Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Mislim da bi to bilo dosta dobra stvar, jer bi onda Vukajlijaši iz određenog grada/sela/države mogli na jednom mjestu da imaju sve teme koje se tiču lokalnih pitanja koja su za njih relevantna.
Takođe u tim temama bi se raspravljalo o evelntualnim okupljanjima i real-life druženju.
Takođe, moglo bi se raspravljati i o tome kako se koji grad razvija, aktuelnostima u gradu, selu itd.
Takođe, na temama posvećenim određenom gradu u uvodnom postu Vukajlijaši bi mogli predstaviti svoj grad Vukajlijašima iz drugih gradova i sl.
U suštini, za svaki grad ili selo ili za dijasporu, mogla bi da se otvori jedna ili više posebnih tema... ma uostalom nema pravila, sve u svemu, mislim da bi podforum "Regionalno" bio odlična ideja.
E sad što se tiče naziva tog foruma - Regionalno i nije baš neki lijep i duhovit naziv.
Evo nekih alternativa:
- Lokalna dešavanja
- Regionalna pitanja
- Aktuelnosti iz sela i gradova
- Gradovi, varoši, palanke i sela
- Čaršijske zavrzlame
- Volim svoj grad / selo
- Lokal patriotizam
itd.
Све то суптилно води у сепарацију Вукајлијаша. Мада опет...
Dobra je ideja. Potpuno podrzavam.
- Regionalna pitanja
- Aktuelnosti iz sela i gradova
- Gradovi, varoši, palanke i sela
- Čaršijske zavrzlame
- Volim svoj grad / selo
- Lokal patriotizam
Ovo bi mogle da budu teme podforuma :)
dobar predlog, što se mene tiče
Шта год да си написао подржавам.
сјајан приједлог... мада бих ја као стари воајер више волио лутати по туђим регионима...
http://vukajlija.com/forum/podforumi/20
Apsolutno da!