Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Је л' зна неко овог лика? :)
http://vukajlija.com/petar-vranjesic-razbijac/85086
Стављам вето на брисање дефиниције, ако неком моду случајно падне на памет.
Ово је квлт.
Ja ga ne znam. Ali mogu da upotrebim svoje mnogobrojne veze i raspitam se. Jel treba živ il mrtav?
Мислиш, као ''ликвидација или информација''? :)
Информација.
Чисто ме занима да ли постоји. Овај је скоро исто толико велики лик као Могша.
Pa i nije neki problem locirati ga...
Biće lociran. 'oš i fotografije?
Ево где ћеш да га нађеш
Može Dž, sutra ću do Gyma da prošetam. To ti dođe dva časa gratis. Može?
Чуј разбијач..........
Може, бре, све! :)
Ja sam udata. ne može to što ti hoćeš.
Stefane, dupence, pa ti si iz Ns :) Pređi na drugu stranu ulice, ako me vidiš. Šala mala :)
Ako te je Burzum ostavio na miru, i ja ću.
NOsila ti Drina 100 Mudyahedina!!!!!!!!!!!
Jesam... Kudena s' ti?
Ostavio je, dobio je ono što mu srce 'ište :)
Браво сине, од мене више нема сајбер атака на тебе, бар до краја 2010. Часна емоцаветрситељска!
Joj Stefane, pa nisi valjda Buržuma častio emo frendicama, a mene nisi zvao?
Isplati se živjeti u Novom Sadu, katija je prava životinja, uf.
Zivotinja?
Nije zivotinja. Samo je agresivna.
Где си Иване, кад ћемо на вопи, да трачаримо мало :)
kako se agresivnost uklapa u ns?
Nisam ja bre agesivna, ja sam bas mica. Jeste da milicu i mene konobar istera iz lokala, ali to ne znaci da sam zivotinja :)
Истерао нас је зато што сам ја цепала вињак :)