PREDLOG: Da se uvede podforum "Regionalno"

1. Mislim da bi to bilo dosta dobra stvar, jer bi onda Vukajlijaši iz određenog grada/sela/države mogli na jednom mjestu da imaju sve teme koje se tiču lokalnih pitanja koja su za njih relevantna.

Takođe u tim temama bi se raspravljalo o evelntualnim okupljanjima i real-life druženju.

Takođe, moglo bi se raspravljati i o tome kako se koji grad razvija, aktuelnostima u gradu, selu itd.

Takođe, na temama posvećenim određenom gradu u uvodnom postu Vukajlijaši bi mogli predstaviti svoj grad Vukajlijašima iz drugih gradova i sl.

U suštini, za svaki grad ili selo ili za dijasporu, mogla bi da se otvori jedna ili više posebnih tema... ma uostalom nema pravila, sve u svemu, mislim da bi podforum "Regionalno" bio odlična ideja.

E sad što se tiče naziva tog foruma - Regionalno i nije baš neki lijep i duhovit naziv.

Evo nekih alternativa:

- Lokalna dešavanja
    - Regionalna pitanja
    - Aktuelnosti iz sela i gradova
    - Gradovi, varoši, palanke i sela
    - Čaršijske zavrzlame
    - Volim svoj grad / selo
    - Lokal patriotizam
    itd.

2. Све то суптилно води у сепарацију Вукајлијаша. Мада опет...

3. Dobra je ideja. Potpuno podrzavam.

4. Lokalna dešavanja
    - Regionalna pitanja
    - Aktuelnosti iz sela i gradova
    - Gradovi, varoši, palanke i sela
    - Čaršijske zavrzlame
    - Volim svoj grad / selo
    - Lokal patriotizam

Ovo bi mogle da budu teme podforuma :)
    dobar predlog, što se mene tiče

5. Шта год да си написао подржавам.

6. сјајан приједлог... мада бих ја као стари воајер више волио лутати по туђим регионима...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.