- l
teško da može da svrši ako je seks na silu, msm, čisto sumnjam da će silovatelj zastati da joj malko prodraška kliću, ili se iscima da joj pogodi g tačku, on je tu zbog sebe, ne nje. osim toga, većna silovatelja ima izuzetno malu kitu i tragično su loši ljubavnici, tako da ni uz svu dobru volju ne bi mogla da svrši...

На свршавање утиче мозак. Што би ЈК рекла ''Оно што води љубав с мушкарцем је мозак''. И у праву је.
Тако да - не може да сврши ако је силујеш. Ако сврши, значи да јој се свидело. А онда то није силовање.
Подсећа ме на онај виц - Долази калуђерица код игуманије и каже ''Шетам ја шумом, наиђе лик и силује ме! Шта сад да радим''; Игуманија јој каже - ''Ништа, иди помоли се и поједи два лимуна''. Калуђерица пита: ''Хоће ли то помоћи?'', а ова јој одговара: ''Не, али ће ти бар скинути тај осмех с лица...''
- l
sumporbrate, brate, si ti većina silovatelja? ako jesi, ondak - nebila ti u koži! :P
frenki, misliš na temu? ili kao "sreo sam ga u gradu, pita za tebe"? plavuša sam, ne razmem...