Psihologija avatara i nadimka

1. a ja? mene ignorisete?

2. v ja za tebe imam samo jednu asocijaciju-da voliš vagine. i to je to:)

3. eto. vidovita sam.

4. A ja? Ignorisanje?

5. Можем и ја? :)

6. Džaftaro, tolika si džaftara da se posvađaš sa sopstvenim avatarom nakon mesec-dva.

7. Maja ne voli kerove, voli punjenu papriku i krišom povlači rakiju kad gosti ne gledaju. Inače ne voli sve te španske serije i avanturističkog je duha. Htela bi da proba sve poze u kamasutri, ali nešto i ne ide. Voli pesak i da leškari na njemu posle dobro obavljenog posla. Mrzi neorganizovane i kukavne ljude.

Reci da sam nešto pogodio

8. Ne volim kućne ljubimce, klopa može, ovo za rakičinu niđe veze, seriju gledam samo jednu (Sopranove), pesak samo gazim, a da kukavne ne mogu da smislim...e ta ti je genijalna (imam napad besa, dođe mi da našamaram one koje plaču kako "su u gužvi")
    Ma hvala ti, Marvellous, odličan si...

9. Džaftaro, tolika si džaftara da se posvađaš sa sopstvenim avatarom nakon mesec-dva.

Па, зар овакав аватар да буде џафтара? :)))

10. Ajde sad, pamtim ti i prethodne!!!

11. Хихихи, ћути! :)

12. Ni reči više..
    ;)))

13. Мајав, а моја анализа ништа, а? Ни хвала што сам онолико време утрошио! :Р

14. Enemyofthefreeworld, tvoja gađa direktno u dušu!!
    ;)))
    (jedva je nađoh)

15. Liblet ne znam, prvi put je vidim. Nema konstantu, čas je lenčuga, čas ga zavrne pa ne pušta. Ali kapiram da kad nešto radi, to radi precizno i jebački dobro, isto tako želi i pohvale kad nešto dobro završi. Po avataru cenim da je vešta sa poljupcima, te traži rasnog kompanjona koji bi joj u tome parirao. Gotika joj ide na kurac. Pazi na liniju. Mrzi ako joj neko izvrće reči. Slatka je i tanane građe. Kapiram da je crnka, ili nešto tako smeđe, i prilično visoka. Voli Francusku.

16. Liblet ne znam, prvi put je vidim. Nema konstantu, čas je lenčuga, čas ga zavrne pa ne pušta. Ali kapiram da kad nešto radi, to radi precizno i jebački dobro, isto tako želi i pohvale kad nešto dobro završi.
    nisam baš lenčuga, ali sam u fazonu-kad se radi, radi se, kad se odmara odmara se. tako da si otprilike pogodio. ovo za rad je tačno, al ne marim mnogo za pohvale, mada uživam kad ih dobijem, naravno.

Po avataru cenim da je vešta sa poljupcima, te traži rasnog kompanjona koji bi joj u tome parirao.
    obožavam poljuce i ljubljene i fizički dodir, oral, obožavam.kompanjona imam i jeste rasan:)
    Gotika joj ide na kurac.
    nervira me paljevinstvo i izražavanje uverenja stilom oblačenja, ne nervira me posebno gotika, mada sam ja više za pin up fazon, ženstvenija sam.

Pazi na liniju. Mrzi ako joj neko izvrće reči. Slatka je i tanane građe.
    ovo je tačno, ali nisam baš tanana, ja volim obline.

Kapiram da je crnka, ili nešto tako smeđe, i prilično visoka. Voli Francusku.

eee, ovo mi bilo žao kad sam videla..plavuša sam, nisam baš visoka-168.. ne volim francusku, osim vina i buđavih sireva:)
    kad sam pročitala generalno, zaličilo mi na mene bar 50 %. hvala!

17. У сред јула. Јеси читала све моје постове на форуму или си лупила? Енивеј, погодак. :)

Možda mi nećeš vjerovati,ali nijesam čitala tvoje postove.Pogodila sam.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.