Je l' silovanje ako devojka svrši?
  • sumporbrate

Zanima me vaše mišljenje. Ako možda nekad budem silovao neku devojku, želim da znam da li mogu to da upotrebim na sudu protiv nje.

• Francky Delevra

Moraću te razočarati, mislim da jeste. za utehu ti je što si onda pravi bačije...

• medicus

Kažu kinezi: ako ne možeš da izbegneš silovanje, a ti lezi i uživaj!

• Триша

Па.... углавном да. Није ти исто како реагује тело, а шта глава мисли - а и то би била твоја реч против њене у случају "Јесам је дрогирао, одвукао у жбуње, ал' кунем се свршила је !

• l

teško da može da svrši ako je seks na silu, msm, čisto sumnjam da će silovatelj zastati da joj malko prodraška kliću, ili se iscima da joj pogodi g tačku, on je tu zbog sebe, ne nje. osim toga, većna silovatelja ima izuzetno malu kitu i tragično su loši ljubavnici, tako da ni uz svu dobru volju ne bi mogla da svrši...

• Earthworm Jim

Kod nas 100% jeste. U Britaniji ili SAD bi mogao da se izvučeš sa dobrim advokatom.

• Francky Delevra

Lemaja, brat sumpor pita za sebe... :)

• Џими

На свршавање утиче мозак. Што би ЈК рекла ''Оно што води љубав с мушкарцем је мозак''. И у праву је.

Тако да - не може да сврши ако је силујеш. Ако сврши, значи да јој се свидело. А онда то није силовање.

Квака 22

Подсећа ме на онај виц - Долази калуђерица код игуманије и каже ''Шетам ја шумом, наиђе лик и силује ме! Шта сад да радим''; Игуманија јој каже - ''Ништа, иди помоли се и поједи два лимуна''. Калуђерица пита: ''Хоће ли то помоћи?'', а ова јој одговара: ''Не, али ће ти бар скинути тај осмех с лица...''

• sumporbrate

@lemaja ti hoćeš da kažeš da ja imam malu kitu? :)

@gamby Je l' to iz iskustva? :)

• Tulumbac

Kad god pokušam silovanje, uvek pristanu i pre nego što počnem, pa me osujete u zločinačkoj nameri.

• Фејзбукманијак

Brate e sad ste preterali, jebem mu mater da li mislis da ce devojka da uziva u necemu vezano za taj jebeni seks... Jebem mu mater probaj da silujes pa vidi da li ce da svrsi!!!
    Da li ste jebeno normalni svi?

• Урош

Ја навалио, она поче да ми се смеје и није ме тужила.

• Џими

Tačnije, pitanje treba da glasi da li je silovanje ako ovlaži? A da svrši neće sigurno.

Тако је.

• Jericho

Kako bolesna tema, neki su pre za lecenje nego za forum. Idi u trauma centar pa pitaj.

• l

sumporbrate, brate, si ti većina silovatelja? ako jesi, ondak - nebila ti u koži! :P

frenki, misliš na temu? ili kao "sreo sam ga u gradu, pita za tebe"? plavuša sam, ne razmem...

• Фејзбукманијак

E ovako ja igrom slucaja poznajem, neke i licno a neke iz vidjenja, tri devojke koje su silovane! I ne, od te kolicine straha i svega sto prozivljava nije joj bilo jebeno na kraj pameti da svrsi! Ajde lepo zakljucajte ovu temu... zajebavate se sa veoma ozbiljnim stvarima

• sumporbrate

manijak se primio :)

• бури

Ја навалио, она поче да ми се смеје и није ме тужила.

taj rad, vidi se ko je jebač

• Фејзбукманијак

Brate, nije ovo crni humor! Na primer, reci mi sta je ovde humor? Znam sta je crno ali sta je humor, to me interesuje?