se da deluješ stabilno kad se izbedačiš. Pokazivanje osećanja ti nije jača strana, ali bliski ljudi opet uspevaju da te skontaju. Razočaran trenutnom društvenom stvarnošću. U hejtovanju većinom objektivan, sa realnim pogledom na život. Takođe, prikriveno prepotentan, verovatno zbog odrastanja u sredini u kojij se isticao.

Ovo sam ja jbt, samo bez Morrisa. :3

12. LUDI CAK
    Aj nek spiči neko o meni nešto, da vidim šta imate...

Nikad se nisi bacao u prvi plan, uvek si voleo da stojiš sa strane, i samo da posmatraš, ne želiš da učestvuješ u ičemu što je nesigurno. Generalno si neodlučna osoba. U srednjoj školi nisi bio preterano popularan, ali si imao svoj krug ljudi među kojima si se kretao. Što se devojaka tiče, nisi imao ikad preterano sreće, jer su te gledale kao ortake, mada ti je u poslednje vreme krenulo, jer si otkrio neki šarm, i duboko skriveni humor u sebi.

'Sam blizu? :P

13. De nisi, ali me znaš, pa i nije bilo teško.

14. Нем0, твој аватар одаје слику ватрене жене, а опет си са друге стране јако стабилна и тешко правиш глупости. Волиш кишу, волиш тмурно небо, што додатно истиче твоју емоционалну страну. У исто време и весела и тужна. Веома интересантна мушкарцима. Дружељубива си, али у твом друштву не може да буде свако. Избегаваш "обичне" људе, не волиш људе који све раде само да би се допали другима. Мука ти је од такозваних кул људи који слушају оно што је тренутно модерно. Али ипак ниси хипстер, поред тебе се увек налазе интелигентне особе и са њима можеш да причаш о чему год хоћеш. Не волиш лаку забаву, не волиш дискотеке, више си за кућну варијанту са неким блиским људима. Имаћеш троје деце и живећеш срећно на сопственом имању. Породица ти је важна, малтене смисао живота. Је л' да да сам те квалитетно обрадио?

15. Čače, nisam se obazirao na to što smo blejali, tu i nisi prikazivao svoj karakter toliko. Samo si se sprdao. :)

Reme, obradi me.

16. Reme, obradi me.

Gej si. :)

17. Реме ВЕШТИЧАРО ОБРАЂИВАЧКА! Све је тачно сем тога да тешко правим глупости. :Д
    А за децу ћу да ти јавим, мада их не волим нешто. :))

18. Jebi ga, mora i to neko... U dukat me obradi!

19. Reme, obradi me.

Hahahaha

20. После ћу анализу и старог да ти дам, али довољно је рећи да тај аватар представља твоју младост и улицу, био си млађани хулиган зар не? :Д

ne bih ja to tako nazvao :) bilo je, vaistinu, "ljubavi prema klubu", nekad, kad me nije interesovalo ništa sem toga. mada... ne može se ući dublje u analizu sa samo par rečenica, jebiga.
    a i voleo bih da čujem syngrafeasovu analizu mene, izgleda da on više obraća pažnju na psihologiju, što mi se dopada.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.