Prijava

u veterniku zive krajisnici.zaobici.obrovac,knin,banija,plitvice,knin...i slicne geografske odrednice.oceralo sa ognjista tudjman i vatikan.

Zasto dodjosi ne vole kerove?

Petar Pan Pezo$
Kako nije bila...od vjek i vjekova je bila ulica sa klubovima i kaficima....to ti je kao da zivis na nekom koncertu, tako je otprilike bucno svako vece, tako da i nije neka eksluziva

Gari, bila jedna prodavnica tamo u podrumu sa leve strane kada se prođe Mite Ružića, preko puta mog ulaza bila prodavnica igračaka i tamo u onom prolazu bila agencija za nekretnine, krš i lom sve do taksi stajališta, kakvi kurčevi klubovi

Autom se ulazilo u Laze Telečkog opušteno, naš ti kad je to bilo xD

jedino je marta postojala od lokala pre.mozda i london,al njega se ne secam.tamo di je tatabrada je bila igraonica.pikali se tu kanteri kada je bilo zarazno.u poslednjih 10+ godina su poceli svi da se guzvaju.
na mestu te prodavnice je sada neki prkno lokal.manje-vise su od svakog budzaka su napravili neki kurac. od 7 kvadrata bi napravili u isto vreme pab diskoteka fast fud kafana tamburasi dj tiesto nastupa subotom.

u veterniku zive krajisnici.zaobici.obrovac,knin,banija,plitvice,knin...i slicne geografske odrednice.oceralo sa ognjista tudjman i vatikan.

*Vjeternik.

https://www.youtube.com/watch?v=K-PM0g6_3sU

Jedan rodom iz Petrovca, drugi rodom iz Benkovca...

Sećam se kad su dva anđela bili samo picerija i ugledno mesto, eh eh nostalgija. A u londonu sam davne 2013. doručkovao nešto dok je u toj ulici još imalo šta da se pojede. Giros ne računam, giros nije jestiv tamo.

Giros u giros lendu nije jestiv?

kako se zove onaj leskovački roštilj odmah posle Matice?

Najjača gurmanska u kajmaku koju sam jeo van Niša, leba mi.

Baš mi je mrsko da idem igdje ovih dana...

Pa koji je onda jestiv u Novom Sadu? (sad ces reci da nije ni jedan sig)

iskreno nisu mi nešto girosi, mnogo masti brt, sve curi po onoj alu foliji, mada jbg kapiram ih, rokaju brdo komada dnevno, ne može sve da bude tip top. vidim kraj futoške tamo u redu tih restorančica ima sad neki nachos tortiljos štagod, moracu da vidim kakva je tamo situacija nekom prilikom, al da ti odgovorim na pitanje - recimo nije mi loš bio giros tako kod sajma, iako sam ga jeo u avgustu poslednji put i posle toga možda dva puta pljesku kod brene i jednom na bulevaru kod informatike i to je to od fast fuda, ranije sam jeo to brzo, sad slabo baš

A i brena je kurac vise kao tradicija neka da se jede tamo.
Meni giros u giros lendu krca. Jeo sam na dosta mesta, od boljih mi je ovaj.

Samo da se ovom prilikom sjetim poginulih Kosmajcu. Doviđenja prijatno

Ma toster bar je mamara.

ajd natero si me sad, svraticu jedan dan do lenda da pojedem tamo giros, možda se razuverim jbg