Banџaluko i ta tvoja sela

1. Haha, to je već nešto drugo. :)

2. Sta drugo? :p

:trep, trep:

3. E odatle Slavek preuzima, trepći njemu :)

4. Lullaby
    Črč... Šta zna Slavko šta je 4 ujutro :P

ovo jebe, definitivno...

EDIT: moram i ovo prokomentarisati...

pa čak niti ne znam da li BL ima više fakulteta uopće

jebote, ala su vas izolovali od okoline, to je strašno... može biti da vam mozak ispiraju i sa tim da je zagreb nekad bio univerzitetski centar, a ne beograd... ko će ga znati

Ne, imamo samo jedan. Upis svake treće godine.

OBJASNILA SI!

5. Ejej, bez prepirke u komšiluku. Nismo ni mi tebe napadali kad si ono lupio da je Hektap loš :)

6. @buri - ma ovo neznanje je moja osobna sramota i nema veze s nikim i ničim. Stvar je samo u tome što me nije nikada interesirala ta činjenica jer mi nije trebalo u životu. Jednako tako ne znam niti koliko fakulteta ima u Skopju.

7. Ako bude neko okupljanje uskoro, računajte i na mene.
    Samo recite kad i gde!

8. Hogare, moraš preći 'dve iljade poena da bi se mogao družiti sa nama. Zato zapni, imaš mjesec i po dana fore. :)

Črč... Šta zna Slavko šta je 4 ujutro :P

Šta pričaš ti? Ja tebi uopšte ni ne vjerujem da si iz Banja Luke. Kakva si ti to banjalučanka kada te ja ne poznam? :)

9. Ja tebi uopšte ni ne vjerujem da si iz Banja Luke. Kakva si ti to banjalučanka kada te ja ne poznam? :)

Daj, Slavko. Definicije na ekavskom, a ovdje kardinalne greške u pisanju što imena grada, što u imenu stanovnika. Bruko i sramoto! :)

10. Argumentum ad hominem. :P

11. i onda meni kažete nema prepiranja... :)

Nismo ni mi tebe napadali kad si ono lupio da je Hektap loš :)

ma za ovo me nemate šta napadati, kad je vops go kurac, i piju ga samo oni koji znaju stati na jednom ili baš velike lokal patriote...

inače, nisam ja imao namjeru napadati bilo koga, već mi čudno da takve stvari ljudi ne znaju...

12. Buri, prijaviću te za vrijeđanje. degutantno :)

13. Buri, prijaviću te za vrijeđanje. degutantno :)

lololo na okupljanju za tebe nema drugog piva, samo nektar, pa ćemo te vidjeti sutradan :)

14. ej cuo sam od nekoga da je u bl opet se zemlja tresla...
    jel to tacno? :P

15. jest... malo, nije strašno, bilo je i gorih dana... '69

16. Buri, ti ne voliš Nektar???

17. jok, uvijek me boli glava od njega... al' ozbiljno, popijem recimo sedam jelena i sutradan k'o nov, a sedam nektara i nema me ni u priči

a ti?

18. Meni su dovoljna i dva Jelena da sutradan ne mogu ustati od glavobolje, ne sjeda mi, al baš nikako. Čak i u Srbiju kad idem, pijem Lav.

LOPOVE JEDAN IZDAJNIČKI KAKAV SI TI LOKAL-PATRIOTA KAD NE PIJEŠ NEKTAR, VEĆ TAMO NEKE ŽIVOTINJKE!!!!!!123 :D

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.